Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 135
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Олеле, Мушкатова. Дано днес е по добре детето!

# 91
  • при късмета
Хортензия, горкото мъниче, измъчи се. Гледай да не се обезводнява, ама ти си знаеш. Дано бързо се оправи  Praynig
Мони, поІдобре съм, благодаря!
Смърфи, поне сети ли се да снимаш творенията?
Калинче, бързо да се оправиш със зъболекаря

Аз се прибрах за малко и пак излизам за шефа. Като се върна гардеробите ме чакат. Още не съм вадила зимните дрехи, ще ходим по потници тази зима  hahaha

# 92
Писе,честита Ви годишнина bouquet.Вио,да се оправя Ванко бързо.Оправих се аз с пералнята Simple Smile.Хайде лека ден Ви желая. Hug

# 93
Хортензия дано вече това да е било и да падне и температура и повръщане! Praynig
Вио дано има ефект от тоя инхалатор и се пазете вие с Дея.
Ма ко ти гардероби ще оправяш та ме подсети и мен,то само моите дрехи не са оправени...
Контеска така увлекателно разказваш,а аз се възхищавам за смелостта как се справяте тримата!
Калинче с тоя зъбар , #Crazy аз понеделник съм ама ме е страх.
И по тоя повод Фло  къде си изостави ни .
Благодаря ви за пожеланията.  Hug
Днес доста пари похарчих  и доста напазарих,матрак,теменужки си взех ми как да им устоя като са такива красиви и къдрави  Mr. Green и естествено на щерката ботуши и боти . Ми то днес ден за харчене и печалби-мм си взе един билет от тия дето се трият  и спечели,вярно само 4 лв ама пак. Laughing
Сега отивам да сготвя едни пилешки пържолки с млечна салата и да пийнем нещо  довечера.

# 94
  • София
Добър вечер, момичета!

Много болни, бързо оздравяване.... Praynig

Хортензия, много тежко при вас, горкото мъниче, дано да премине кризиса и да тръгне към оздравяването. Praynig

Писе да сте живи, здрави, да се обичате! bouquet

Смърфи страхотно е менюто! Сигурна съм, че толкова различни гости ще бъдат на едно мнение - възхитени!!!

Контеса мммм много обичам миди, ама не умея да ги готвя. Да оздравявате и вие! Мдааа, започва се при вас чудни температури, като почнеш да пишеш за минус 40 - аз замръзвам само като те чета Wink

Славче и аз харесвам завеси, ама ще ги имам в друг живот - ММ не може да ги понася... А по-моему вкъщи не става - аз угаждам на всички... Малко остана, ще видиш как децата бързо ще свикнат и ще им хареса много!

Светли оправихте ли се с пералнята?

Вио бързо да оздравявате, дано инхалатора да помогне Peace Praynig Hug

Калинче, как мина посещение при зъболекаря? Оживя ли? Къде  е черпнята Wink?

Ма ко, радвам се, че си по-добре. И тук да ти благодаря за стикито Hug

# 95
Добра вечер и наздраве!
Зъболекаря мина прекрасно - изми ми зъбите и ми направи пломба на мини кариес на преден зъб - сега съм с холивудска усмивка  Joy
Писе ще те пишем до Ма ко с печалбите! Чеатито!
Хортензия как е принцесата?  Hug Praynig бързо да оздравее!
Лус - черпя с курабийки
Скрит текст:
Смърфи днес най-накрая направих войнишките курабии и измервах продуктите.
Скрит текст:
1ч.ч=240мл
1яйце+1жълтък /белтъка го разбивам за намазване на топчетата преди да ги топна в захарта/
1.ч.ч. захар/+допълнително за "топване" на топчетата/
200мл кис.мляко + 1ч.л.хл. сода
120мл. олио/разтопено масло/св.мас /аз ги правих с олио/
кората на един лимон+ванилия
5ч.ч. и 1/2 брашно ми пое до "меко" тесто
Оставам тестото да почине около половин час и после си правя топчета колкото орех/надуват се доста като се пекат/, топвам в белтъка едната част, после в захарта и в/у хартия за печене пека в загрята фурна на 200гр. докато се пукнат и порозовеят.
Спокойна вечер ви желая  Heart Eyes

# 96
Добар вечер,прекрасни bouquet.Аз чакам туй чудо да изпере и да изсуши дрехите,че по 6 часа върти,трябва да го разуча,че като ми излеза фактурата за тока,свят ще ми се завие Laughing.Днес си взех билетче и спечелих 9лв,на перд съм в живота Joy.За утре съм решила едни меденки да правя,намерих една много лесна рецепте в нета и ще я пробвам,та заради меденките мойте хора ще ядат пици с готово тесто,само една супичка ще направя за детето.Хайде сладки сънища Ви пожелавам.А болните да оздравяват и да не боледуват повече Praynig

# 97
  • София

Калинче, добре са ми дошли курабийките за закусчица Wink

Валенцето в фейса изкушава с багети... Peace

Днес обещах да заведа Петьо в МОЛ Сердика, ама сме без кола още 2 седмици... този дъжд... ама пустите динозаври в цял ръст, дишащи, летящи, издаващи звук в пълен ръст ... и подарък-динозавър  за всеки закупил над 50 лв ... и Милена, която каза, че й трябват блузи с дълъг ръкав.... Добре, че тя още спи Laughing

# 98
  • София
Ето ви малко багетки и тук:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206228391486174&se … ype=3&theater

Тези дни съм заета доста, сега чакам роднини наобяд, привечер ще празнува РД Мими в една сладкарница, утре сме на друг РД, пълна лудница. Laughing

Прочетох, че има болни, желая бързо оздравяване!

# 99
  • при късмета
Добър ден!
Много дъжд при нас. Поне ще посвърша изостанали задачи из къщи. Или поне така мислех, но дойде спечелена игра от Милка и с шефа сега ще разучаваме и играем. А е дълга и може пак нищо да не свърша  hahaha

Вале, приятно изкарване.

Хубав уикенд на всички и гушки  Hug

# 100
  • София
но дойде спечелена игра от Милка и с шефа сега ще разучаваме и играем

Ма ко, как го правиш тоз номер с печалбите - винаги печелиш. Дай да се потъркам в теб.... да имам малко и аз късмет... Дай някакви цифри да пусна тото - ще делим 50/50 Joy Joy Joy

# 101
  • Великобритания
Здравейте и от мен ,
Валето какви вкусотийки пак е направила , мняями
Ма ко е късметлийката май тук
при нас вчера беше истинско лято - ето ви едно моренце

а днес вали и духа ..пак няма излизане
утре сутринта ще ходим на фермерския пазар да си вземем заешко месце и хубави яйчица ..
усмивки и гушки на всички

# 102
  • при късмета
Играта, че е печалба, печалба е. Обаче за друго играя. В игрите на Милко с кодовете малките награди ги целя, ама големите все ми бягат. Надявам се на тази да счупя каръка.

Люска, иска ми се и с числата на тотото да имам късмет, ама само до 4ка съм докарвала. Нищо де, целна ли 6ца, независимо от кое тото, всички ще разберете от печалбата  newsm17

# 103
Ма ко, дано уцелиш голяяяяма шестица  Hug  Money
Аз цял ден съм на печката  ooooh! Закуска, обяд, вечеря...ужас. Близнаците пак са ни на гости, ще останат да нощуват тук, така че и утре ме чака същия маратон! Ох!
И не знам защо, но не ми излизат новите отговори по тази тема  newsm78 До тази сутрин всичко беше наред, и после нямам известия за "Домакините"....При вас как е?

# 104
  • София
Привет момичета. Отдавна не съм се обаждала, много сте ми симпатични, но явно не успявам да тъкА на няколко стана. Толкова си мога. Simple Smile Работа у дома, работа на вилата, работа в градината, работа в единия кабинет, работа и в другия кабинет, при бабите от КГБ, при военните съпруги и ... денят си отишъл.
Надникнах при вас, не съм чела, но разбирам, че има доста болнички. От сърце желая бързо оздравяване и възстановяване.
Да споделя с вас, как лекувам гърлобол. А дали не съм го казвала? newsm78 С НИШАДЪР.
За разстройство много помагат прахчета ВАНИЛИЯ. За деца 3 - 4 прахчета в лъжичка кисело мляко. За възрастни 5 прахчета. Опитайте. Вярвам, че ще ви помогне ванилията Simple Smile
Приятна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт