Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
хаха, все едно моя слушам...той е против интернет пазаруването, а аз само оттам пазарувам вече ...милия ако не види и пипне, не взима  Laughing

# 436
хаха, все едно моя слушам...той е против интернет пазаруването, а аз само оттам пазарувам вече ...милия ако не види и пипне, не взима  Laughing

Същата работа е и при нас  Grinning

# 437
  • Пловдив
Благодаря на Ерин Брокович за добрия асортимент на покани за рожден ден.
Каквото търсех, го открих не в книжарниците, а в неин обект.  bouquet

# 438
  • Пловдив
Здравейте,
Някоя от вас може ли да ми помогне с инфо за детските кухни в Кичука.
Предстои ни да се преместим там за няколко месеца и още не знам къде мога да запиша дъщеря ми.
Интересува ме района около Шарманта.
И другия ми въпрос е дали записването става с талончето, което имам /издадено в кв.Тракия/ или трябва да вадя ново от някъде в Кичука?  newsm78
Кога и къде става записването?

# 439
  • Пловдив
Благодаря на Ерин Брокович за добрия асортимент на покани за рожден ден.
Каквото търсех, го открих не в книжарниците, а в неин обект.  bouquet

то тя за масовката почти няма конкуренция. Виж вече за онези правените от момичета из фейсбука - там обаче трябва много рано да се сети човек, което при мен почти никога не се случва  Grinning

# 440
  • Пловдив
Здравейте,
Някоя от вас може ли да ми помогне с инфо за детските кухни в Кичука.
Предстои ни да се преместим там за  няколко месеца и още не знам къде мога да запиша дъщеря ми.
Интересува ме района около Шарманта.
И другия ми въпрос е дали записването става с талончето, което имам /издадено в кв.Тракия/ или трябва да вадя ново от някъде в Кичука?  newsm78
Кога и къде става записването?

С акта за раждане и бележка от ЛЛ,че детето няма алергии,отиваш и се записваш в централата на ДК Звездичка,която се намира на ул Георги Кондолов,отстрани на ДКЦ 7,пада се от страната на детска ясла Слънчо.http://www.bgmaps.com/link/76E03ADBA81DE1AD6DB18906816B82CD Искаш да взимаш храна от пункт Албена.Този е най-близо до Шарманта.Намира се на улица Кичево 42 http://www.bgmaps.com/link/646510200C9AE901BF8D60CCFB8A6C84

Талончето от Тракия не ти важи за кухнята в Кичука.Накрая на всеки месец ще ходиш да купуваш купоните от централата на Г Кондолов

# 441
  • Пловдив
Търся си представител на Ейвън в града, който има възможност да ми поръча комплекта обици от тази оферта: https://www.avon.bg/specialni-oferti/2877/
 bouquet
Пиши ми на лични

# 442
  • Близко съм
Добър вечер, бихте ли ми казали магазин за работни облекла или по-точно за мъжки гащеризони ако може с цип? Hug

# 443
  • Пловдив
Добър вечер, бихте ли ми казали магазин за работни облекла или по-точно за мъжки гащеризони ако може с цип? Hug
Мога да кажа какво съм виждала в движение,какво продават точно не знам  Wink Едно магазиначе на бул.Източен,посока ВСИ,Малко преди светофара от дясно  Peace Мисля,че и на кръстовището на В.Априлов с Пещерско съм мяркала нещо такова... Доколкото знам и в Алати май има някакви работни дрехи  Peace

# 444
  • Пловдив

Питай в Бултекс 99.
http://www.bultex99.com

# 445

Васил Априлов около светофара с Пещерско. Пълно е с магазини за работни облекла. Би трябвало да има и в строителните хипермаркети.

# 446
  • гр.Пловдив
Здравейте,някой правил ли е ремонт на кухнята скоро  Simple Smile  Искам да попитам знаете ли кои мебелни магазини предлагат кухни ,качествени и не толкова скъпи?Не сме обикаляли все още,да знам откъде да започна  Grinning  Благодаря!

# 447
  • Пловдив
 Диалог!

# 448
Търся кутия с по-специална селекция от чайове. Виждала съм по заведенията подобни дървени кутии. Може ли да се намери нешо подобно?

# 449
Здравейте,някой правил ли е ремонт на кухнята скоро  Simple Smile  Искам да попитам знаете ли кои мебелни магазини предлагат кухни ,качествени и не толкова скъпи?Не сме обикаляли все още,да знам откъде да започна  Grinning  Благодаря!

на нас ни се наложи - голямо обикаляне беше - масово кухните са направени от супер калпави плоскости 16 мм с хартиени кантове - след 1 г употреба няма да казвам, на какво започват да приличат - поради тази причина си намерихме човек - поръчахме си 18 мм плоскости с хубав кант / ако не се лъжа е пласмасов 1 м/ и ни  изработиха кухнята, както ние искахме - спестихме си скъпите амортисьори и цената накрая не беше чак толкова висока спрямо тези от магазините

Общи условия

Активация на акаунт