Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Хулиганка,сега ли искате да я правите?Не е благоприятен сезон.Ще запечатате влагата в стените.Прави се лятото,когато е сухо и не вали

# 91
здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да закупя плат за ушиване на чанта? трябва ми от този промазания, който е водонепропусклив, а и да е по дебел. трябва да ушия чанта на количката на малкия, че по самолетите ще я направят на нищо.

# 92
  • Пловдив
здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да закупя плат за ушиване на чанта? трябва ми от този промазания, който е водонепропусклив, а и да е по дебел. трябва да ушия чанта на количката на малкия, че по самолетите ще я направят на нищо.

В магазина за платове на ул.Никола Палаузов 1 (това е пресечката на Опълченска срещу Диетичния магазин) има промазани платове.Има един ,който е гумиран от едната страна и ще ти свърши работа мисля.

# 93
  • Пловдив
Хулиганка,сега ли искате да я правите?Не е благоприятен сезон.Ще запечатате влагата в стените.Прави се лятото,когато е сухо и не вали

Ауууууу, ние чакаме майстор за изолация.  Thinking И на мен ми се въртят едни съмнения в главата точно по това време ли се прави изолация, но лятото въпросният майстор или е имал много работа или нещо ни баламосва. Ще разпитам аз подробно преди да се изръся една порядъчна сума.  Crossing Arms  Whistling

# 94
  • Пловдив
Ауууууу, ние чакаме майстор за изолация.  Thinking

Лятото имат много работа,да.Не могат да поемат всички.Говорите да ви прави лятото.В смисъл да ви има предвид.Сега аз в никакъв случай не бих правила външна изолация

# 95

В магазина за платове на ул.Никола Палаузов 1 (това е пресечката на Опълченска срещу Диетичния магазин) има промазани платове.Има един ,който е гумиран от едната страна и ще ти свърши работа мисля.

bouquet Only, ще проверя там.

# 96
  • Пловдив
Зравейте момичета, откъде мога да купя Зелени пластмасови или хартиени чаши и чинии, или хартиени пликове ? Благодаря   bouquet

# 97
Здравейте,
От къде мога да закупя двуетажно легло,някакви идеи за мебелни магазини? newsm78

По възможност да не е много скъпо.

# 98
  • Пловдив
Здравейте,
От къде мога да закупя двуетажно легло,някакви идеи за мебелни магазини? newsm78

Евтино двуетажно купихме от Рилата.Но е супер изчиститено и елементарно.Мога да ти го снимам,да видиш

# 99
  • Пловдив
Тези от вас дето сега ще правите изолация - дайте някакъв ориентир за цена?

# 100
Здравейте,

Евтино двуетажно купихме от Рилата.Но е супер изчиститено и елементарно.Мога да ти го снимам,да видиш

Да ще съм ти много благодарна bouquet

# 101
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, от къде мога да купя тъмно син тюл?

# 102
  • Пловдив
Тези от вас дето сега ще правите изолация - дайте някакъв ориентир за цена?

При нас ще е около 50-55 лв/кв.м. Но ще е със скеле и площта е голяма......и сумата също.  Crazy

# 103
Момичета, от къде мога да купя тъмно син тюл?
Какаду /Кършиака и писоарите в Капана/
Мазиар /на Пешеходния мост/

# 104
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, къде ще ме насочите, защото искам да намеря зимно яке за майка ми. Ходихме до Илиянци там имаше на две места, където имаше по-големи номера, но не намерихме подходящ модел. Всъщност от единия, който е като се влезе от по-вътрешния вход от лявата страна отгоре пише, че са българско производство подходящ, но беше голям номер, а от таз годишните модели бяха грозни. Та къде ще ме насочите да потърсим? Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт