Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Искам да си купя сироп от цвят от бъз-от онзи дето едно време баба го правеше и се разрежда с вода.....мммммммм..........
Някой знае ли къде се продава този вълшебен вкус от детството?
Видях в магазин "Слънчеви лъчи". Имаше два вида. Единият на "Хармоника" - 500 мл. около 10 лева. Другият беше по-малка опаковка за около 6-7 лева, но не помня марка. Предполагам, че ще има и в други супермаркети. Simple Smile

# 571
  • Пловдив
Някъде да сте виждали да продават по-нестандартни магнити?

# 572
Може ли ми препоръчате добър кожен лекар, може и частен прием, който се интересува от новостите и не претупва пациентите си /бонус ще е опита с деца/?

# 573
  • Пловдив
Привет! Понеже моята гинеколожка е в отпуск  по майчинство (д-р. Котева), затова моля, да ми препоръчате друг специалист по възможност в центъра. Благодаря.
Д-р Котева трябваше да се е върнала на работа на 10.11
Обади се в поликлиниката да попиташ.

# 574
  • Пловдив
Здравейте, от къде мога да купя домашен халат на прилична цена ?
Ако става въпрос за тези мекичките,поларените виждала съм в Джъмбо и по разни магазинчета за бельо  Peace Пускаха миналата година и в Лидъл,много хубави бяха,чакам пак да ги пуснат,ама кога не знам... Rolling Eyes

# 575
  • Варна, Пловдив
Ако става въпрос за тези мекичките,поларените виждала съм в Джъмбо и по разни магазинчета за бельо  Peace Пускаха миналата година и в Лидъл,много хубави бяха,чакам пак да ги пуснат,ама кога не знам... Rolling Eyes
Пробвай и в Юск, имам от там вече 3та година и не се е променил. Не помня цена. Мекичък и пухкав е.

# 576
Може ли ми препоръчате добър кожен лекар, може и частен прием, който се интересува от новостите и не претупва пациентите си /бонус ще е опита с деца/?

Мъжът ми ходи при доц. Янкова в Медидерма, прегледът е 60 лева мисля.
Той обаче не остана кой знае колко доволен, макар многото положителни мнения за нея.
Общо взето каза че му е изнесла една лекция и се е опитала да го набута в някакви групи за експериментални лекарства !
Моя приятелка обаче води детето си и каза че е изкл доволна и че лекарката е решила проблема им. Явно зависи кой за какво точно отива.

# 577
  • Пловдив
Ерин, при Теодосиева ходили ли сте?
Възрастна е, не знам до колко е в час с новостите.

# 578
Привет! Понеже моята гинеколожка е в отпуск  по майчинство (д-р. Котева), затова моля, да ми препоръчате друг специалист по възможност в центъра. Благодаря.
Д-р Котева трябваше да се е върнала на работа на 10.11
Обади се в поликлиниката да попиташ.
Благодаря! bouquet

И ако се е върнала да споделиш  Laughing Laughing

# 579
Здравейте отново, не никога не съм ходила при кожен лекар и нямам впечатления от никой.
Става въпрос за елементарен проблем, който обаче показва носителство на вирус и не искам отговор "80% от хората по света го носят, няма проблем"

# 580
  • Пловдив
Здравейте отново, не никога не съм ходила при кожен лекар и нямам впечатления от никой.
Става въпрос за елементарен проблем, който обаче показва носителство на вирус и не искам отговор "80% от хората по света го носят, няма проблем"

Мъжа ми имаше дерматологичен проблем и ходи при няколко лекари-за него най-добра е д-р Елена Шумкова!

# 581

След заведението "Авеню" в дългият блок на бул. "Мария Луиза", накрая на поредицата магазини има магaзин за хавлии, бельо, халати.. Виждала съм хубави неща преди време и цените са добри, ако ви е по път, отбийте се и там

# 582
Не съм сигурна, че въпроса е за тук, но къде мога да даря книги, по възможност в Кючука? Има ли такава опция изобщо? Става дума за малко фентъзи, повече любовни романи, около 60тина книги?

# 583
  • Пловдив

След заведението "Авеню" в дългият блок на бул. "Мария Луиза", накрая на поредицата магазини има магaзин за хавлии, бельо, халати.. Виждала съм хубави неща преди време и цените са добри, ако ви е по път, отбийте се и там

Точно там търсих и аз,но има само хавлиени,за баня  Peace
И да ви благодаря много,че ме насочихте къде да търся копче за микровълновата! Намерих точно същото!
sweet_maniche  bouquet

# 584
  • Sunshine state
Халати за из вкъщи има в Кауфланд на Цариградско шосе в момента.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт