♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Вижте сега,Дафинка кат изкара едни курсове за художник и като почне да ги къдри едни модели и Йомер бей ша баялдиса...Може пак да решат да го окрадат я мистър Трамба,я Ясемин анъм,ама ядец... на преден план ще изскочи убийствения модел папуци на кака ви Дафинка и Трамба сам ше си бие камшика от бизнеса....Ох,кви глупости написах само...

Ако групата оттатък е затворена и няма да се появява на личната ми стена и аз ще дойда,ама ако ще ме четат и оттатък неща,че имам много "доброжелатели",дет се вика

# 211
Вижте сега,Дафинка кат изкара едни курсове за художник и като почне да ги къдри едни модели и Йомер бей ша баялдиса...Може пак да решат да го окрадат я мистър Трамба,я Ясемин анъм,ама ядец... на преден план ще изскочи убийствения модел папуци на кака ви Дафинка и Трамба сам ше си бие камшика от бизнеса....Ох,кви глупости написах само...

Ако групата оттатък е затворена и няма да се появява на личната ми стена и аз ще дойда,ама ако ще ме четат и оттатък неща,че имам много "доброжелатели",дет се вика
Joy Joy Joy Joy Жани много ми хареса особено за камшика  hahaha hahaha

# 212
Добро утро, дръжте се петъка е близо  bouquet С Веси си делим Памир, той ще я забременява и ощастливява пък на мен ще е на кака играчката Joy Joy Хубав ден от мен  bouquet

# 213
Привет Hug Добро утро в тоз дъждовен ден/ поне при мен е такъв/. Интересни неща , както всеки път сте споделили

# 214
  • Пловдив
Моргеен  Hug

Sarde, аз на Веси и пожелах тризнаци  Crazy , на далавера си - играчка само  Mr. Green
Жани , атеш сценатий, атеш  hahaha hahaha hahaha Ще избие тавана на рейтинга;)

# 215
Добро утро милички Hug Hug Hug Hug Hug
Извинявам се,но вчера съм заспала рано.Ако има още някоя която не е приета в Групата във фейса нека ми пише на лични Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 216
Имах една голяма/дърта/ колежка тя едно повтаряше ''к'вот си туриш на зъб и на оная си работа туй ти остава в тоя лъжовен свят''
Групата я виждаш само ти за другите е скрита

# 217
  • Пловдив
Имах една голяма/дърта/ колежка тя едно повтаряше ''к'вот си туриш на зъб и на оная си работа туй ти остава в тоя лъжовен свят''

Идвай да бършеш кафето от бюрото с мен ся  hahaha hahaha hahaha hahaha

Памирова, гюндайдън, шекерим  Hug

# 218
Групата я виждаш само ти за другите е скрита
Какво имаш предвид Сарде Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти не си ли в групата?

# 219
Горгона Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добро да е  Hug Hug Hug Hug Hug
Остана ли някой,който не е приет в групата,да няма сърдити накрая!

# 220
Весию там съм, но някой питаше може ли да дойде при нас, но да не се вижда какви ги творим там. Сутрин с обясненията съм малко на Вие след безсънна нощ

# 221
  • Пловдив
Весию там съм, но някой питаше може ли да дойде при нас, но да не се вижда какви ги творим там. Сутрин с обясненията съм малко на Вие след безсънна нощ

Хич ли не дремна, бе?

Абе, момичета, Статуса в бокса ми забива почти на 1/3 от филма и толкоз, някой имаше подобен проблем май..?

# 222
Два часа заешката спах, направо ми иде да ги #2gunfire #2gunfire децата й. Сутринта ми вика случвало се, кво се случва да я тъпчеш с боклуци ли , че после да ми реве цяла нощ като бебе. Не се научиха как да си гледат родителите и това е. Днес ще гледам да поспя и аз когато спи и бабенце следобед

# 223
  • IT
Гори не се смея в метрото ли пак?   Joy Joy Joyпърво с Жани, после със Сардето.С глас се разсмях.Мен вече са ме етикетирали по повод сериалите Winkама нали с пакети се занимаваме та не ми дреме.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 10:46 от allexa.7

# 224
Цитат
Абе, момичета, Статуса в бокса ми забива почти на 1/3 от филма и толкоз, някой имаше подобен проблем май..?
Аз бях писала за това. От МОЗИЛА отивах на ХРОМЕ. Получаваше се.

Общи условия

Активация на акаунт