За лотариите и печалбите

• 214 078
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 765
Аз лично да дам на някой сума над 10 000 лева трудно бих се съгласил, защото в крайна сметка ще си направя планове, които също струват пари. Дали било то да се погаси някой заем, да се оправи къщата или пък почивка. Сега като се замисля първо бих направил на мен да ми е комфортно пък после каквито пари останат тогава ще преценя колко да дам. Може и 500, и 600 лева да дам + някоя почерпка в механа да кажем, все са някакви пари, които на никой няма да му бъдат излишък в крайна сметка!

# 766
  • Вестерос
Никога няма да наредя предварително пари, които не съм получила. И ако ми подарят билет и спечеля няма като Скрудж да си ги прибера тези пари. Ти реално не си ги получил. Няма за мен значение , че са 100 000 хиляди, като мога да подаря на подаряващият ми билета едни 10, 20 хиляди, в зависимост от неговото състояние и от какво се нуждае и да съм спечелила 90, 80 хиляди за мене си. Подарявали са ми 3 пъти билет много близки роднини. По-странични няма да ми подарят. Ако някой от родителите ми и го подари ще му дам и половината. НО това всичко зависи от човека, как той разсъждава и какви са му отношенията с роднините и близките.

# 767
Аз уж не вярвам в тези печалби и винаги, когато дават по ТВ някой късметлия изсумтявам с пренебрежение. А като се замисля познавам поне 4 души, печелили по нещо. Единия от тях даже спечели 1млн, другите по-дребни суми от 5000лв., до 100 000лв.
Не че 100 000 са дребна  сума, но на фона на милиона  Laughing

# 768
Така... Предварително се извинявам, ако мястото не е тук, но съм бясна и трябва да споделя!
Снощи мъжа ми взе 4 билета. Търкам 4-тия и гледам накрая - печалба 10000лв и 15лв. Звънкам днес на оператор, диктувам номера на билета и ми отговарят "Вашия билет е НЕпечеливш! Погледнете добре!" Аз им казвам, че не съм малоумна и че добре съм го гледала преди да звънна и ми казаха или да отида на място или да пратя сканиран билета на мейла им. Пратих го току-що. Сега чакам да мидя какво ще измислят!!!

# 769
  • Ямбол
Може би и тук ще го покажеш, като вече си имаш сканирано копие.

# 770
  • София
В който и да е супермаркет или Лафка трябва да могат да ти го сканират и да ти кажат печелиш или не.

# 771
  • I want it all and I want it now.
На сайта има проверка на билет.
Там си излиза и сумата която печелиш.

# 772
В сайта 7777.бг може да се провери дали един билет печели или не.
А за печалба 10000лв + 15лв за първи път чувам.

# 773
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Случват се грешки и в системите им.Наскоро в магазина ясно се виждаше печалба от 3 лева на талончето на една жена.Щраквам го в програмата излизат 12 лева  Laughing Еми дадох си и 12 лева,а после при обработката от дистрибутора пак излезнаха 12.

# 774
Случват се грешки и в системите им.Наскоро в магазина ясно се виждаше печалба от 3 лева на талончето на една жена.Щраквам го в програмата излизат 12 лева  Laughing Еми дадох си и 12 лева,а после при обработката от дистрибутора пак излезнаха 12.
Нали в някои билети може да има повече от една печалба уж, може жената да е недогледала ... Те повечето им нови билети трябва супер внимателно да се търкат, че лесно може да изтървеш някоя печалба, за това най-сигурно ми е в сайта да въведа кода и да проверя. На мен баща ми ми е давал билет да му взема печалбата от 3 лв уж, а като погледна и аз се оказват повече пари, единия път бяха 12, случвало се е и 15.
А за 10 015-те лв - в никой билет няма такива печалби, на сайта може да се видят възможните във всеки един билет

# 775
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О,не не 3 си бяха.Хиляда пъти го прегледахме и двете и после момчето пак го гледаше.Но като излиза 12 толкова си и дадох.

# 776
Така... Предварително се извинявам, ако мястото не е тук, но съм бясна и трябва да споделя!
Снощи мъжа ми взе 4 билета. Търкам 4-тия и гледам накрая - печалба 10000лв и 15лв. Звънкам днес на оператор, диктувам номера на билета и ми отговарят "Вашия билет е НЕпечеливш! Погледнете добре!" Аз им казвам, че не съм малоумна и че добре съм го гледала преди да звънна и ми казаха или да отида на място или да пратя сканиран билета на мейла им. Пратих го току-що. Сега чакам да мидя какво ще измислят!!!
Какво стана? Проверили на сайта им дали е печеливш?

# 777
  • Burgas, Bulgaria
 Мъжа ми като спечели изобщо не му хрумна да почерпи момичето от което купи билета , аз я свърших тази работа, така смятам ,че е редно .
Иначе билета  ако го бях търкала аз ,щях да изхвърля , изобщо нямаше да забележа този шантав диагонал  Blush.

# 778
Мадам тиква, колко сте спечелили, ако не е тайна Blush

# 779
  • Burgas, Bulgaria
5000лв. от Американско бинго  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт