Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 683
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Вале аз бих  пила обезболяващи 3 пъти дневно без да чакам да ме заболи, като редувам аналгин, аулин и ибупрофен, както и да си хапвам сладолед. Промивката с тетра също е добра, но не бива при извадени зъби да е топла.
Смърфи и тук ги правят тези ексцесии с разпродажбите в 4ч. сутринта  Joy Моята дружка ме кара да ходим, но аз съм бетон - по-рано от 8ч. не може да ме завлече! Колкото пъти съм ходила - винаги се разпродава стока, която не бих купила дори и на тази цена - така че не съжалявай - добрата стока се пуска с нормалните намаления.
Мими правила съм тази торта и ни хареса. Търпи и интерпретации за крема и украсата http://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/

# 481
  • при късмета
Вале, никакво жабурене и гаргари. От зъболекар го знам. Особено на изваден зъб/корен. Тези действия не дават на раната да зарастне. Тъкмо се затвори и като зажабуриш я отваряш отново. Особено в устата, където и без друго по-трудно се затваря кървяща рана.Никакви лайки смрадлики и т.н. Дано Фло се включи със съвет.
Пий нещо по-добре, някакво обезболяващо. Знам, че много боли но нищо не може да тушира болката на 100%, трябва да я направиш поносима.
Закъснявам, хубава вечер на всички, включих се само като видях, че Валето прави гаргара

# 482
Вале, аз не мога да ти дам съвет, но знам отлично болкоуспокояващо - Енетра! Ако искаш пробвай, направо е страхотно.

# 483
  • София
Ма ко, моята зъболекарка каза също никакво жабурене и гаргари поне два дни след последния зъб. Аз изчаках да минат. То не ме болят раните, само едната ми е голяма и малко боли. Болят ме челюстите, и двете, а само на горната са вадени зъби.

Не че болката ми попречи да направя това за утре:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206370236512211&se … &notif_t=like

# 484
  • при късмета
Вале, тортата е страхотна, браво!
Аз реших, че сега си вадила корените и веднага правиш гаргари, за това ти казах, че не трябва. Болят те и двете челюсти, защото не усещаш като си под упойка, но си трябва доста къртене и ровене докато излязат толкова корени. И мен като ме пусне упойка и то от един работен зъб ме боли всичко.
Намери си както се казва, твоето обезболяващо. На всеки нещо различно помага. Става с проба, няма как по друг начин.
Ние току що се прибрахме, бяхме навън с приятели. Поиграха децата, ние се видяхме, всички са доволни.
Вечеряхме даже и сега вдигам краци. Вчера мъжа ми донесе домашно бяло вино и днес пак ще го опитвам  Laughing

# 485
# 486
Добро утро!
Снощи запалихме огромния огън, имаше и два часа фоерверки, много вино и скара  Joy
Хуквам за мача, а като се върна ще кача снимки на огъня. Тук хелоин не се празнува, но ареста на Гай Фокс се отбелязва задължително, без значение дали вали, гърми, или падат камъни от небето  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 487
Привет.Вале да ти е жив и здрав мъжа и много да Ви слуша.Весело посрещане на празника.Аз днес съм решила да подреждам шкафовете на секцияте,че е лудница в тях и не знам кое къде е,ама с малко дете какво да се прави,вземе нещо което не е за него и аз хоп в някой шкаф на високо и сега не мога едно да намеря,та днес и е дойде реда.Хубава Неделя Ви пожелавам.

# 488
  • при късмета
Добро утро!
Честит имен ден Писе  bouquet Да си жива и здрава и семейството покрай теб  bouquet
Вале, да ти е жив и здрав мъжа! Все така да се обичате и слушате
Контеса, честито и на детето, да е много здрава, усмихната и щастлива

Честито и на всички празнуващи!
Дано не пропускам някого

Калинче, чакам снимките с нетърпение. Миналогодишните много ми харесаха

Много добре ми тръгна деня на мен. Миналата седмица си спечелих ваучер за 100лв. за Спорт депо, от играта на вафли Хипер, днес имам СМС, че печеля още един.

Хубав празничен ден на всички  Hug

# 489
Честит празник на всички именници!!!
Благодаря за пожеланията и да ви почерпя.

Скрит текст:

Тук е топло,грее слънце.Вчера се разходихме и пазарихме на щерката две якета и един клин та вече е готова за зимата.Вчера и оня ден си получих две пратки прежда и ще видя какво да мисля какво моделче да мисля за одеяло. Довечера ще ходим на гости и да видим кога ще се приберем от обиколки на именници.Сега ви пожелавам един прекрасен ден. bouquet

# 490
Писе, честит имен ден, да си жива и здрава!
Честито и на имениците на Контеса и на Валенцето  bouquet
Ма ко, страхотно, голяма си късметлийка  Party
Светли, успех с подреждането. Аз тая работа с подреждането толкова да я мразя.... Embarassed
Ние днес имахме свекърва на гости  ooooh! Учудващо добре мина, децата се радваха, мм доволен, а и тя изглеждаше много щастлива. Ох, не смея да се надявам, ама може и ние да заприличаме на нормалните фамилии.... Praynig

# 491
Вале да ти е жив и здрав половина и само хубави емоции да имате за напред  bouquet Hug
Честито на всички именици - да сте здрави и щастливи  bouquet
Днес след инфарктен мач резултата е 7:7  Joy
Това са снимки от снощи - не се научих да си нося фотоапарата..., а с моя тел - толкова  ooooh!
Скрит текст:

# 492
# 493
# 494
  • при късмета
Добро утро!

Прекрасна седмица на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт