Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Откъде да купя поставки за баня с вакуумно закрепване от този тип? В района на центъра, по възможност.

В Кауфланд тази седмица има такава, но е със стойка. Мисля и аз да купувам и днес ще ходя. Около 26 лева е цената.

# 151
Здравейте, понеже скоро се преместихме в къща на 5 км.от Пловдив, така решихме, но явно като сме живели в града не сме свикнали, та ударихме на камък. Въпроса ми е от къде да вземем хубави въглища, защото направихме автономно парно, ако някой има инфо за хубави въглища и от къде около Пловдив да пише ще му бъда благодарна. Лека Вечер на всички.

На Карловско шосе са през няколко метра местата на които продават ....до Труд е пълно ..аз съм много доволна

# 152
  • Plovdiv

Благодаря за съдействието. Лека вечер и всичко добро.

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 11:36 от mimoz75

# 153
Къде мога да платя фиш за неправилно паркиране в брой в Кършиака - в бараките до ДГ Дъга? Мерси  Peace

# 154
*Padme*, за яке, ако все още не си намерила, виж на руския пазар. В някое от магазинчетата там имало. Мъжът ми купи за братовчедка му от там, а тя е доста едра. Изпратил го там негов колега, на който свекървата си купила Laughing Та както и да е, имало различни модели, според мъжа ми от 10-ина поне 3-4 ставали, а той има много добър вкус Peace

# 155
Има ли фитнес  център в района на Алати?

# 156
  • Пловдив
tara 2 много благодаря, ще идем и до там да разгледаме.
Макар и не по темата искам да изразя своето възмущение, че по-възрастните хора изключително трудно могат да си намерят подходящи дрехи. Или трябва да се обличат младежки и не в тях стил или и аз незнам откъде да търсят нещо подходящо

# 157
  • Пловдив
Някой вече ходи ли на цирк?

# 158
  • Пловдив
Аз вчера минах от там и още него бяха построили

# 159
Има ли фитнес  център в района на Алати?
В Марца Гардънс зад Алати трябва да има - не съм ходила лично, от позната знам  Peace

# 160
Знаете ли работното време на Социално подпомагане Филипово?

Ако е това до Френската гимназия - 09.00 - 17.30ч.

# 161
  • Тайна, майна
Здравейте, дами!
От сума време търся аксесоар за шал.
Някога имаше някакъв теле шоп, който продаваше нещо такова, подобно на осмица - като две халки една до друга. Другият вариант е като клипс - отдолу е халка, а отгоре някаква декорация като брошка.
Някой да е виждал нещо подобно?
Онлайн също не можах да намеря, освен някакви отдавна приключили аукциони.
Благодаря предварително за помощта!

# 162
Скрит текст:
Откъде да купя поставки за баня с вакуумно закрепване от този тип? В района на центъра, по възможност.

В Кауфланд тази седмица има такава, но е със стойка. Мисля и аз да купувам и днес ще ходя. Около 26 лева е цената.
Благодаря, ще погледна Hug

# 163
  • Пловдив
Shonny, обикновена по-масивна брошка не би ли ти свършила работа?

# 164
  • Тайна, майна
Shonny, обикновена по-масивна брошка не би ли ти свършила работа?
[/quoщte]
Загледах и този вариант. Но аксесоарът за шал дава повече възможности за начини за "вързване" на шала.

Общи условия

Активация на акаунт