Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, препоръчайте моля, свестен майстор за теракот - имам малък бокс, чийто под трябва да бъде подновен в скоро време, ок 3-4 кв м, Благодаря за препоръките ви.

# 121
  • Пловдив
къде в района на квартал тракия има свестен обущар  newsm78
Преди имаше в бл. 224, зад училище "Св. Седмочисленици". Нямам идея дали още работи. Лично бях много доволна от него. Има и машина.

Някой може ли да ми препоръча фирма/майстор, която да прави мебели от масив и за не много пари? Трябва ми спалня, от долу с ракла, стабилна, защото ще спят хора, тежащи повече от 200 кг и голям 4-крилен гардероб, като едновремешните.

# 122
Момичета, посъветвайте ме от къде да купя хубава детска възглавница за спане?

Зависи от парите които си приготвила - ние взехме на малкия на тед - имаше в кауфланд намалени на 30 лв - мога да кажа добра е иначе е на 60 лв някъде
В център за матраци срещу дизмата /до вис виталис мисля че се падаше - там има хубави ,забравих марката, но цените им са соленички. Една приятелка взе от тези скъпите - водят се на три нива, ако е бебе спи на едното ниво и после се добавят спрямо възрастта другите - много са доволни вече няколко години ги ползват

# 123
  • Пловдив

Зависи от парите които си приготвила - ние взехме на малкия на тед - имаше в кауфланд намалени на 30 лв - мога да кажа добра е иначе е на 60 лв някъде
В център за матраци срещу дизмата /до вис виталис мисля че се падаше - там има хубави ,забравих марката, но цените им са соленички. Една приятелка взе от тези скъпите - водят се на три нива, ако е бебе спи на едното ниво и после се добавят спрямо възрастта другите - много са доволни вече няколко години ги ползват
Най-вероятно говориш за детската възглавница на Дормео.
http://www.dormeo.bg/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2% … %D1%8A%D1%80.html
Баткото ми спи на такава, като на едногодишна възраст беше само единия слой, в момента е на 6г и спи на два слоя и мисля, че му е добре, може би след кратко време ще сложа и последния слой. Определено си заслужава инвестицията.

# 124
Някой може ли да ми препоръча фирма/майстор, която да прави мебели от масив и за не много пари? Трябва ми спалня, от долу с ракла, стабилна, защото ще спят хора, тежащи повече от 200 кг и голям 4-крилен гардероб, като едновремешните.

Тук попитай: http://bulmeb.com/

# 125
  • под тепетата
Къде има антикварна книжарница около центъра? Трябва ми стара детска книжка (текста от нея) - Пепеляшка.

# 126
  • Майничка
Къде има антикварна книжарница около центъра? Трябва ми стара детска книжка (текста от нея) - Пепеляшка.

Кой вариант ти трябва? Антикварна, в конкретния смисъл, няма, изнасят книги на стълбичките с/у бившия Карфур на "Кап.Райчо", на две места на "Отец Паисий" - на ъгъла, с/у аптеката до Хепи и като тръгнеш нагоре, малко преди бързата закуска Панда, малко след магазина с дискове.

# 127
юск е до метро тракия, до мол галерия
къде в района на квартал тракия има свестен обущар  newsm78

В блока зад кино Фейсис.
Работи след 17 ч.

# 128
  • под тепетата
gargamela , днес минах покрай Пандата, но ги нямаше кашончетата с книги. Трябва ми май от 1963г с рисунки на един италианец. За мен в момента важен е текстът. Ще проверя и на другите две места, благодаря!

Редактирам се - да живее интернета  Party! Намерих си каквото ми трябваше - издание 1958 година. 

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 20:19 от bilqna_69

# 129
Имаш ли картинка от книгата? Мисля, че имаме същата книга.

# 130
  • под тепетата
http://detstvoto.net/index.php?newsid=1533

Ей тук я намерих, а в Читанка текста. Благодаря , Шушулче! Пази я, това е безценна книжка. Илюстрациите са произведение на изкуството.

# 131

Тук попитай: http://bulmeb.com/
КОгато търсихме диван там ми предлагаха най-високи цени.И отношението не ни хареса,но това е друга тема.
Мога да препоръчам магазина за дивани до Моста на Марица,който е на Васил Априлов. Идвайки от втора поликлиника,минаваш моста,завиваш веднага вдясно,все едно да слезеш под моста,но не минаваш под моста,а се оглежда от дясната страна- и вдясно на бул Марица е изложбената зала .Асеновградски са. Имахме техен диван на няколко години и не мръдна,а се ползваше усилено и за спане.

# 132
Нашата е от Джъмбо - анатомична, пяна. Имаше бебешка и детска /различна форма и дебелина/. По спомен беше към 10тина лева. Ползваме я близо 3 години и няма деформация  Peace

# 133
huliganka ще ти дам номера на едно момче  0895 74 12 84 . Надявам се да ти свърши работа не взима скъпо и е много старателен в работата си .

# 134
Ватиран плат за космонавтче къде да търся?

Общи условия

Активация на акаунт