Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 41 855
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • тук-там
Най-добре с плъзгащи врати, ако има хаос. Не гардероб, а само врати - на релси отгоре и от долу. Всяка свободностояща мебел заема повече място. Рафтове, хванати за стените и регали.  Огледало на едната врата и.....една пейчица. Laughing
Не, че съм го направила, но едната детска ми се освобождава скоро, а тя е точно до входната врата - та ще я правя антре! Mr. Green

# 286
Точно така си го представям и аз
Дано стане и на живо както е като идея

# 287
  • тук-там
Точно така си го представям и аз
Дано стане и на живо както е като идея

Може едната част да е "за пред хора" и за ежедневно ползване. Красиво направена. Ако ти е кеф - показваш я, ако не - плъзгаш вратата пред нея.

# 288
Не вярвам точно там да е за "пред хора" с моите
Затова плътно затворени
Ама първо да ги сложим

# 289

.... Ако няма книги, не е моето място.

Ама как да е твоето място, бе, джанъм  Laughing. Нали това е чужд дом! Не го купуваш, не живееш там, отиваш/евентуално/ на гости. За чий дявол трябва да е ваше място/мили боже Crazy Crazy Crazy/

# 290
  • София
И аз не обичам фикуси, ама отглеждам един и сърце не ми дава да го махна, че беше на свеки.
Гардероба си го направихме, но за съжаление пак няма място за обувките!

# 291
И аз не обичам фикуси, ама отглеждам един и сърце не ми дава да го махна, че беше на свеки.
Гардероба си го направихме, но за съжаление пак няма място за обувките!
Агент и аз много мразя фикуси, много са грозни.....вярвам свеки ще те разбере.... Simple Smile

# 292
ще ми се питам тези, които обичат да им мирише в чуждите къщи на палачинки в неделя сутрин, ...

Току що ми стана ясно, че абсолютно никога не съм имала гости в неделя сутрин. Въобще сутрин през уикенда сме си сами четиримата... Сигурно ще ме сметнете за пълно куку, но и не готвя за гости; срещаме се навън. У нас само на тортичка, сладки, кафе, чай или някое вино с тапас... Обаче и не обичам да ме гостят други близки освен майка, свеки и баба.

Според мен е добре да се проветрява преди гости, независимо от миризмата.  Peace

# 293
  • Mediterraneo
ох с тоя уют като се почнете.....

Ти пък. А книгите, които всички обичат, но не са научили елементарни неща? Виждала съм библиотеки/стаи специално пригодени за целта, зад затворени врати, от които може ум да ти зайде. Ето поредната:

Много важно.

Почти толкова, колкото твоето изказване... Понякога се чудя що за Чукчи са се навъдили, пишат, колкото да кажат нещо.

Ама как да е твоето място, бе, джанъм  Laughing. Нали това е чужд дом! Не го купуваш, не живееш там, отиваш/евентуално/ на гости. За чий дявол трябва да е ваше място/мили боже Crazy Crazy Crazy/

Уважавам много хората, които четат между редовете. В случая има едни кавички, които се подразбират, но ти е простено, толкова си можеш. А джанъм можеш да викаш на майка си, примерно.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 21:04 от Тарталета

# 294
Обожавам фикуси живеещи на вън. Тук са огромни дървета, с огромни стебла и корени. Високи са 20-30-40 метъра.
Обичам цветя, но вече не гледам вътре.
Не харесвам гоблени, но след като мама почина си закачих няолко на стените и изглеждат добре. Сега съм се заканила на един за кухнята - омар с грозде, та ще е тематично.

# 295

Себе си описваш. Изразила си се достатъчно ясно, за да се разбере от пръв прочит. Не е нужно никакво досещане.

# 296
  • Mediterraneo
Да не са затворили аптеките в България  Rolling Eyes

# 297
Да не са затворили аптеките в България  Rolling Eyes

Аз не знам. Ти?

# 298
Преди малко в нас влезе човек, който се замислих дали не е съпруг на някоя от списващите - дойде по работа (за около 5 мин., изненадващо), огледа щателно, изкоментира цвета на помещението, даде си мнението, не че някой го беше питал, а на излизане след казано "довиждане" от наша страна, остана замълчан да доогледа дрешника поне около 2 минути неловка тишина - ние го гледаме втренчено, той оглежда дрешник, антре и каквото още можеше да види  Crazy Обясни ни и какъв чистофайник е, така между другото. Е честно, не вярвах, че точно днес ще ми се случи. Хубавата страна е, че повлияна от темата днес чистих, няма ароматизатор, не съм готвила, мирише леко на белина, че пера мопа, също така на пране от сушилнята  Whistling. И остана само интериора да коментира, а и може би оставените на дъската за гладене дрехи и сака за фитнес.

пп - дори хора, които идват поне два пъти седмично, не видяха промяната в цвета. Но този, който не е идвал поне от година, като и предното пребиваване е било 5 мин., забеляза, че си спомни и стария цвят... с носталгия. Абе прави сте, много са от тази "мафия". Но поне ми оцени кухнята като "топ", някои от списващите тук е, нали, не може толкова съвпадения  hahaha Сега ще прегледам кой какви кухни харесваше и ще разбера, така да знаете.

# 299

Уважавам много хората, които четат между редовете. В случая има едни кавички, които се подразбират, но ти е простено, толкова си можеш. А джанъм можеш да викаш на майка си, примерно.

Хич не искам да ме уважаваш Stop

Толкова си мога  Laughing. Ако ми трябват книги, отивам в книжарница или библиотека. Не ги търся в домовете на близки и приятели.

Джанъм е дума от турски произход, изразяваща недоволство. Ще я ползвам когато, където и колкото си искам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт