За лотариите и печалбите

• 214 215
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 420
Наскоро спечелих 20 лв от билета с пирамидите...Искам повече...МНОГО повече!  Laughing

# 421
Точно от пирамидите почти всеки път когато си купя билетче. Но винаги само 3, 6 или 9 лева.

# 422
Наскоро спечелих 20 лв от билета с пирамидите...Искам повече...МНОГО повече!  Laughing

Всички искаме повече  Mr. Green
Аз най-много 10 лв.
В последно време пускам от лото игрите от левче. Печеля почти винаги. Или печеля 50 стотинки или участие в жребия. Доста жребий имам, но не са ме изтеглили  Confused

# 423
За 2 месеца регистрирах поне 1000 билета.И за колите участвах и за екскурзиите,и нищо  Joy

# 424
За 2 месеца регистрирах поне 1000 билета.И за колите участвах и за екскурзиите,и нищо  Joy

1000 билета??? Shocked
Акъл нямате! Crazy

# 425
 Joy Даваха ни ги,имаме магазин и хората ги триеха при нас.Като не печелят нищо,ги оставяха да ги регистрирам.Даже останаха още около 400 билета,но не ми се занимава въобще с тях.

# 426
Е, това е друго. Wink
Ти така го написа, все едно си ги платила от джоба си.

# 427
Вече не продаваме билети,точно защото повече от половината ние сме ги платили.Мъжа ми беше повярвал,че има билет с голяма печалба,но така и не го откри.  hahaha

# 428
Някой по-напед бе написал че това било удоволствие..за мен е надежда, надежда че ще изплуват от блатото, наречено мизерия...само дето не се случва-на тия с надеждата, за разлика от на организаторите..

# 429
Някой по-напед бе написал че това било удоволствие..за мен е надежда, надежда че ще изплуват от блатото, наречено мизерия...само дето не се случва-на тия с надеждата, за разлика от на организаторите..
Не случайно колкото по-убита е една държава и населението й, толкова повече се чака 6-та от тотото, лотарията и пр.
Има много хора, които дават по 5лв за храна на ден и по още 5лв за билети, това граничи с идиотизма..
Тъжно, но е истина

# 430
Ааа, не знам - аз не живея в мизерия (не казвам, че съм богата, но съм си добре), но играя по празници, защото от малка вярвам, че ще спечеля много голяма сума. Не съм печелила такава до сега, но и не участвам чак толкова активно. Убедена съм (т.е. абсолютно сигурна  Wink Sunglasses  ), че ще стане, само се надявам да не е в пенсионна възраст...
При регистрация на 1000 билета не дадоха ли някаква поощрителна награда за най-много регистрирани билети за деня?

# 431
  • Вече в моята си приказка...
Модата на тези билетчета не отмина ли, Боже?! Все още ли има хора, които се подлъгват от лозунга "няма такива печалби", а?  ooooh!

# 432
# 433
Модата на тези билетчета не отмина ли, Боже?! Все още ли има хора, които се подлъгват от лозунга "няма такива печалби", а?  ooooh!

Не, не е отминала. Даже тото пунктовете  отбелязват по-малък оборот.
В билетчето на момента виждат какво печелят, докато в тотото се чака повече.

# 434
Оня ден ходих до пощата, за да пусна писмо (не ми се случва често в последно време, но както и да е). Само докато стигна до касата, срещнах три отделни групички хора, които говореха за билетчетата - включително един портиер и една от служителките.
Аз харча около 50 лв годишно за такива неща (предпочитам по-евтините билетчета), което е нищо - просто вярвам, че ще спечеля когато е писано, независимо колко пъти купувам - давам си шанс... Знам, че има бедни хора, които харчат за това процент от месечния си доход, което според мен е нелепо, но си е тяхна работа.

Общи условия

Активация на акаунт