За лотариите и печалбите

• 214 087
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Много ясно, че няма да изкара повече, но с този капитал може.
Едва ли се е хвърлил обаче в дълбокото, но евала, че не е решил да легне и да се наслаждава на милионите.
Щото колкото и много да са, вярвам, че могат да свършат бързо, особено ако няма финансова култура и желание за личностно развитие.

немъчените пари не стават за друго, освен да се изядат и изпият. Неслучайно е приказката, че откъдето дошли - там и отишли.

# 736
  • ВАРНА
Еййй - пак няма нищо в сайта им кой е спечелил месечната ВИП игра за джипа на 21 дек.

# 737
Едва ли се е хвърлил обаче в дълбокото, но евала, че не е решил да легне и да се наслаждава на милионите.
Щото колкото и много да са, вярвам, че могат да свършат бързо, особено ако няма финансова култура и желание за личностно развитие.

немъчените пари не стават за друго, освен да се изядат и изпият. Неслучайно е приказката, че откъдето дошли - там и отишли.

Както се казва, птичето веднъж каца на рамото и е до човек какво ще направи. Това е шанс, който може да се оползотвори или пропипее. Ако човека си има някакви дългосрочни планове да развие нещо, но му е липсват финансов ресурс, кацне ли му, би оползотворил шанса.

# 738
Скрит текст:

Както се казва, птичето веднъж каца на рамото и е до човек какво ще направи. Това е шанс, който може да се оползотвори или пропипее. Ако човека си има някакви дългосрочни планове да развие нещо, но му е липсват финансов ресурс, кацне ли му, би оползотворил шанса.
Аз познавам един син на тотомилионер, който с парите на баща си си откри цех за алуминиева/пвц/ дограма и съвсем не си харчи парите безсмислено. Добре му върви бизнесът, търсен е според мен.

# 739
Купуващите билети са основно такива, които все реват, че нямат пари!
Нали ги гледам и по ТВ, трайно безработни, пенсионери, смотани такива.

Peace newsm78 Hug

# 740
Пенсионерите какво са виновни, че са стари - и ние ще станем като тях... От къде да знам, може след 40-50 години изведнъж да ми дойде някакъв хъс и да започна да си харча половината налични пари за хазарт  Laughing Дори и да стане, пак не е лошо - парите са си техни, по-добре да ги харчат за каквото си искат, отколкото да ги дават на домашните търтеи.

Все пак, съмнявам се, че ще стана като тях - аз искам да спечеля сега - вече не ми се налага да харча за учение, нито пък трябва да давам на някой друг за неговите нужди. Сега е моментът  Sunglasses

# 741
Ми хайде, чакаме да се похвалиш и да ни натриеш носовете  Crazy !

# 742
Ми хайде, чакаме да се похвалиш и да ни натриеш носовете  Crazy !
И да спечеля, ще се похваля в другата тема (за томболите и игрите), не в тази. Тук пиша инцидентно и даже мисля да изключа известията Simple Smile

# 743
Аз спечелих $30 долара от онези изтриващите се билети Simple Smile. Колега ми подари три билета от по 5 долара, така че общата печалба е 15 Simple Smile.

Аз никога не съм си купувала подобни, но тя ми ги подари за рожденния ден Simple Smile.

# 744
Май често взеха хората към подаръци за празниците , да добавят и по нещо лотарийно. На мен също ми подариха по Коледа.  Интересно ми е, ако вярно някой спечели джакпот, този дето е направил подарил ще иска ли участие Simple Smile

# 745
 Simple Smile Имаше и такъв казус тук- подарилият искал част от спечеленото, което не е правилно, според мен, ама хора всякакви.

# 746
В такъв момент е редно да се сподели печалбата, ама според мен.
Но алчността и сребролюбието са човешки качества и нищо чудно в една такава ситуация не само да не разделят спечеленото, а и да си развалят отношенията. Без значение дали са роднини, приятели или колеги.

# 747
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Защо да е редно да се раздели печалбата?Нали правиш подарък?Все едно като купиш примерно една блуза после да искаш половината пари за нея от този на който си я подарил. Tired

# 748
  • София
Тук казусът беше друг, доколкото си спомням:

Жена отивала на гости на приятелка, тя и казала на път към тях да ѝ купи билетче. Билетчето май печелеше 500 000 /може и да бъркам/ и драмата беше, че едната го поръчала, другата го изтеглила и платила. Печелившата не пожелала нищо да даде.

Нещо от такова беше, а доколко е вярно, друг въпрос.

# 749
Това беше казуса, да!
Не виждам какъв е проблема да се сподели голяма печалба от лотарията ( при това теоретично  Rolling Eyes) . Веднъж съм търкала билет, беше подарък от леля ми. С удоволствие бих й дала някоя и друга хилядарка, ама нъцки, не спечелих.

Общи условия

Активация на акаунт