PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 607
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за отговора, сетих се къде е. Утре ще отида, искам да пробвам измиващия хидратиращ гел за лице.

# 496
  • Варна
Аз имам малко страничен въпрос - колко време ще ме изчака поръчката ми в пощенска станция, преди да я върнат обратно?
Пристигнала е в клона днес, но аз съм в болница и ще остана около седмица.
Дали може да я получи друг от мое име?

# 497
  • София
Мисля че 20 дни ги държат в пощенската станция.
Аз съм пращала друг човек с попълнено отзад известието (бланкетно пълномощно има отзад), но не го приели и поискали личната ми карта.
Според мен може да се обадиш в клона да им обясниш.

# 498
На мен ми се обадиха от пощата, че имам поръчка, казах, че ще иде мъжът ми и му я дадоха. Пробвай да се обадиш.

# 499
На Фитокод много харесвам лосиона за тяло, фаворит ми е.
Също така и околоочният крем ми е любим, но шампоанът за коса някакси не ми измива косата и много бързо ми се омазнява.
Така, че може би шампоанът не е подходящ за хората с по-мазна коса като моята.

Исках да ви питам за гела за лице - доволни ли сте? Почиства ли добре лицето (премахва ли излишния себум)?

# 500
Миналата година изпробвах шампоана от тестер. Косата ми е с мазни корени и сухи краища. Ами не е моят шампоан, не бих си го купила.

# 501
  • Велико Търново
Най-любимия ми продукт е измивния гел -аз ползвам само него, 1-2 помпички ми свалят грима/ползвам ФДТ, руж, спирала..- последната доизтривам допълнително с двуфазен лосион/, след това използвам тоника на Фитокод - обикновено тампончето е чисто Peace След гела не усещам лицето си опънато, чувствам го измито и освежено.

# 502
Най-любимия ми продукт е измивния гел -аз ползвам само него, 1-2 помпички ми свалят грима/ползвам ФДТ, руж, спирала..- последната доизтривам допълнително с двуфазен лосион/, след това използвам тоника на Фитокод - обикновено тампончето е чисто Peace След гела не усещам лицето си опънато, чувствам го измито и освежено.

*Biskvitka*, благодаря ти за впечатленията от гела. Имам един въпрос - принципно каква ти е кожата (суха, мазна, нормална)?

# 503
  • Велико Търново
Смесена е по-скоро - омазнява се в Т-зоната, в останалите части е нормална.

# 504
  • Бургас
 lilis , за съжаление лосионът за тяло и душ гелът вече не се предлагат. Аз също съм им фен!

# 505
lilis , за съжаление лосионът за тяло и душ гелът вече не се предлагат. Аз също съм им фен!

Така ли? Не знаех, аз през лятото си взех лосиона за тяло....Може би някъде има останали по магазините, в които ги продават....Като се постопли ще обиколя из София да видя дали има още.

*Biskvitka*, благодаря ти Wink

# 506
  • Street of Dreams
Това е супер за новата опаковка, получавам криза всеки път, като отварям тази и започнах по-рядко да посягам към нея.

# 507
Здравейте  Hug
Отдавна слушам за Фитокод и сега като чета мненията, май ще си поръчам да пробвам и аз.

На 27 съм, виждам само серия 20+, има ли 25+ например?

Кожата ми е смесена - мазна т-зона и брадичка, сухи бузи и чело + разширени пори и бели комедони.

Какво ще препоръчате за този тип кожа?

Благодаря!  bouquet

# 508
Аз също се замислям да пробвам околоочния крем и серията 20 +. Тестерите продават ли се или са безплатни?

# 509
  • В полите на Пирин планина
Аз също се замислям да пробвам околоочния крем и серията 20 +. Тестерите продават ли се или са безплатни?

Безплатни са.

Здравейте  Hug
Отдавна слушам за Фитокод и сега като чета мненията, май ще си поръчам да пробвам и аз.

На 27 съм, виждам само серия 20+, има ли 25+ например?

Кожата ми е смесена - мазна т-зона и брадичка, сухи бузи и чело + разширени пори и бели комедони.

Какво ще препоръчате за този тип кожа?

Благодаря!  bouquet

Няма серия 25+. Можеш да пробваш 20+.

Общи условия

Активация на акаунт