Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Butterfly_Lovehunter и аз толкова сем се чудела на Дииането, обаче толкова са вредни тия хапчета-за едно помагат, а за друго вредят. Хубаво е, че на теб са помогнали. При мен обаче няма вариянт скоро да ги пия-остави, че не смея, а и мислим за бебе.
пролактин не съм изследвала? Може ли да е причина за акне ако не е в норма?
Гениколожката ми не го е назначила, не знаех, че и той влияе на екне.
Съмнявам се и аз за бактерия-сега като ходя на поредния специалист ще искам да ми изследват.

# 121
Какви изследвания се правят за тези бактерии?

# 122
Миналата година като ходих в Стара Загора искаше да взимаме секрет от пъпка и да ме изследва точно за стафилококи. Всеки път когато имах преглед или процедура все нямах активни пъпки.
И така и не се изследвах. Ами надявам се ако е имало нещо бензол пероксида да го е убил.
Диането продължавам да си го пия. Обаче не мисля, че то е в основата на подобрението. Пиех си го вече година и подобрение не виждах. И изведнъж направих една почивка от всякакви кремове и маски и почнах бенз. пероксида. Thinking Истината обаче е, че ме е страх да го спра.

Има едно коректорче , което много пъти ми е помагало. Ужасно е евтино, но е прекрасен продукт.
Коректор амрита се казва и струва 2-3 лв. Мацва се само на пъпката и тя завяхва доста по-бързо.

Ирене, а на теб излизат ли ти още пъпки, че не разбрах?

Когато изследвах хормони и аз изследвах пролактин. Ендокриноложката ми го назначи. Всички хормони, а те бяха доста, си бяха в норма.

Мис Бингли, и аз разгледах блога и аз се чудя как е възможно да имаш такива проблеми, по нищо не личи. Защо не пробваш кремче с бенз. пероксид? Вместо цялото обикаляне по лекари.
А колкото до детоксикация пробвах и сяра с мед на гладно, два курса направих ама при мен не даде резултат.  И аз исках и все още искам да знам каква беше причината при мен, но няма как да се установи май, важното е да се махнат. Sad

# 123
Цитат
Мис Бингли, и аз разгледах блога и аз се чудя как е възможно да имаш такива проблеми, по нищо не личи. Защо не пробваш кремче с бенз. пероксид? Вместо цялото обикаляне по лекари.
А колкото до детоксикация пробвах и сяра с мед на гладно, два курса направих ама при мен не даде резултат.  И аз исках и все още искам да знам каква беше причината при мен, но няма как да се установи май, важното е да се махнат. Sad

Те всички лекар все това кават-трудно се установяват причините за поява на акне.
Не личи, защото имам грим и тогава лицето ми беше относително чисто. Акнето ми е средна форма-според мен, според докторите-лека, но в момента съм ужас-петънца, големи пъпки...
Бензоил не знам откъде да си взема иначе веднага бих го пробвала, ама ако е с чужбински сайтове не се оправям и не знам как да поръчам.

# 124
  • Бургас
Ирене, а на теб излизат ли ти още пъпки, че не разбрах?

Почти не, да чукна на дърво. Само миналия месец две миниатюрни, но аз това не го броя, защото на фона на предишното ми състояние това си е направо нищо. И комедони вече нямям. Още се боря с червените петна и белезите обаче. При мен минават мноооооого бавно, а белезите сигурно ще ми останат за цял живот.  Cry

Бензоил не знам откъде да си взема иначе веднага бих го пробвала, ама ако е с чужбински сайтове не се оправям и не знам как да поръчам.

Аз моето си го взимам от английски сайт, но мисля, че скоро ми се мярна и в olx, не знам доколко е актуално.

# 125
Малко глупав въпрос, но....ултразвуковото почистване на лице подходящо ли е при акнеична кожа или има опасност да я раздразни?  Thinking

# 126
http://lavishtrend.com/acne-pimples-and-blackheads-remove-blackh … m_campaign=makeup

Тук попаднах на видео, в което акнето изче4зва със сода , някой пробвал ли е  newsm78

# 127
Пробвах точно два пъти търкане със сода.Зачерви се мн лицето и не повторих.Слагам сода в парните бани с лайка напоследък.

# 128
Аз смятам, че когато има активни пъпки или някакво раздразнение не е хубаво търкането със сода. Това си е един вид ексфолиране, пилинг, и може да се разнесе всичко по цялото лице.
Аз също все си правех преди разни маски с частици, имах пъпки тогава и плъзваха навсякъде.

# 129
  • Sredets/Burgas
Аз също все си правех преди разни маски с частици, имах пъпки тогава и плъзваха навсякъде.

Мда. При активно акне, търкането със сода изобщо не е добра идея,
независимо от леките му антибактериални и антимикотични свойства.
Аз също веднъж пробвах... и не повторих.

Сега се търкам два пъти седмично със сода,
но нямам акне и е съвсем друго.
Разбира се само тялото. Лицето минавам с ексфолиант Uriage Gentle Jelly Face Scrub.

# 130
Точно се разнася.Днес носихме хормоните за коментар при докторката.Каза изобщо да не допускам,че акнето ми може да е на хормонална основа,защото хормоните са ми перфектни.Проблема бил козметичен.

# 131
Козметичен? Голямо решение ти е дала Simple Smile

# 132
Момичета купих си за мазане ихтиол,но се чудех дали мога да намажа и да сложа отгоре лепенка и да легна,че да не оклепам възглавницата  newsm78 Имам една пъпка,която от 5 дни някъде не мооога да я пукна не става просто,а я усещам,че вътре има някакво огромно нещо....почвам да се чудя да не е запушена мастна тъкан...сега ще пробвам да мажа с ихтиол ще чакам 1 седмица,две и ще видим какво е .... Sad

# 133
Еми...какво решение да ми даде?Не е дерматолог все пакНейните компетенции са до тук.Хормоните са отлични.Може да има предвид неподходяща козметика.И аз не зн какво ще да значи козметичен.Каза да си ходя на дерматолог и козметик.Ще ида при доктор Каляшева но не мога да я хвана,че до шест работи,а събота и неделя не.Сега пия ФК и цинк,да видим ще окажат ли влияние

# 134
Еми...какво решение да ми даде?Не е дерматолог все пакНейните компетенции са до тук.Хормоните са отлични.Може да има предвид неподходяща козметика.И аз не зн какво ще да значи козметичен.Каза да си ходя на дерматолог и козметик.Ще ида при доктор Каляшева но не мога да я хвана,че до шест работи,а събота и неделя не.Сега пия ФК и цинк,да видим ще окажат ли влияние
Дано, надявам се да помогнат  Hug Много е обезкуражаваща тази работа с ходенето по доктори, затова така се изказах.. Там не е проблемът, на другото място също, а пъпките си излизат.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт