Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 264
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Изпих две опаковки, сга не мога да ги намеря, нещо ги няма много по аптеките.
лицето ми беше добре, почти не ми излизаха пъпки докато ги пиех, но за ефект е рано да кажа.

# 406
  • София
Благодаря за мнението за Авен или Ла рош Wink Май и аз ще видя в аптеката, кой е на по-добра цена и ще преценя на място. Разгледах и състава на двата крема, няма голяма разлика.
Заинтригувахте ме с тези хапчета на Хималая. Аз имам нужда от едно добро прочистване като цяло. От малка съм била на антибиотици, лекарства, и много упойки, много операции. Все си мисля, че имат някаква връзка с акнето ми...

# 407
Изпих две опаковки, сга не мога да ги намеря, нещо ги няма много по аптеките.
лицето ми беше добре, почти не ми излизаха пъпки докато ги пиех, но за ефект е рано да кажа.
Аз ги поръчах от сайта им ,по аптеките не можах да ги намеря.

Marsala_  , успех в избора  Hug

Аз пък съм след МЦ и имам две подкожни пъпки под брадичката ,не знам с какво да ги боря вече , слагах ихтиолова паста ,все още си стоят , вчера купих салицилов спирт и сулфатиазол на прах и се чудя дали да не мина със спирт и отгоре с прахчето да напудря.

Ако някой има идея как да ги преборя да сподели ooooh!

# 408
Някой пил ли е Пурим таблетки на Хималая ?

Аз съм ги пила няколко пъти по 1-2 месеца преди години и бях много доволна - лицето ми се изчистваше още на втората седмица. Обаче действат само докато ги пиеш, поне при мен. Мисля, че не би ти навредило да пробваш - билкови са и прочистват целия организъм.
Благодаря ти  bouquet Само да ги открия ,може да ги закупя.

Продават се свободно в аптеките, може и с поръчка, ако ги няма налични. Ако не ти е удобно, ги има и в е - аптеки. Ето това е българския сайт на производителя.
http://www.himalaya.bg/product/73/purim-za-zdrava-kozha.html

# 409
Благодаря ти , Петенце Цветенце   bouquet

# 410

Аз пък съм след МЦ и имам две подкожни пъпки под брадичката ,не знам с какво да ги боря вече , слагах ихтиолова паста ,все още си стоят , вчера купих салицилов спирт и сулфатиазол на прах и се чудя дали да не мина със спирт и отгоре с прахчето да напудря.

Ако някой има идея как да ги преборя да сподели ooooh![/b]
[/quote]
Давай смело със спирта, но търпение и упоритост. Не се махат много бързо, но се махат! И аз съм се борила с подкожни. Само че ги мажа със силна ракия, в която е престояла орехова шума. Мажа вечер с клечка за уши само върху пъпката, за да не се оцвети лицето. Има ефект при мен, макар и да не е мигновен.

# 411
  • Бургас
От моя личен огромен опит в борбата с акнето мога да кажа, че спирта не само, че не помага ами и става по лошо. Кожата се изсушава, което означава, че тя започва да произвежда повече мастна секреция, от което пък се получават повече пъпки.

# 412
Спирт в никакъв случай, само влошава - ефекта е моментен, после проблема се засилва.

И в тази тема да спомена - маска за лице със сол и кал от Мъртво море на Балеа за левче. За двукратна употреба е , много добра за проблемна кожа. От солта ако имате активни пъпки щипе доста, но ефекта е страхотен. Има висок процент цинк и часове след употребата има видим ефект. След нея ако нанесете грижа против акне е просто бижу, защото така продукта прониква в идеално почистена и вече дезинфекцирана кожа от солта.
Писах ревю в блога, пускам го и тук

# 413
Аз доколкото знам и от опит, се маже само пъпката, не цялото лице. И то такава подкожна, голяма! На мен ми помага, с тази разлика, че моето е с ракия, а не спирт. А и ореховата шума помага при кожни проблеми. А пък ракия или спирт?!

# 414
Благодаря ви ,момичета.
Тя моята кожа е доста чувствителна по принцип и такива подкожни пъпки излизат все на това място и то след МЦ  ooooh!

Holly Pink ,тъкмо вчера си я взех маската ,нали е тази -

А колко често може да се ползва ?
ПП - Сега ще прочета в блога ти  bouquet

# 415
същата  Peace до 2 пъти седмично според опаковката , аз я ползвам веднъж , тъй като лицето ми е в добро състояние

# 416
Благодаря ти ,прочетох и в блога ти , и на мен ми хареса как действа на кожата ми ,мисля и аз да не оставам без нея.
Жалко ,че няма и в по-големи опаковки.

# 417
И аз прочетох в блога, хареса ми. Може и аз да си я взема. В момента и на мен кожата ми е в добро състояние, значи веднъж седмично да я слагам.  Party

# 418
Момичета, имам и един въпрос относно маска за проблемна кожа, понеже стана въпрос. Козметичката ми каза да си правя маска от талк и глицерин - от аптеката се взимат. За свиване на пори и заличаване на белези от акне, а и почиства. Та въпросът ми е, какво ви е мнението? Правил ли е някой тази маска?

# 419
о, не - глупости. Изобщо не си прави тази маска - талкът е доказано вреден за акнеична кожа. Козметичката ти явно не зная, че талкът се смесва с мазнините в кожата и образува нещо като шпакловка върху кожата, запушвайки порите. Затова и матира и запълва порите, но им пречи да дишат и ефектът ще е обратен  Peace Козметичката ти да учи малко химия и как талка реагира с мазнини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт