Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 285
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
На каква цена е  и къде е тази аптека, може ли да де поръчва от нея?

# 391
На каква цена е  и къде е тази аптека, може ли да де поръчва от нея?
Купих го за 25,97, да много над нормалната цена, но нямам време да чакам доставка от Амазон / поръчах и оттам, но ще пристигне след 1 месец/.
В Амазон е 3,75 лири за 2 бр и доставка ще ми струва 34,50.
Аптеката е в София, попитах така наслуки, свързаха се с мен, взех го след 2 дни, може и да изпращат с куриер в цялата страна.
Сигурно ще се наложи да поръчам отново, защото май няма да стигне за дълго, но не съжалявам и съм доволна от резултата.

Това е аптеката http://eruditabg.com/?pid=56

# 392
prepacvam silen tonik,eksfoliant i vazbnovqvashta maska za lice sled 10 min.
slagaite poedno na vseki 10 min samo 1 na den ot vsicki tezi.
taka na men mi pomognaha no akop pocne da vi se lupi liceto kupete si ovlajnqvash krem za lice- pomaga!!!
 Flutter Flutter Flutter Party Party Naughty Heart Eyes

# 393
за акнеB5 можете ли да кажете нещо, мисля да го пробвам
с бензоил пероксид е

# 394
  • София
Няма го в България.Иначе и аз мислех да го пробвам.Имам рецепта от преди години...Тогава не го купих,защото дерматоложката ми каза,че е много агресивен.

# 395
Някой пил ли е Пурим таблетки на Хималая ?

# 396
  • София
Здравейте, приятели по съдба на тази напаст акне  Laughing Laughing
Идвам с едно питане, свършва ми дневния крем и миналата седмица пробвах от крема на една приятелка, който беше Авен cleananse expert, и много ми хареса като консистенция. Много добре попива, но същевременно се усеща и хидратация. После се зачудих, че преди много време бях изпробвала Ефаклар на Ла рош и никак не беше лош. Сега се чудя кой да взема... на Лароша пише, че помага и за червени петна след акне, а аз имам много такива, даже нямам в момента активно акне, но тези червени петънца изглеждат като активно акне  #Cussing out
Ако някой тук е изпробвал двата крема нека сподели, кой му допада и защо.  bouquet Успех на всички!!

# 397
Marsala_ , аз съм ползвала и двата крема , като най-доволна до момента си оставам от Ла рош.
Ползвам втора опаковка от него вече.

# 398
  • София
Marsala_ , аз съм ползвала и двата крема , като най-доволна до момента си оставам от Ла рош.
Ползвам втора опаковка от него вече.

Благодаря за бързия отговор  bouquet bouquet
Значи и аз него ще взема.   Peace

# 399
Marsala , можеш да си вземеш мострички и да прецениш  Peace

# 400
Аз мисля, че който и от двата да вземеш, няма да сбъркаш. Аз съм ги ползвала и двата. Свърши ми Авен, взимам Ла Рош и обратно. И аз имам проблем със зачервяване по лицето,но от тях проблема изчезва. Сега ги смених с Галеник, но... хубав е, но пак ще взема Авен или Ла Рош, зависи кой е на промоция. Сега Авен гледам, че са с обновена серия, а и за 8март ги пускат с 25% намаление. Така че Галеник ще бъде сменен.

# 401
  • БУРГАС
Да препоречате слъцезащитно кремче за проблемна кожа,който да става и за под ВВ кремче.

# 402
# 403

Аз съм ги пила няколко пъти по 1-2 месеца преди години и бях много доволна - лицето ми се изчистваше още на втората седмица. Обаче действат само докато ги пиеш, поне при мен. Мисля, че не би ти навредило да пробваш - билкови са и прочистват целия организъм.

# 404

Аз съм ги пила няколко пъти по 1-2 месеца преди години и бях много доволна - лицето ми се изчистваше още на втората седмица. Обаче действат само докато ги пиеш, поне при мен. Мисля, че не би ти навредило да пробваш - билкови са и прочистват целия организъм.
Благодаря ти  bouquet Само да ги открия ,може да ги закупя.

Общи условия

Активация на акаунт