Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Дано и така да си остане,на децата не им трябва посещение в затвор за животни.

Как е природонаучния,много ли е спарено в планетариума,като нямат вентилация още ?

# 601

Как е природонаучния,много ли е спарено в планетариума,като нямат вентилация още ?

Моите деца ходиха по-миналата седмица. Все още много голяма част от нещата били покрити с чаршафи, неизложени. Така че бяха разочаровани. Мъжът ми каза, че е по-добре, който ще ходи, да изчака, да наредят всичко и тогава.
Иначе от планетариума бяха впечатлени.

# 602
  • Пловдив
Децата трябва да са наясно, че музеи и клетки не е естествената среда за животните. Нека ги има, но не да се заблуждаваме, че е най-приятното и правилно нещо! Моята дъщеря ходи в зоопаркове, радва се на животните, съжалява част от тях защо са затворени, пита къде живеят, наясно е. А нямаше 3 като я заведохме. Ако кокошките и козите, които затварят в нашите зоопаркове са жални, представете си затворени жирафи и панди, полярни мечки дори видяхме...това е тъжно.
И в природонаучния я водих, жална история...То на фона на това, което е виждала в други страни всичко е жална история, но не пречи да идем поне 1 път.
Аз лично в природонаучния за 30 години съм ходила 2 пъти - сега и преди 20 години. Не знам дали ще ходя пак, освен за планетариума, който е с отделно заплащане и без това.

# 603

Може много да се поспори по този въпрос -
аз пък съм ЗА да има зоологическа, НО да са оградени с достатъчно пространство /не в клетки за които говориш/, къде иначе децата /пък и възрастните/ ще видят повечето животни, на картинка ли? Говори се, че ще е достатъчно хубава новата зоологическа градина, отговаряща на европейски стандарти. Очаквам да е направят и да е видим.

Всеки има право да прецени къде да води децата си.

# 604

аз пък съм ЗА да има зоологическа, НО да са оградени с достатъчно пространство /не в клетки за които говориш/, къде иначе децата /пък и възрастните/ ще видят повечето животни, на картинка ли? Говори се, че ще е достатъчно хубава новата зоологическа градина, отговаряща на европейски стандарти. Очаквам да е направят и да е видим.

Луксозни затвори за животни.

Скрит текст:
Не се заяждам. Прекалено тъжно е!

# 605
Скрит текст:

Луксозни затвори за животни.

Скрит текст:
Не се заяждам. Прекалено тъжно е!

Повечето от тези животни са родени "в клетки", те няма как да знаят - живота извън клетката /пак пояснявам нямам предвид клетките, които бяха преди в зоологическата в Пловдив, те си бяха трагични/ може би за това не го приемам за чак толкова тъжно

# 606
  • Пловдив
Не сте ли чули за вандалщината?

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1528269

# 607
Ще има ли утре 20.11. Черен петък за магазин Хиполенд в Пловдив, както чувам от рекламата, или е само за София?

# 608
  • Пловдив
След толкова време затворен за ремонт, не допускам, че нямат камери!?

За останалото не мога да намеря думи, отвратително е!

Ще има ли утре 20.11. Черен петък за магазин Хиполенд в Пловдив, както чувам от рекламата, или е само за София?

Ще има.
А в Комсед -30%.

# 609
В Комсед до Била нямало да е 30 %,а по-малко,щото видиш ли те цените и без това били ниски.На някой ако му се занимава,да пусне сигнал в КЗП за подвеждаща реклама.Но не очаквайте адекватна реакция от там.

Скрит текст:
Здравейте, за притежателите на регистрирани карти Getti ще могат да ползват 30% отстъпка на всички закупени артикули от магазините на КОМСЕД в периода от 20-ти до 22-ри Ноември 2015 г. Цените, по време на промоцията, са еднакви във всички магазини за които е валидна. Отстъпката е 30% в регулярната мрежа на Комсед. В магазините от тип Outlet (София: ул."Тодор Каблешков" № 76; Пловдив: Билла, бул. "Шести Септември" № 221; Бургас: Билла - бул."Тодор Александров" 30; Варна: Бул. „Владислав Варненчик” № 268) процентното изражение на отстъпката е по-малко от 30% поради обстоятелството, че цените там са априори по-ниски от тези в регулярната мрежа.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 15:27 от Трапезица

# 610
  • Пловдив
В Комсед до Била нямало да е 30 %,а по-малко,щото видиш ли те цените и без това били ниски.На някой ако му се занимава,да пусне сигнал в КЗП за подвеждаща реклама.Но не очаквайте адекватна реакция от там.

ooooh!О, свещенна простота!

# 611
Благодаря за бързия отговор.

# 612
  • Пловдив
измамници са Комсед, официален вносител и най-голям скъпар на Лего! Ще си купя аз кинетичен пясък от тях за 40 лв, с някакви 4 фигурки, след това допълнителен за 28 лв, а в олкс ще го има НОВ в няколко цвята на 12 лв. Ми не е нормално да се правят на ни лук яли, ни мирисали. Цените им са повече от високи!!!!!!!!
Легото, което си купувам от немски сайт с доставка ПАК е по-евтино отколкото при тях.
Изобщо всичкото лего съм си купила от сайтове и сигурно съм спестила  300-400 лв от 15 комплекта, които имаме!

Адвент календар и шише за вода на лего също си поръчах, не е като да ги виждам тези артикули по магазините тук, камо ли цените им да са нормални.

# 613
То да са само Комсед Tired.

Търся ЧЕРНА, тънка блузка за под рокля. Боди не ме устройва. Мис драма куин отказва да носи. Размер 3-4 години. Хелп

# 614
  • Пловдив
Някъде в града провеждат ли се тренировки по хандбал за деца?

Общи условия

Активация на акаунт