ОкИЯн от прЪвУписТен бАркоч-99

• 32 935
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Чудя се "бълкарите" нарочно ли е написано така и е сложено в кавички? Защото това май е единственото, което е вярно в тоя текст:

Цитат
Нещо което "бълкарите" От Бг незнаят! Когато съм отивала да чета 15 м на испански с испанците рицитал. След това те ме карат някой стих да чета на български. И аз приятно изненадана чета от испанската на български. правя превод! Това не е малко! Който си е поет , винаги си остава! Затва хората ми дадоха първа награда , не за доноси, не за клевети , а за поезия ! Казва ла сум й , че съм аполетична! Навсякаде има завест тя е в цял свят! Пенсеонирах се като Бизнесменка и съм горда ,че съм се борила и доказах себеси.А не какот другите да не смеят да предпремат нищо само чакат майката партия да им даде!!!!

# 511
  • Испания
Чудя се "бълкарите" нарочно ли е написано така и е сложено в кавички? Защото това май е единственото, което е вярно в тоя текст:

Цитат
Нещо което "бълкарите" От Бг незнаят! Когато съм отивала да чета 15 м на испански с испанците рицитал. След това те ме карат някой стих да чета на български. И аз приятно изненадана чета от испанската на български. правя превод! Това не е малко! Който си е поет , винаги си остава! Затва хората ми дадоха първа награда , не за доноси, не за клевети , а за поезия ! Казва ла сум й , че съм аполетична! Навсякаде има завест тя е в цял свят! Пенсеонирах се като Бизнесменка и съм горда ,че съм се борила и доказах себеси.А не какот другите да не смеят да предпремат нищо само чакат майката партия да им даде!!!!

Боже, Добрина само ако знае какво добро ще направи, ако спре да пише...  ooooh!

# 512

Цитат

Боже, Добрина само ако знае какво добро ще направи, ако спре да пише...  ooooh!

Не сум съгласна! Ти само от завест ги пишеш тези работи!  Joy

Повишава ми настроението пуйтесата. Ще ми липсва, ако спре да пише.

# 513
  • Испания

Не сум съгласна! Ти само от завест ги пишеш тези работи!  Joy

Със сигурност.  Wink

В началото ме забавляваше, после започнах да изпитвам съжаление, но вече ми се  Sick

# 514
  • София
Цитат
В пункта до нас имат всички кухни такаче , лесно избирам меню. Малкия я хапва с кеф и всичко си изяжда, даже нему стига!

# 515
Херц, истина е, виж тук, ако искаш, влез в менюто и търси "превенция и запълване на канали" , не че само там е така  Wink -

http://zubolekarbg.com/лечение-и-превенция/запълване-канали/
А, цяло заглавие в това меню:
Цитат
Боксиорски шини, които
Цитат
удалжава

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 15:09 от delpel

# 516
  • Испания
Цитат
Майка ми не харесва приятелката ми.
Заедно сме вече от година и преди няколко месеца майка ми и приятелката ми се скараха бяхме на гости аз и майка ми и неговата майка. После стана скандал майка ми каза ти много се промени откакто си с това момиче хм… Ще видим тая работа не ми харесва как се държиш с мен. После поговорихме си с приятелката ми с казах тия неща които майка ми ги каза. Стана после ядове и приятелката ми писа на майка ми аз лоша ли съм че така си казала на гаджето ми? После се скараха и сега приятелката ми все още е ядосана неможе да забравя това после си разваляме настроенията не си пишем не си говорим много добре.

# 517
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
хиуронова киселина
Цитат
са си лика- прелика

# 518
Не е неграмотна съфорумката, но нещо се е повредила в този пост:  Joy
Цитат
Това е по - моята локига.

# 519
Цитат
Заедно сме вече от година и преди няколко месеца майка ми и приятелката ми се скараха бяхме на гости аз и майка ми и неговата майка. После стана скандал майка ми каза ти много се промени откакто си с това момиче хм… Ще видим тая работа не ми харесва как се държиш с мен. После поговорихме си с приятелката ми с казах тия неща които майка ми ги каза. Стана после ядове и приятелката ми писа на майка ми аз лоша ли съм че така си казала на гаджето ми? После се скараха и сега приятелката ми все още е ядосана неможе да забравя това после си разваляме настроенията не си пишем не си говорим много добре.

Много майки, много нещо. Четох текста няколко пъти, никакъв шанс да хвана нишката.

# 520
Цитат
Скрит текст:
Заедно сме вече от година и преди няколко месеца майка ми и приятелката ми се скараха бяхме на гости аз и майка ми и неговата майка. После стана скандал майка ми каза ти много се промени откакто си с това момиче хм… Ще видим тая работа не ми харесва как се държиш с мен. После поговорихме си с приятелката ми с казах тия неща които майка ми ги каза. Стана после ядове и приятелката ми писа на майка ми аз лоша ли съм че така си казала на гаджето ми? После се скараха и сега приятелката ми все още е ядосана неможе да забравя това после си разваляме настроенията не си пишем не си говорим много добре
.

Много майки, много нещо. Четох текста няколко пъти, никакъв шанс да хвана нишката.
Аз се отказах да подреждам майките. Joy
Не съм поглеждала повече темата. Има ли я още? Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 19:05 от delpel

# 521
  • Испания

Не съм поглеждала повече темата. Има ли я още? Wink

smile3521

Цитат

И досега аз се опитвам да успокоя приятелката ми, защото тя досега тия неща, които се случиха неможе да ги забрави. Когато и казвам думата "майка ми", веднага настроението и се разваля и започваме да се караме.

Пооправил е прЪвопистЪ.

# 522
Херц, истина е, виж тук, ако искаш, влез в менюто и търси "превенция и запълване на канали" , не че само там е така  Wink -

http://zubolekarbg.com/лечение-и-превенция/запълване-канали/

Ужасияяяяя ooooh!

# 523
Цитат
Ако види моесто собщене да ме покани пак. Или да ми пише начасно соб.

# 524
  • София
Цитат
Ако види моесто собщене да ме покани пак. Или да ми пише начасно соб.
Това последното какво ще рече? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт