Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 291
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, искам да споделя с вас, че лицето ми има изключително подобрение. Вече втори месец нанасям всяка вечер Cicapeel gel SVR. В началото тук във форума го похвалиха и аз пробвах една мостра. Понесе ми добре и си го купих. В момента лицето ми е по - свежо и изчистено  Hug. Белезите от акнето са съвсем леко забележими, а след нанасяне на фдт - незабележими. Ще продължавам да нанасям гелчето всяка вечер! Забелязах, че пъпките, които излизат преди цикъл се появиха в зони, където не съм нанасяла от гела - под брадичката, до ушите и в най - горната част на челото в косата.

http://apteka.framar.bg/30019104/%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BB% … -%D0%BC%D0%BB-svr

Това ли е  newsm78 На каква цена го взехте и от коя аптека ?

# 376
Момичета, искам да споделя с вас, че лицето ми има изключително подобрение. Вече втори месец нанасям всяка вечер Cicapeel gel SVR. В началото тук във форума го похвалиха и аз пробвах една мостра. Понесе ми добре и си го купих. В момента лицето ми е по - свежо и изчистено  Hug. Белезите от акнето са съвсем леко забележими, а след нанасяне на фдт - незабележими. Ще продължавам да нанасям гелчето всяка вечер! Забелязах, че пъпките, които излизат преди цикъл се появиха в зони, където не съм нанасяла от гела - под брадичката, до ушите и в най - горната част на челото в косата.

http://apteka.framar.bg/30019104/%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BB% … -%D0%BC%D0%BB-svr

Това също е много добро, откакто сина ми го използва резултатите са видими

http://biotrade.bg/pure-skin/pure-skin-tonic/?p=47&l=1&id=25

# 377

Да, това е, но аз го взех на по-ниска цена от Субра. Имаха 20% намаление на серията, обновявали опаковките. Сега новата му опаковка мисля, че е тубичка.

# 378
аз на -40% го взех, че даже и с подарък, заради смяната на опаковките  Peace Серията сега е нова и обновена, новата версия е обогатена

# 379
  • София / Перник
Видях линка в горните коментари, извинете ме за спама Simple Smile

# 380
  • София
Да се запиша и аз в тази тема Simple Smile
От години се боря с несъвършената си кожа. Ходила съм няколко пъти на дерматолог, но не виждам дълготраен ефект от лечението им. Изпробвала съм почти всички марки медицинска козметика и пак нищо. Излизат ми черни точки и няма спирка. От около година и нещо ходя редовно на козметик и завелязвам леко подобрение. Най-странното е че всички казват, че е хормонален проблема, а хормоните са ми в норма. От септември използвам дневен крем на Филогра, но все си мисля, че ще има ефект докато го използвам. Иначе много добре ми понася, Т зоната не се омазнява. Кожата е някакси по-свежа.

# 381
Аз си поръчах крема на Mizon,и сега чакам да пристигне.
М би ли споделила,кой точно крем на Филорга ползваш?

# 382
  • София
Аз си поръчах крема на Mizon,и сега чакам да пристигне.
М би ли споделила,кой точно крем на Филорга ползваш?

Time filler mat използвам, но сега го редувам е с един останал ми на Биодерма.

# 383
Включвам се и аз в темата, но за съжаление най-вероятно не бих мога да бъда от полза на никого - успявала съм да си изчистя лицето за максимум 1 седмица. Затова май просто ще си помрънкам  Simple Smile  От 16-годишна в общи линии все ми се появяват разни пъпки по лицето, но само там - гърбът ми е съвсем чист. Тази година станах на 24 и все си нося по 3-4-5-6 пъпки за украса. Изследвах си хормоните, дерматоложката ми каза, че мога да си ги сложа в рамка  Laughing  Имам чувството, че съм ползвала всичко - Зинерит, Акне Аут, Далацин, Имекс, Акне БП5 (докато още се продаваше). От козметиката на Авен не видях никакъв ефект, от серията за акнеична кожа на Биодерма получих обрив, за Виши да не говорим...в момента ползвам локално Ефаклар дуо и чаено дърво, а вечер минавам цялото лице с флуида на Фитокод. Преди години по други причини ми изписаха противозачатъчни, но от тях нещата станаха по-кофти. Млечните продукти съм ги свела до минимум, шоколадът също, всеки ден ям плодове и зеленчуци, пия чайове и...пак нищо  Rolling Eyes Пишейки всичко това се замислих нещо - майка ми е казвала, че като съвсем малка са открили, че съм само преносител на стафилококова инфекция. Възможно ли е пъпките да се появяват от това и ако да, то някой знае ли къде мога да изследвам секрет от пъпка (чела съм противоречиви мнения за Анаста и най-вероятно би ми било краен вариант)
Е, май успях да си поизлея душата  Blush

# 384
  • Бургас
Писала съм назад в темата, че за моето акне също имам съмнения, че е от стафилококи. Изследване никой дерматолог не пожела да направи. Аз веднъж се пробвах да си взема сама, но явно не съм го направила като хората, защото нищо не показа.

# 385
Момичета, може ли да ми препоръчате добра козметичка,за почистване на лице!За София няма значение квартала.Става въпрос за дъщеря ми,която е със склонна към акне кожа.Благодаря предварително и се извинявам, ако не е за тази тема.

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 18:09 от neli05

# 386
  • София

Момичета, не съм чела много назад темата, но при сина ми много помогна пиенето на бирена мая. Взема се по схемата, дадена в опаковката - 3 пъти по 2 табл.

# 387
  • София
При мен Бирената мая не помогна.Една година бях на инжекции в Анаста-отново без резултат...От Диане 35 кожата на лицето от мазна стана супер суха,но пъпките не спряха да излизат...

# 388
И на мен Диане ми изсуши кожата. Иначе при мен имаше голям ефект - за един месец всичко ми се изчисти - лице, гръб, даже ми правиха комплименти за кожата Laughing А преди него беше ужас, не ми се описва направо... Като го спрях обаче пак се изпъпчих, кожата ми стана страшно мазна, даже косата ми опада..

Взех си крем с бензоил пероксид 10% - Oxy 10 от ибей. Излезе ми 16лв за 25мл. Днес пристигна /доставката отне около 14 дни/ и вече се намазах Laughing Дават го доста силен, усетих мноооого лек сърбеж, не ми дразни кожата като Скинорен, не мирише гадно. Ама и аз сега нямам много пъпки - 3-4 подкожни, и много червени петна, ще видим дали ще има ефект върху тях. Скоро ще пиша отзиви Simple Smile

# 389
Намерих Бензоил пероксид 2,5% в една софийска аптека / правят го/.
Поръчах за сина ми, ползва го вече 4 ден, не вярвах, но има видим резултат. Пъпките изчезват, кожата е видимо 
по- чиста.
Изсушава кожата и задължително трябва да се ползва добър хидратиращ крем.

Общи условия

Активация на акаунт