За лотариите и печалбите

• 215 182
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 405
Супер. Точно в правилното време на правилния човек.

# 406
Това със съфорумката някакъв виц ли е, или  постановка
Направо не мога да го повярвам  Shocked Вижда ми се супер нагласено  Tired То верно, че форумът е популярен и се напълни с всякакви видове реклама, ма чак толкоз  Tired

# 407
  • София
Едва ли е нагласено за 1000 лева. Колега спечели 50 000. Билета си го купи от магазинчето до работата. Преведоха му парите в рамките на 1 месец мисля. И по телевизията с чека го гледах също.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 12:29 от miamim

# 408
Е не, нали било 400 000 печалбата  Tired

# 409
  • София
Мислех, че за този случай става въпрос:

Миналата седмица моя приятелка спечели 1000 лв от Златните пирамиди.
Предния ден ме помоли да и услужа с 20 лв до заплата, че малко го е позакъсала. Купила си билет и хоп късмет.

Laughing Embarassed

# 410
И на мен ми изглежда нагласено този конфликт с голямата печалба, но кой знае... От другаде чух, че някаква жена в пощата си изтеглила билет, но се оказало, че няма достатъчно дребни да го плати, и го оставила. Мъжът след нея го купил, изтрил го и спечелил голяма сума. Жената вдигнала скандал и го заплашила със съд  Laughing
Така че - има доста подобни истории; на мен ми звучи много тъпо да претендираш за чужда печалба, но сигурно има такива хора Wink

# 411
Е не, нали било 400 000 печалбата  Tired

Печалбата е 500 000 лева. Съфорумката, която писа в темата каза, че приятелката ѝ е излъчена по телевизията с печалбата, която ѝ благодари в национален ефир за закупения билет. Другите списващи в темата потвърдиха, че са го гледали, аз не живея в БГ и не следя националната лотария.

# 412
И аз не следя, по начало влязох да напиша, че дядо ми, лека му пръст, продаваше лотарийни билети и сладолед понякога, за да си помага с пенсията...но това беше много отдавна, още бях дете и имаше кутии с билети от Супершоу Невада, ако го помните Simple Smile Там имаше определени печалби във всяка кутия, а разликата оставаше за продавача.
После, като излязоха билетите с търкане, никога нямаше големи печалби
Ако някога изобщо си купя билет или подобна стока, обикновено е от някой възрастен човек, който се опитва да припечели някой лев, а не заради очаквана печалба. С навлизането на новите лафки и прочие и това отпадна...

# 413
  • на село
Предния ден ме помоли да и услужа с 20 лв до заплата, че малко го е позакъсала. Купила си билет и хоп късмет.

20 лева до заплата и с част от тях си купува билет???  Shocked  Rolling Eyes

# 414

20 лева до заплата и с част от тях си купува билет???  Shocked  Rolling Eyes

Да и аз за това се замислих, безумно "планиране" на разходите имат някои хора..

# 415
Абсолютно. Ще изпука 1000 лева набързо и другия месец пак ще иска заем до заплата  ooooh! .

# 416
Гледам,  купуващите билети в близкото магазинче са все едни и същи. Мисля, че са станали зависими от тръпката да изтрият някое печелившо билетче, макар , че дават много повече за това удоволствие.
Купуват често по 10 билета или казват на момичето да им ги подбере, примерно, за 20 лв. Това покрай покупка на кутия цигари.
Работят някъде наблизо и пазаруват от там с работните си дрехи.

# 417
Да, една приятелка имам, която така се развлича - сядат на кафе със съседа докато малкото играе на площадката, купуват билети за 10 лева от най-евтините и търкат докато им свършат парите - печелят 2 лев,а купуват още билети и пак. Естествено иначе е на едни майчински и все няма пари за нищо . Ама ако й кажеш да спре цигарите и лотарията, като нямат пари за ядене едва ли не,  все едно си й казал да си пререже вените..

# 418
До скоро бях доста скептична относно големите печалби.Преди месец мой колега ми каза че си гледал телевизия и видял клиент на магазина където работим да го дават по някакво такова предаване за лотарии .Та започна да ми прави впечатление,че въпросният човечец преди като пазареше -само неща от първа необходимост.Сега едни деликатеси -явно наистина ги дават тези печалби.Да си ги харчи човека със здраве.

# 419
В интерес на истината колкото и да играя повече от 6лв не съм печелила.Да не говорим че през последните два месеца и 2лв даже не съм спечелила.Май наистина е всичка е реклама и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт