90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 255
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • Габрово
Жулиете Hug И мен много ме е яд,така добре играха,все на ръба бяхме,но ...Утре за бронза ще се борим.

# 736
  • Русе
Жулиете Hug И мен много ме е яд,така добре играха,все на ръба бяхме,но ...Утре за бронза ще се борим.
Илианка   Hug , ММ цяла вечер ме дразнеше, че пак ще сме четвърти.. #Cussing out. Е, позна май.. Ще видим утре де, дано бронза да вземем все пак  ooooh!  ...

# 737
  • Калифорния, САЩ

И последна закуска в тази тема:

Курдов, виждам те - за тебе е!!!  Hug Hug Hug Лек ден, приятелче!

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 06:40 от ir74

# 738
ir74, бива ли от сутринта да слагаш шоколад? Ама кафето е много вкусно!

upload a gif
ето я и моята закуска , днес малко спах

photo uploading

# 739
Добро неделно утро
Хубаво кафенце и прекрасна закуска, а за мен и през целия ден ще има Joy Днес плодове
и аз купих чай ройбос с карамел,не намерих с ванилия Ще го пробвам днес

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 07:55 от neli_asneli

# 740
Добро утро,
Уф, много ме е яд за снощи.
Жули, ТМ е виновен  Crossing Arms
Днес + 1.4 след вчера  hahaha. Чудя се днес на какво да съм. Мислех сладък ден, но ме офертират тук за риба със зелева салата, пък това на работа не мога да го нося и се чудя, ама ще видим.
Отивам отново до университета, такааааааааааа ми писнА... Шеста поредна година, ужасТ. А моята приятелка от унито  уж само щеше да помага на нейния племенник, пък му написа всички курсови и му прави тестовете, а той е първа година. Ще учи още 3 тя май  hahaha

Светле, хайде вдигай се  Heart Eyes

# 741

Светле, хайде вдигай се  Heart Eyes
М, ти пък, толкова рано, то още е среднощ.... hahaha
Добро утро, и аз съм се надигнала да пиша #2gunfire #2gunfire, после ще ходя до свекитата, донесли ми последните смокини Simple Smile

# 742
  • Габрово
Добро утро!
Ир,Пешеходка,пия кафе с вас  Hug
...и ми се спииии,отекла съм,мразя кантара,въпреки че не съм се теглила hahaha
Много неясно меню и за мен,само закуската ще е печена тиква,другото  newsm78
Мими,аз си купих тук смокини-2бр по 79 цента едната #Crazy да му се отяде на човек.
Стаси,ти пък от какво докара такъв +
Продължавам с кафето и разсънването.

# 743
  • София
Добро утро,
Ир, Пешеходка, благодаря  bouquet bouquet
Аз след вчерашния плодов съм бетон 0:0  #2gunfire #2gunfire
Открих планувания за воден ден с главоболие и кафе, чая ми се запарва и поне за сега съм мотивирана да го избутам  Mr. Green
Да попитам в таблицата диетата завършва с въглехидратен, така ли е  newsm78

# 744
vangobi реално са 91 дни завършва с плодов

# 745
  • София
vangobi реално са 91 дни завършва с плодов
Hug и аз това се чудех, виждаше ми се логично да завърши с плодов. Благодаря за бързото включване bouquet

# 746
Добро утро на всички.  bouquet
Няма да се меря след плодовия, че поомазах нещата и пак няма да видя под 60, та само ще се ядосвам.

За днес белтъци.
З: ябълка
О: свински ребра на скара със салатка
В: свински шницели на скара със салатка

П.С. Не издържах и се премерих и кантара показа, че съм в клуба на 50 килограмовите (59.8, но ще паднем и по-надолу).  newsm44

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 09:40 от kinira

# 747
Привет и от мен  bouquet.Аз имам с какво да се похваля - след първата 4-ка съм станала 78.200 кг newsm18.А започнах от 81.200.Направо не можах да повярвам на очите си /предполагам че около 2 кг са си вода,но все пак съм мнооогооооо доволна/.А от вчерашния плодов ден много ме беше страх че няма да устискам само на плодове/изяла съм 1кг банани ,1 кг грозде и 2 ябълки/.А днес - белтъчен ден - ще метна едни крилца на фурна за мен със салата зеле/за домочадието ще има варени картофки/.Но тази сутрин се чувствам суперррр.Днес времето и то като мен ще е супер така че разходете се и се раздвижете. Айде лек 

# 748
  • Русе
Дубрутруууу,
Ох, и аз след омазването снощи, очакван плюс от 1кг .. УжасТтт..
Стаси ми виновен я.. Той много се беше ядосал ей така на световното ли беше пак, като станаха четвърти, и беше сигурен, че пак така ще стане.. Още съм бясна..
вангоби  Heart Eyes
Ир, пешеходче  Hug
Браво на никол, кинира !
Днес май ще съм на плодчета, че след снощи...
Хайде, допивам кафето, до после  Flutter

# 749
  • У дома
Добро и от нас. Днес не се мерих, то само това ми беше на главата. Днес плодов, досега - чай, кафе и три сливи. Днес ми е едно уморено, отпаднало и смотано, направо незнам как ще го избутаме и този ден.
Илианка, на теб не ти ли е скучно по цял ден с дядото? Аз напоследък изкуквам сама с дребното. Днес направо нямах сили да се измъкна от леглото, а тя с боен вик "МАМА", врещеше като заклана в 6.30 Shocked
Днес при нас беше -3 градуса сутринта, направо стууууд, сготвих някаква супа топчета на дребното и още малко да напече и ще я изкарвам навън, че тук не се спира, обърнала е къщата нагоре с краката и все врещи недоволна #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Снощи и аз гледах мача, а колко се ядосвах не е истина, така добре да бяхме в началото Rolling Eyes Нищо, тая вечер поне бронза да е.
Вангоби, успех днес с водният, щом си нахъсана ще го преплуваш Hug
Никол, браво за килцата Peace
Курдов, къде се губи, принцесата оздравя ли?
Пешеходче, и аз искам да кажа като котака, да не ме закачат, уви няма как hahaha Joy
Лек ден от мен, че дребното пак врещи и яде хартия #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт