Присламчвам се на кафенцето.
Тити
Да сте здрави - другото се израства! Как е малкия бубанчо?Мими много хубава разходка сте си направили

Смърфи стана ми много смешно, като се сетя, че до сега правих правоъгълни питки, поради липса на кръгла тава
изобщо няма как да стане за прощъпулник
На малчо го правихме както са описали момичетата, но не съм бягала с питката - то все едно бизон в тръс
За предметите предполагам знаеш какви са и как се наричат. Общо взето става като в приказките с феите. Голяма емоция е за възрастните! Дано станат курабийките и с колумбийските продукти! На почти всички рецепти, които съм правила в Бг тук се наложи "адаптация"-вчера например правих един мой любим сладкиш, в който се слага 1ч.ч к.мляко - е трябваше да сложа още 1/2, защото кашата беше много гъста...Аз също пълних пиперки
Отдавна не бях мяркала такива с "нормални" р-ри - все са едни огромни, дето събират по половин кило плънка 
Ма ко с тортите по рожденните дни и аз правя експерименти
Скоро ще е на малкия рд и вече съм решила каква торта да правя, дето до сега не съм правила 
Стади как е Гого сладура? В нашия отбор на пакостниците ли ще е?
Вио - не е късно за Дея - направи й "пробегалник" - важното е да има купон!
Днес времето е .....влажно
едно такова - не вали, но като постоиш навън и си мокър 
За вечеря едни пилешки крилца ще направя, че има и пиперки...има и сладкиш - пей сърце! Като прибирам малкия ще имам възможност да вляза в училището и да разгледам тетрадките му от началото на годината, че другия четвъртък съм на родителска среща - да има все пак някаква представа какво правят по цял ден в училище

Усмихнат ден ви желая

Но такова нещо не се хващам да правя - хем месене, хем едни малки, докато ги направя и ще ме хванат лудите. 

Дано Люси да се включи с рецепта, че из нета каквото намирам все нещо не ми допада

да споделиш после.