♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 17

• 30 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, не забравяйте утре сме на парти при Патроня, намислете му хубави пожелания и подаръци. Пък ако ни стигнат силите за един поздравителен колаж може и да му го лепнем я у фейса я у инста newsm78 Вие как виждате тази идея?

Баклава мога да правя, ама колажи - не:) Който може - давайте, ще му честитим, разбира се.

Скрит текст:

НаЩе гарджета са най хубави бе  Mr. Green
Ибо ми се види като да е вързал кънките лекинко  hahaha
Лекинко Joy Joy Joy Joy Joy
друг път hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нашата Кръвна група е май? hahaha hahaha hahaha

Той пък, щото Памирко хич не ги е вързал  Mr. Green   smile3534

Оставих на Памирова да изкоментира севгилито си и тя веднага го защити  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
МИ чи къ? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 241
И аз немога да правя колажи,но може да изберем някое пожелание за Патроня и който може ще го напише Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 242
Представям си утре пожеланията какви ще са  Mr. Green
"Смени Гупсе с мен"  Flutter  "Дано ти дойде акълЯ"  Crazy  "Отвори си очите"  Mr. Green

Само предполагам  Joy Joy Joy

# 243
"Смени Гупсе с мен"  Flutter  "Дано ти дойде акълЯ"  Crazy  "Отвори си очите"  Mr. Green

Това не е пожелание,а направо чудо трябва да стане за да се осъзнае Баръш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 244

Бъди сигурна ( и аз си го мисля) newsm48

# 245
  • Пловдив
Ще бъде чудо, чудо, ще има да четем и падаме  Mr. Green
Гюспата пак ще пуска снимки , журналята пак ще пишат, че сърдита на Баръш , че ще се женят или че са тайно разделени  hahaha hahaha hahaha

# 246
Привет! Hug Hug Hug

Ще се опитам да направя довечера колаж за Баръш.
Ще добавите пожеланията

# 247
Медиха нещо доволно се усмихва  Thinking

# 248
Памир нема да барате, такъв какъвто е с всички пороци си го искаме. Ще вземе да се кротне, пък такива кротки предполагам си ги имате у дома:-)

# 249
Памир нема да барате, такъв какъвто е с всички пороци си го искаме. Ще вземе да се кротне, пък такива кротки предполагам си ги имате у дома Simple Smile
И с пръст не съм го пипнала  smile3534  Аз по други се заглеждам  Flutter

# 250
  • Пловдив
Сарде, коркма  Hug  Отдавна Памир е разпределен, не пипаме , нали все дружки сме.
НиЙ най-много Баръш и Ибо да си менкаме на приятелски начала  Mr. Green

Тука ми стана много мъчно за ПатронЯ, с такава болка каза, че не е била негова и не иска да бъде  Sad

# 251
И за Берк сме се разбрали, струва ми се  Whistling 

Аз да си кажа, че от сега си резервирам Бурак  Flutter  Знам, че с Наг ще се разберем  Laughing  но да питам : някоя друга, която има мераци за него?  Twisted Evil

# 252
Аз да питам, баръшовата кокона не е ли по-голяма от него newsm78
Пипайте и гледайте на воля, ма да не се променя Памирчик

# 253
Сарде, кака му е Гупсето  Mr. Green  С 2 годинки по-голяма от Баръшко. Наборка е на Елчин  Mr. Green

# 254
И за Берк сме се разбрали, струва ми се  Whistling 

Аз да си кажа, че от сега си резервирам Бурак  Flutter  Знам, че с Наг ще се разберем  Laughing  но да питам : някоя друга, която има мераци за него?  Twisted Evil

Брех тва сигурно е единствената тема където един мъж си има по две жени и те не се карат,заради него hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт