Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Plovdiv
В някои от заложните къщи също може да има

# 481
Искаше ми се да е нов. В сайта на Elite има доста модели, писах им, но нямам отговор. Мислех си, че все още предлагат кинескопни...

# 482
  • Пловдив
и аз бих заложила на олкс, по възможност някой от града, за да идеш и видиш, не бих рискувала с еконт!

Ние имахме доволно количество такива телевизори, още имаме разбира се, като колекционери сме, главно сони, единият, който продадохме беше просто огромен, как се намери човек да го вземе, тежеше над 100 км, на една поставка, с кинескоп отзад, заемаше място колкото гардероб  Joy

но си имат почитатели явно...

# 483
  • Пловдив
Понеже в темата периодично някой пита за МОЛ Галерия - ще работят с клиенти до 15.01.

# 484
  • Пловдив
Понеже в темата периодично някой пита за МОЛ Галерия - ще работят с клиенти до 15.01.

и после какво? кога ще го обновят и напълнят с известни брандове или просто си фалират, чух, че бил купен от собствениците на мола на цариградско, но така ли е..? Flutter

# 485
  • Пловдив
Е, за това вече не мога да дам отговор. Днес имах работа към другите вериги и тъй като пътят ми минава оттам, видях табела на входа.

# 486
  • Пловдив
Добър ендокринолог по касата Thinking

# 487
  • Майничка
Добър ендокринолог по касата Thinking

Д-р Лидия Цветкова, има кабинет в Гранда.

# 488
  • Пловдив

и после какво? кога ще го обновят и напълнят с известни брандове или просто си фалират, чух, че бил купен от собствениците на мола на цариградско, но така ли е..? Flutter

После ще работи пак, но след колко време....може и 2 години да е. Иначе информацията казва, че ще се предлагат хубави брандове дрешки на добри цени. Не знам има ли точна концепция за останалите площи (за кинозали и други, дето се говореше).

# 489
  • Пловдив
Аз пък се чудя дали изобщо тези брандове ще успеят да виреят в Пловдив, но иначе идеята да стане нещо подобно на The Mall ми допада

# 490
А какво ще стане с недовършените молове до панаира и до хотел Лайпциг?

# 491
  • Пловдив
Случайно да сте виждали в магазинчетата за домашни потреби по центъра бързовар?

# 492
  • Пловдив
Случайно да сте виждали в магазинчетата за домашни потреби по центъра бързовар?
Малки бързоварчета в магазините за левче на 2лв, за голям - незнам Sad

# 493
  • Пловдив

Къде пък до панаира има започнат мол?

# 494

Къде пък до панаира има започнат мол?

Не знам дали е точно мол, но пак щеше да е някакъв търговски и бизнес център, до хотел Марица.

Общи условия

Активация на акаунт