За лотариите и печалбите

• 213 897
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 990
  • София
хазартът и мисленето на стратегии за това как да биеш къщата, не е добра стратегия изначално. Но крастата и надеждата за печалбя надделяват над разума. За мен със сигурност е вярно едно - със сигурност човек е с два лева в джоба, ако не ги даде за билетче от лотарията.
Изненадах се под какъв ключ ги държат на касите в била тези билети. Току касиерката задрънка с ключетата, когато някой поиска билет.

# 991
  • София
Чудно, какво толкова ги охраняват тия билети. Ако не са маркирани като платени, не мисля че може да се изплати печалба.

Имаше такъв куриоз: Някакъв беше инсценирал обир и откраднал кутии с билети, а в един от тях 20 000 лв.
Намерих статията: https://www.24chasa.bg/Article/5272751

# 992
Всъщност при спортния тотализатор седем годишният срок на изплащане четох някъде бил въведен уж в полза на спечелилия, че бързото забогатяване било рисковано... Може и в лотарията да се водят от тоя принцип, демек от добри намерения.

# 993
Не е много по темата, но от няколко поста се дразня, че един беше написал, че милионерът печели по 500 000 лева на година, друг по 550 000. Не, че нещо ама грешни са ви сметките.  Laughing Laughing На година печели по 600 000 хиляди лева тоест по 50 000 лева на месец.  Peace Peace Peace Просто поправям, защото се дразня.  Hug

# 994
Всъщност при спортния тотализатор седем годишният срок на изплащане четох някъде бил въведен уж в полза на спечелилия, че бързото забогатяване било рисковано... Може и в лотарията да се водят от тоя принцип, демек от добри намерения.
Нали. Wink

# 995
Не е много по темата, но от няколко поста се дразня, че един беше написал, че милионерът печели по 500 000 лева на година, друг по 550 000. Не, че нещо ама грешни са ви сметките.  Laughing Laughing На година печели по 600 000 хиляди лева тоест по 50 000 лева на месец.  Peace Peace Peace Просто поправям, защото се дразня.  Hug

Да, така е в конкретния случай, ако са спечелени 12 милиона. Но аз реално чак сега си давам сметка, че ако печалбата е 1 милион примерно (има и билети с такива печалби), получаваш 500 хиляди при даването на билета и после 20 години 25-30 хиляди на година, това вече наистина звучи супер мизерно.

# 996

Да, така е в конкретния случай, ако са спечелени 12 милиона. Но аз реално чак сега си давам сметка, че ако печалбата е 1 милион примерно (има и билети с такива печалби), получаваш 500 хиляди при даването на билета и после 20 години 25-30 хиляди на година, това вече наистина звучи супер мизерно.

Е така ли е наистина? Според мен това е супер несериозното..

# 997
Ами така излиза, това е от сайта им:

"Печалбата Джакпот при познаване на всички 6 числа се изплаща на печелившия участник, както следва: частта в размер от 500 000 лева при представяне на печелившото потвърждение на залог (квитанцията), а останалата част от печалбата се изплаща за период от 20 години, на 20 равни годишни вноски, считано от следващата календарна година."

Погледнах и за билетите, там може би за всеки билет е различно, но при коледния от 20 лв дето беше, голямата печалба от 1 млн се плаща 200 хиляди първата година и после 20 години по 40 хиляди.

# 998
Колко са възмутени нещастните хорица! Невероятно! Е, какво очакват?! Парите тотал?! Да бъдат изплатени?!  Joy

Нищо, нека да продължават да търкат, да вярват в "красотата" и "надеждата", продиктувана от правилата на някакви отрепки, развиващи една от най-древните долнопробни и мръсни професии, наречена за кратко - хазарт.
Но най-странното е, че са искреНо възмутени! Невероятно!

# 999
Ами аз в никакъв случай не съм искрено възмутен, даже и не играя, но тъй като постоянно се навира по телевизията тоя джакпот, милиони, та милиони, сега си давам сметка, че не е така. А хората точно това очакват, парите тотал на момента.

# 1 000
Разбира се, че не е така! Навират някакви нещастници в най-гледаното време - спечелили някаква компромисна сума! Омагьосват изпитите от проблеми и безпаричие мозъци на хората! Търкали до припадък...

Фактически, никой нищо не чете- няма шанс, няма печалба- това са веоятности от излючитително нисък порядък! 

# 1 001
  • София
Аз не играя, но съм искрено възмутена!
Как ловко се манипулират хората!
Баща ми обаче е редовен играч на Тото 2 още от времето на соц-а. Сигурна съм, че не знае за новите правила при големите печалби. Ще взема да го уведомя, та дано се пооткаже.

# 1 002
Също така няма такова нещо като "да познаеш числата".
Числата, които се падат, се нагласят преди тегленето, т.е. още с избора на числата от организаторите става ясно, дали ще има спечелил или не. Затова и има условие фишът да е пуснат преди еди-колко-си часа, за да участваш в днешното теглене например.
Не помните ли, че имаше такъв гаф с Тото-то преди години, когато две поредни недели (май бяха) се паднаха едни и същи числа?

# 1 003
Може и да ги гласят, не знам, но как си представяш да пуснеш фиш по време на тегленето?

# 1 004
Да, де, това е ясно така или иначе. Аз посочих и друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт