За лотариите и печалбите

• 214 083
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Аз вече се отказах да купувам. Обаче ММ малко се запали. Купи на децата за НГ - нищо. Писна ми да трупам непечеливши картончета.

# 751
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Това беше казуса, да!
Не виждам какъв е проблема да се сподели голяма печалба от лотарията ( при това теоретично  Rolling Eyes) . Веднъж съм търкала билет, беше подарък от леля ми. С удоволствие бих й дала някоя и друга хилядарка, ама нъцки, не спечелих.

Едно е ти да поискаш да дадеш част от печалбата си съвсем друго е да изискаш от получилия от теб човек подарък при това да ти даде.  Peace

# 752
Това беше казуса, да!
Не виждам какъв е проблема да се сподели голяма печалба от лотарията ( при това теоретично  Rolling Eyes) . Веднъж съм търкала билет, беше подарък от леля ми. С удоволствие бих й дала някоя и друга хилядарка, ама нъцки, не спечелих.

Едно е ти да поискаш да дадеш част от печалбата си съвсем друго е да изискаш от получилия от теб човек подарък при това да ти даде.  Peace
Така е! Затова човек трябва да си подбира приятелите Wink!

# 753
Ако спечеля от билет, изтеглен от приятел, бих му дала част от сумата. Може да не са 50%, но 10-20% мисля, че бих дала. Както и на най - близките приятели, но по - малка сума.
Мой много близък роднина спечели 1000 лв и ми даде 100 лева. Беше много мило. Ако ми се случи някой ден на мен, бих върнала жеста.
Познавам касиерка, която е продала билет, печелещ 50 000лв и спечелилият след време е занесъл почерпка на целия магазин - бонбони, уиски и пр., което също е мило  Peace

# 754
  • София
Ние имаме един /бивш/ приятел, който спечели 100 000 и се покри като мишка, не почерпи никого. Една бира не купи, ей така, от сърце.

# 755
В такъв момент е редно да се сподели печалбата, ама според мен.
Как пък да не споделя нещо с някой идиот, който ми подарява лотарийни билети...

# 756
Ако спечеля от билет подарък, само ще почерпя,но ако съм поръчала някой да ми купи/то по скоро късметът е негов/ бих ги разделила.
Моя позната спечели с три билета 1500 лв, по 500 и трите. Сама си ги купила.

# 757
Ние имаме един /бивш/ приятел, който спечели 100 000 и се покри като мишка, не почерпи никого. Една бира не купи, ей така, от сърце.
Значи не е приятел а п...л долен ляв ! newsm78

# 758
Дайте да си представим следната ситуация- приятел ви подарява билет, който печели 100 К. Какво ще направите?

# 759
Дайте да си представим следната ситуация- приятел ви подарява билет, който печели 100 К. Какво ще направите?

Бих му дал да кажем 5 000 - 7 000 лв в зависимост колко ми близък. В крайна сметка той го е изтеглил!  Peace Peace Peace

# 760
Около 10К

# 761
Много лесно е да раздаваш пари, които нямаш Wink
Пожелавам ви да ги спечелите наистина тези пари и тогава да си прочетете написаното ...

# 762
Няма угодия, ако кажеш „ще дам” - лесно раздаваш, ако кажеш „няма да дам” си пинтия.Кой е верния отговор тук  Rolling Eyes ?

# 763
  • София

Бих му дал да кажем 5 000 - 7 000 лв в зависимост колко ми близък. В крайна сметка той го е изтеглил!  Peace Peace Peace
И аз така.
Да не съм се гърбила или работила за парите, че да им треперя?
Но по-вероятно е да не спечеля.

# 764
  • Вестерос
Аз и 20 000 бих му дала, ако спечеля.

Общи условия

Активация на акаунт