♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Хазарче  Hug  Бива ли да си мълчиш толкова време, че си родена на една дата с Баръшко?  Laughing  Peace

Честит Рожден Ден, Хазарbdbaloni  Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!  bouquet

# 376
Неж,исках да ви изненадам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Благодаря ти за пожеланията.  Hug Hug Hug

# 377
Хазар да си жива и здрава и много обичана  Hug newsm51 newsm59

# 378
Хазар  nbirthday Gift Gift Gift Много здраве и късмет

# 379
  • Пловдив
Неж,исках да ви изненадам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Благодаря ти за пожеланията.  Hug Hug Hug

Ама наистина ни изненада здраво!
Честит Рожден Ден, много здраве, сбъднати мечти и хармония.
Весел празник  smile3525 newsm59 Gift baloni

# 380
Хазарче, ах, ти, скрита лимонке  Mr. Green Hug

Рускините нямат равни в разузнаването  Laughing  Открили са, че Памир е участвал с малка роля в "Милост"  Laughing  Защо ли не се изненадвам - Ибо и Памирко в още един общ сериал  Mr. Green

Памир Пекин в "Милост"

# 381
Здравейте,минавам само да ви почерпя,защото днес съм рожденичка.

Честит Рожден ден!  newsm59 newsm59 Здраве, щастие и много любов!  newsm51 newsm51

Да се поздравим по случай РД на ПатронЯ  dancing

Aydilge - Kiralık Aşk

Благодаря за поздрава, и песничката и клипа са страхотни Hug Hug ама кой е правил превода.. лошо ми стана чак..  ooooh! ooooh! ooooh!

# 382
  • Разград

# 383
Да се поздравим по случай РД на ПатронЯ  dancing
Aydilge - Kiralık Aşk

Благодаря за поздрава, и песничката и клипа са страхотни Hug Hug ама кой е правил превода.. лошо ми стана чак..  ooooh! ooooh! ooooh!

Преди време Тинчето беше превела песента е наистина има разлика в преводите. По-късно ще потърся нейния вариант, по-достоверен е  Grinning

# 384
  • Пазарджик

newsm53 Здравейте момичета прекрасни!
На снимката е моделиера Raşit Bağzıbağlı. Известен, признат и търсен от турските "звезди" моден дизайнер.

# 385
Преди време Тинчето беше превела песента е наистина има разлика в преводите. По-късно ще потърся нейния вариант, по-достоверен е  Grinning

Аз съм го чела, супер е...   Heart Eyes Heart Eyes а и схващам песента..  Whistling Whistling та като видях този и  #Crazy #Crazy

# 386
  • Яко в Матрицата...
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Да ни е жив и здрав Баръш! Още по-чаровен, харизматичен и баклавян! Crazy И много щастлив в любовта!
Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 387

Нерито и тя си е приготвила таолета  от топ дизайнер.
newsm53 Здравейте момичета прекрасни!
На снимката е моделиера Raşit Bağzıbağlı. Известен, признат и търсен от турските "звезди" моден дизайнер.

Гуга  bouquet

Не съм чувала нищо за Рашит Баазъбаалъ  Peace Не знаех, че е толкова търсен  Whistling  Ама роклята, с която е облечена Нергис, никак не ми харесва  Naughty  Явно е негово творение.

# 388
Привет и от мен Hug
Честит Рожден Ден на  Хазар и Баръш!   nbirthday
Всичко най-хубаво им пожелавам и на двамата!
 bouquet bouquet bouquet

# 389
Хазар да си жива и здрава, повече хубави мигове !

...................................................................................
Нежи,благодаря за поздава.
 Нириман ми прилича на Злата магьосница -турски вариант. Joy Joy Joy
Да вземат и я овековечат някъде на Босфора  Joy Joy Joy като Велика интригантка.

А рускините , милите са ,,открили топлата вода,, с Памир и Милост.
Да той участва в едни от последните епизоди като партньор на Ясемин Ален, чийто героиня беше влюбена нещастно в героя на Ибрахим Grinning

На снимката зад кадър ми се струва , че на масата е и шоколадената Лейля-първата в ляво,точно до Дефне и срещу Йомер. Може и някоя дама  от екипа да е newsm78
Страшна компания-Суде и Синан, Ясемин,Йомер, дали да не присъства и Дениз Mr. Green Ще хвърчат искри Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт