Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Къде има антикварна книжарница около центъра? Трябва ми стара детска книжка (текста от нея) - Пепеляшка.
Като влизаш в стария град има антиквариат с книги отляво.

# 136
  • под тепетата
Благодаря, Toni led! Намерих си текста.

# 137
  • Пловдив
Момичета, посъветвайте ме от къде да купя хубава детска възглавница за спане?
Нашата е от Джъмбо - анатомична, пяна. Имаше бебешка и детска /различна форма и дебелина/. По спомен беше към 10тина лева. Ползваме я близо 3 години и няма деформация  Peace
Точно от там започна търсенето ми.  Laughing И ние досега ползвахме бебешката и сме много доволни. Сега исках да купя детската, но за съжаление я няма. Не знам дали въобще зареждат от нея вече. И аз последно съм я виждала преди около 3 години и беше 10лв.

Най-вероятно говориш за детската възглавница на Дормео.
http://www.dormeo.bg/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2% … %D1%8A%D1%80.html
Баткото ми спи на такава, като на едногодишна възраст беше само единия слой, в момента е на 6г и спи на два слоя и мисля, че му е добре, може би след кратко време ще сложа и последния слой. Определено си заслужава инвестицията.
Благодаря за предложението  Hug, но вече инвестирах в кошара (трансформираща се), която е ползвана 5-6 пъти максимум. Приключих с дълготрайните инвестиции. Mr. Green

Зависи от парите които си приготвила - ние взехме на малкия на тед - имаше в кауфланд намалени на 30 лв - мога да кажа добра е иначе е на 60 лв някъде
Тази промоция  има ли я още?

# 138
Момичета, моля, препоръчайте ми близо до Пловдив хотел, искам да празнуваме там с децата рд на мъжа ми през декември. Да не е мн далеч, че не е ясно какво ще е времето... Благодаря!

# 139
  • Пловдив
Лас Вегас, в Първенец има заведение с прекрасна кухня /поне според моя вкус/, организират се и различни мероприятия/. Ресторант Атлантик, има и част за нощувки!

# 140
  • Пловдив
Здравейте момичета да питам пак Simple Smile, къде ще ме насочите, защото искам да намеря зимно яке за майка ми. Ходихме до Илиянци там имаше на две места, където имаше по-големи номера, но не намерихме подходящ модел. Всъщност от единия, който е като се влезе от по-вътрешния вход от лявата страна отгоре пише, че са българско производство подходящ, но беше голям номер, а от таз годишните модели бяха грозни. Та къде ще ме насочите да потърсим? Благодаря 

# 141
  • Пловдив
Знаете ли работното време на Социално подпомагане Филипово?

# 142
http://detstvoto.net/index.php?newsid=1533

Ей тук я намерих, а в Читанка текста. Благодаря , Шушулче! Пази я, това е безценна книжка. Илюстрациите са произведение на изкуството.
Da, точно тази имаме, подарък на майка ми от приятелка в началното училище. Дъщеря ни я разглежда само с възрастен.
А в детския отдел на библиотеката в града ни е с илюстрации от книгата. Peace

# 143
  • Пловдив
Здравейте момичета да питам пак Simple Smile, къде ще ме насочите, защото искам да намеря зимно яке за майка ми. Ходихме до Илиянци там имаше на две места, където имаше по-големи номера, но не намерихме подходящ модел. Всъщност от единия, който е като се влезе от по-вътрешния вход от лявата страна отгоре пише, че са българско производство подходящ, но беше голям номер, а от таз годишните модели бяха грозни. Та къде ще ме насочите да потърсим? Благодаря 

Виж в Гранда, на първия етаж, като влезеш от централния вход тръгваш надясно, магазина в дъното, който е до стълбите.

# 144
  • Пловдив
Здравейте,
Знаете ли къде в Пловдив се продават подобни детски пантофки  или тип цвички, за малко детско краче.

# 145
Момичета, моля, препоръчайте ми близо до Пловдив хотел, искам да празнуваме там с децата рд на мъжа ми през декември. Да не е мн далеч, че не е ясно какво ще е времето... Благодаря!

Хотел Беркут в Брестник

# 146
Момичета, помагайте  Praynig препоръчайте някой за външна изолация
huliganka ще ти дам номера на едно момче  0895 74 12 84 . Надявам се да ти свърши работа не взима скъпо и е много старателен в работата си .
ралица, благодаря ти  bouquet
 Надявам се и други да се включат с препоръки и координати  Praynig Бенджи, и ти също, ако може, нищо че са ти забранили  Laughing   Hug

# 147
  • Пловдив
Забравих да ви кажа да се готвите за цирк Grinning Разпъват шатрата на Балкански,в Тракия.

# 148
  • Plovdiv
Здравейте, понеже скоро се преместихме в къща на 5 км.от Пловдив, така решихме, но явно като сме живели в града не сме свикнали, та ударихме на камък. Въпроса ми е от къде да вземем хубави въглища, защото направихме автономно парно, ако някой има инфо за хубави въглища и от къде около Пловдив да пише ще му бъда благодарна. Лека Вечер на всички.

# 149
Откъде да купя поставки за баня с вакуумно закрепване от този тип? В района на центъра, по възможност.

Общи условия

Активация на акаунт