Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 042
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Еми не само за мушамите. А каретата над телевизорите? Сега с тия нови плазми кво правим с чеиза на баба?  ooooh!

# 496
  • Варна
Не мога да повярвам, че стари и тренирани кучета са се подхлъзнали в тема за събуване и даже се замерят с кални кубинки.
За мушамите какво ще кажете?
Ха, ха ,че ме развесели  Laughing

# 497
  • постоянно
Не мога да повярвам, че стари и тренирани кучета са се подхлъзнали в тема за събуване и даже се замерят с кални кубинки.

Какво им е на мушамите ? Много са удобни и практични за кухненска маса . От мушама до мушама има голяма разлика 😊

# 498
  • София
Еми не само за мушамите. А каретата над телевизорите? Сега с тия нови плазми кво правим с чеиза на баба?  ooooh!

Какви са пък сега тези карета  Shocked

П.П. Темата направо ме депресира, вече втора дума нямам идея какво означава  Tired

# 499
Ето такива. Баба ти не е ли имала в дома си на времето?  newsm78

# 500
  • София
Ето на - изпрахосмучих, минах 2 пъти с мопа и какво? Дойдоха дъщерята, ММ с баща си - всичките с обувките. Емиии. Няма да се ядосвам.

Мушамите ги мразя. Ядем на масата пред дивана и я бърша по 100 пъти. Между другото, чувала съм отрицателни мнения за това, че нямам "кухненска" маса, но просто няма къде.

# 501
Еми не само за мушамите. А каретата над телевизорите? Сега с тия нови плазми кво правим с чеиза на баба?  ooooh!

П.П. Темата направо ме депресира, вече втора дума нямам идея какво означава  Tired
Еее тъкмо ще ги научиш . hahaha Joy
А другата дума на карета е ковьорчета.

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 15:55 от Markrit

# 502

Какво им е на мушамите ? Много са удобни и практични за кухненска маса . От мушама до мушама има голяма разлика 😊

Особено когато има малки деца в къщата.  Peace

# 503
  • София/Севлиево
Мушама и аз имам на масата в кухнята.Пробвах с покривка-ами мойте двама мъже са такива прасета като ядат, че трябваше да слагам нова покривка на всяко хранене-еми няма как да стане Crossing Arms А мушамата я избърсвам хубаво с гъбата и съм готова.То след малкия всеки път почти и прахосмукачка трябва да пускам да събирам пораженията под масата, но поне се научи да се храни сам, надявам се с течение на времето да се научи и да пази чисто.
"Каренцата на баба" много си ги харесвам, но са голям прахосъбирач и съм ги прибрала в една торба под леглото.Лично бабата на мъжа ми ги е плела и са много красиви, а и като знам колко трудно се правят и колко струват по-добре да си седят там.

# 504
Ето такива. Баба ти не е ли имала в дома си на времето?  newsm78
Всъщност мельотата и изобщо домашни ръчни дантели си ги представям много добре при винтидж обзавеждането, което имаше фенки в темата.

# 505
Мушама и аз имам на масата в кухнята.Пробвах с покривка-ами мойте двама мъже са такива прасета като ядат,
Защо са прасета?

има ли зависимост между събуването и мушамата?

# 506
Не харесвам и не ползвам никакви такива каренца - не подхождат никъде вкъщи.

Мушами също - може и да са практични, но за мен са грозни. Имам си много хубава трапезарна маса с чудни покривки за хранене  Peace

Абе, всеки да си слага каквото иска вкъщи.

# 507
  • София
Еми не само за мушамите. А каретата над телевизорите? Сега с тия нови плазми кво правим с чеиза на баба?  ooooh!

Еее тъкмо ще ги научиш . hahaha Joy
А другата дума на карета е ковьорчета.
Не знаех, че са синоними. Човек цял живот се учи  Laughing
Не, не сме имали карета. Бабите също, не помня да съм виждала. Имаха покривки, много красиви - майка ми ги затрупваше с такива, та даже раздаваха на съседки, които пък се радваха като деца в онези години.

Без да се засягате, но мушамата е един от най-селските елементи в бг бита. На вила как да е, но вкъщи, в кухнята..брррр.

# 508
Майка ми плетеше много на младини на една кука. Беше оплела на снаха ми много хубава кръгла покривка. Брат ми и снаха ми вече 15г. живеят в Испания и много се смея, защото когато се изнасях, майка ми избухна с бисер.."Апа, снаха ти си взе покривката чак в Испания, ти само чаршафи мъкнеш". Joy

# 509

Без да се засягате, но мушамата е един от най-селските елементи в бг бита. На вила как да е, но вкъщи, в кухнята..брррр.

Не се засягаме.
Аз мушамите си ги купувам от Икея-чудесни има. На цветя, на карета, на точки, всякакви.
Моята е червена на бели точки.

Общи условия

Активация на акаунт