Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 448
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте  Wink Поръчвали ли сте си матраци от склада на Коматевско шосе (Джой 85) ? Интересува ме дават ли гаранция за матраците и доволни ли сте от крайния резултат, т.е беше ли същия като мострата. Извинявам се ако въпроса ми не е подходящ за темата  Peace

# 466
  • Пловдив
На коматевско знам само Нани. Те са хубави матраци. Какви са тези джой!? Струват ли много?
Ние наскоро се обзаведохме с 4 матрака - смених всичко у нас и вместо нашумялите мемори(и най скъпи), взех по съвет на човек, работил години наред в тед - пружинен матрак. Кралицата на Великобритания спяла на такъв, значи най-го бива. Това хем е шега, хем не - пружинните матраци не напластяват прах и мръсотия както един мемори, който въпреки гаранцията си ако искате да сте здрави се хвърля на 2 години.
Точно когато сменях матраците икеа бяха пуснали 20 процента - много съм доволна и от цената и от матраците - с индивидуално пакетирани пружини май се казва. Спи се бетон на тях, аз имам болящи врат и кръст и какво ли не - по-добре съм откакто ги взехме лятото!

# 467
И ние сме с такъв, но не от ТЕД.

# 468
  • Sunshine state
Ние също сме с пружинен на Тед, но на мен ми идва твърдичък. Иначе е удобен.  Peace

# 469
  • Пловдив
И ние сме с такъв, но не от ТЕД.

От икеа съм написала, че са нашите.
От бивш служител на тед са ми съветите

# 470
Това го разбрах. Аз казах, че нашият е такъв, но не е от ТЕД и от Икеа не е. Доста фирми предлагат покет пружини.

# 471
  • гр.Пловдив
направих снимки на кухнята ми, представи си я без натурии и на светло хаха (бях я пускала в темата за кухни преди време)
http://prikachi.com/images.php?images/397/8455397n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/402/8455402c.jpg

Ммммммми че тя е прекрасна  Peace Значи,да разбирам,че без кантове е по-добре.Ще се наложи поръчка сигурно,че кухнята е малко шантава.В събота почвам обиколки,ако не намеря нещо,ще се възползвам от майстора на monesia

# 472
На коматевско знам само Нани. Те са хубави матраци. Какви са тези джой!? Струват ли много?
Ние наскоро се обзаведохме с 4 матрака - смених всичко у нас и вместо нашумялите мемори(и най скъпи), взех по съвет на човек, работил години наред в тед - пружинен матрак. Кралицата на Великобритания спяла на такъв, значи най-го бива. Това хем е шега, хем не - пружинните матраци не напластяват прах и мръсотия както един мемори, който въпреки гаранцията си ако искате да сте здрави се хвърля на 2 години.
Точно когато сменях матраците икеа бяха пуснали 20 процента - много съм доволна и от цената и от матраците - с индивидуално пакетирани пружини май се казва. Спи се бетон на тях, аз имам болящи врат и кръст и какво ли не - по-добре съм откакто ги взехме лятото!

Същото е мястото. Отпред има шоурум на Нани и зад него е този склад Джой. Ако си харесаш нещо можели да ти го сглобят на по-ниска цена, но нямало да има бранд "Нани" и ме притеснява дали имат гаранция така и въобще ще го направят ли същия  newsm78 newsm78

# 473
  • Пловдив
Момичета Помагайте !
Търся майстор ,който да разбира от настройка на сателитна антена .Моята е Денерал сателит .
От нея си гледах  Италианска тв.
Медиасет 5 най вече .

# 474
  • Пловдив
те са ни познати от 20 години, взимай. С това се занимават цял живот, Жоро дунапрена хах. Предполагам е намерил начин да избегне високата цена на Нани, но с подобно качество, няма лошо! Все пак и някаква гаранция сигурно има.

# 475
Мерси, LOLI{P}! Тези дни ще мина да разгледам.

# 476
  • Пловдив
Напред във фейсбук ми излезе страница на магазинче, където предлагаха интересни десени плат на опрелен размер / пр. 40/50 см./
Запомних, че пишеше адрес като се уточняваше, че е срещу Мармалад, дали някой се сеща?

# 477
  • Пловдив
аз съм там всеки ден, магазин за плат не съм видяла, на тази уличка братя пулеви, където е мармалад всичко е много арт - срещу мармалад има магазин за дрехи, магазин за кожени изделия, две дизайнерски студия, които правят щампи на дрехи (освен там да има някакъв плат), сграда на бившото инфинити (сега се ползва от адвокати и др. офиси), сандвичи, заведението баския...

# 478
Търся кинескопен телевизор Elite 14 инча. Може и друга марка, важното е да е малък и евтин Simple Smile
По големите вериги има само ЛСД и плазми. В нета също не намирам-само 21 инча, но мястото ми откъм височина е ограничено. Идеи?

# 479
  • Пловдив
ОЛХ?

Общи условия

Активация на акаунт