90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момиченца и момченце! Hug Hug Hug
Ирка, Пешеходче, Светле  И от мен честито за минусите. Плюсовете няма да ги обсъждаме. Ще ги борим.
Навън времето предполага мързелуване и дрямка, не го обичам това време.
При мен след плодов -100 гр. Безобразие!
За днес:
З - фреш
О - омлет с лук, кьополу, филийка
В - рататуй и салата чушки и домати, сиренце (или кисело мляко?)
Успешен ден!

# 151
Понеже, навън времето е само за свинско с винско - ама не е режимно в офиса има само сладко, та питам аз колко да си хапна за обяд и колко за вечеря?

# 152
Понеже, навън времето е само за свинско с винско - ама не е режимно в офиса има само сладко, та питам аз колко да си хапна за обяд и колко за вечеря?
До 400 за обяд и 200 вечеря + РЧШ. И за новите, пешеходката е почивка   Mr. Green

PAPURCHE MEHURCHE, преди и протеините са били смесвани. Стари фиданки споделят, че сега диетата им се струва доста различна. Сещам се само за това като пример, че вече не се прави от хората на режим.

# 153
Добро утро  Hug
Ир, Пешеходка, Светле  Hug
Мими ето ти ме водиш по броя орхидеи, моите са пет, и аз много ги  харесвам  Heart Eyes
Желая ти днес да не вали при вас и проверките да минават бързо, леко и неусетно  Hug
Иринита един калибър викаш, а  hahaha И ти обичаш орхидеи  hahaha
Тамара мерките ти са за завиждане, ако ГО ти е в повече, хвърли малко към Перник  hahaha Руса  Joy
Да се изкажа и аз за сладкото  Mr. Green Аз го обичам и дебелея от него, но го хапвах след обяд или вечеря-солени и после сладък десерт  Heart Eyes Така ми беше вкусно, но вече май ще се лиша от тази глезотийка, в името на фигурата  hahaha
Папурче и при вас е бил "малкият дявол"
Къде е Гени, обикновено се отчита преди мен  newsm78
Стаси  Hug просто така  hahaha

# 154
  • Русе
Хелоууу,
пешеходкеее  Heart Eyes ама толкоз еднакво да мислим...  Crazy  Joy
вангоби  Hug  Hug бързо да се възстановиш..
Unforgotten4e браво за минуса, и аз ще пробвам някой светъл ден само на сладко..
Тамс , браво, страхотна си.. Манекенски мерки вадиш ..  Party
Гени се губи май днес.. Много кофти това с колата, важното, че вие сте добре!  Hug
Папурче и ти,  Hug ...
Илианка  Hug   Hug
На всички много  Hug и  Heart Eyes
До после  bouquet

# 155
До 400 за обяд и 200 вечеря + РЧШ. И за новите, пешеходката е почивка   Mr. Green

PAPURCHE MEHURCHE, преди и протеините са били смесвани. Стари фиданки споделят, че сега диетата им се струва доста различна. Сещам се само за това като пример, че вече не се прави от хората на режим.
Благодаря Стаси ама то 400гр за обяд са 4 шоколада  Shockedтрябва да си доям значи Mr. Green
Да почивам си , че от скоро съм във вашите редици. Извинявам се ако съм подвела някой

# 156
  • У дома
Привет банда Hug Тук съм, ама няма нищо за хвалене, Кантарев го пропуснах и тази сутрин, макар, че съм по режим и вчера не съм прегрешавала.
Вчера обикаляхме по разни застрахователни компании, после пък по сервизи, та ще сменят цялата задна броня с нова, всичко е безплатно, и ще ни дадат кола, че три дена няма как без кола, във вторник ще ходя до сервиза. Днес пък сме от сутринта по болници заради Лили, та сега се прибрахме, малчо заспа, и аз хапнах суши. ММ се оказа, че май още в понеделник пак ще заминава, та днес съм му обещала, да не мрънкам, това не мога, онова мога, а утре съм на плодов по план Whistling
Папурче, дано и при вас всичко се нареди Hug То аман от пишман шофьори, нашата не ни била видяла, че сме спрели на кръговото ooooh! ooooh! ooooh!
Браво на всички с минусите Peace Лек остатък от рабония ден на всички Hug

# 157
  • София
Здравейте, приемате ли нови попълнения във вашите редици?
Аз диетата я правих преди 3 години и тогава за 45 дни свалих 12 кг и спрях, поради неприятен семеен повод – просто изгубих нишката дали ядох днес и какъв ден ми е днес. Задържах ги около година, но от тогава до сега качих мноооого и от вчера реших да започна отново. Тръгвам от 70 кг и целта е 56кг, надявам се да успея.
Мен не ме притесняват празници и т.н., но най-труден ми е плодовия ден. Понеже съм забравила, а и от бърз поглед в темата не открих може ли във въглехидратния ден да се ядат царевични питки или пръчици, в белтъчния примерно спанак с гъби и сирене.

# 158
Мен не ме притесняват празници и т.н., но най-труден ми е плодовия ден. Понеже съм забравила, а и от бърз поглед в темата не открих може ли във въглехидратния ден да се ядат царевични питки или пръчици, в белтъчния примерно спанак с гъби и сирене.
Щом е от брашно, може. Стига да са постни на обяд Peace. В белтъчен може спанак с гъби и сирене, но тук гонят малки порции от мазните и солени сирена, кашкавали. Беше нещо 130гр на обяд и 70гр на вечеря май.

# 159
  • София
Благодаря ти, Стаси за бързия отговор.

# 160
  • София
Здравейте! Днес след плодов ден съм - 400 гр., доволна съм.  Wink
Никакво време нямах напоследък, връщам се да ви чета...

# 161
Благодаря ти, Стаси за бързия отговор.
Само се чудя дали беше така грамажа. Други съфорумци ги знаеха точно, нека някой потвърди, да не те подведа аз  Blush

# 162
Еминав, добре дошла при нас  Hug

Да ви се похваля - получи ми се супата, даже беше много вкусна. Прилагам и снимков материал

Скрит текст:

Стаси, около 100 грама са сирената за обяд и 70 за вечеря  Peace

# 163
Мерси момичета Hug
 Чак манекенски и завидни не са моите мерки  но пред XXXXXL направо си се чувствам като манекенка.Когато човек удари трите цифри е щастлив и на прилични човешки форми ,последно ще се надява да става манекен ,убедена съм в това--но явно ако си инат и имаш воля за живот всичко може да се случи.
Бюста ми е премия от многото ми килограми ,явно нещо свише ме пожали за мъките и реши да ми остави нещо да ме радва--преди да напълнея бях по скоро тип дъска Mr. Green
Как да е ...важното е човек да не се отказва,каквото и да се случи ще е по добре от вчера Hug

# 164
eminav, добре дошла  Hug
ето ги грамажите:
ИЗВАРА - 250 грама обяд- 125 грама за вечеря
БЯЛО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ - 125 грама обяд - 70 грама за вечеря
КАШКАВАЛ И ДРУГИ ТВЪРДИ СИРЕНА - 70 грама обяд - 35 грама за вечеря

А ако искаш по-подробна информация за всички грамажчета аз сверявам с ей тези тук  Blush
http://90дневнадиета.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=805

Общи условия

Активация на акаунт