"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-25

• 18 517
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде  Heart Eyes Hug

# 31
Гутен таг  bowuu

# 32
# 33
Хелоууу  Hug Hug Hug

# 34
Чуме , ам чи ти си ми всичко -кака , майка , Г-жа Грей  Mr. Green

Бу за гащата ти ги видях , ама ни съм удяла , чи и друуто ти бильо е ноу

Аз и ся съ събудих , са лакирам и почвам се правя на домакиня
И ва почерпя  ,чи тоз на бара ич ни са сеща да ни пусни по ино

# 35
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гутен обедхен Laughing
Начи вкарах бържи ина пица и ся така ми се приспа ooooh! ooooh! ooooh!
Дека ми е миндерчету Crossing Arms

# 36
Гутен обедхен Laughing
вратата в ляво до бюрото ти Laughing

Верич Hug Heart Eyes

# 37
Гутен обедхен Laughing

Верич Hug Heart Eyes
Простачка Mr. Green Joy Joy hahaha

# 38
  • София
Ма я глей ква съм бърза бе и паля с 200,не щъ нова прическа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на коня се уредих,ммммм,кой като мен  bowuu bowuu bowuu.
Зиз,тенкю за новата тема,чакай тъ засладя  Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Ха здравейте ся  Hug

# 39

Тъй само аз май нИ схаващЪм ко е тва "миндерчету" newsm78 виднага ми кажити

Ет ма барнах се  Mr. Green

Скрит текст:

# 40
Гутен обедхен Laughing

Верич Hug Heart Eyes
Мименце  Hug
Маман  Hug джасни една Лаваца да се разсъниш  hahaha

# 41
Гутен обедхен Laughing

Верич Hug Heart Eyes
Мименце  Hug
Маман  Hug джасни една Лаваца да се разсъниш  hahaha
Така и напрайх щерко...Ся мина Резачката и ми донесе кафе да се разсъня, че дремех кат фитка на вратник насред Оргиналните ooooh! ooooh! ooooh!
После влезе шефа на другия магазин да му търся нещу и кат беше един смръдлив и некъпан майкоооуууу Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Осмърде ми душатаааа...абе за тия хора баня и душ гел нема ли беееееееее.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 42

Тъй само аз май нИ схаващЪм ко е тва "миндерчету" newsm78 виднага ми кажити

Ет ма барнах се  Mr. Green

Скрит текст:

много си се натокала Party Laughing Чумата преди да почне работа, много обичаше си зима следобедно сънче, ама ся работна го раздава и нема сънче Naughty а вратата у лево до бюрото  и е тоалетната, та и предложих на капака да положи за малко главица Mr. Green

Линче Hug Heart Eyes

Аз треперам цялата от нерви Sad некакъв мангал е бил Цецо в училището и сега Боби отиде да се разправя с училищните власти. Каза, че и в полицията ще ходи ooooh! Тоя нашенски мингян, една година по голям от нашия #2gunfire Цецо е със синьо, подуто око и рана на брадата. Аз кат го видях и ми се подкосиха краката ooooh! Направо тоя ще съжалява що се е родил #2gunfire ако не го осъдя, те па на #Cussing out  училището също ще ми дава яки обяснения #2gunfire #2gunfire  Никога не съм очаквала, че тук може нещо подобно да се случи ooooh! ooooh! но, там къде има наши мангали, сичко се очаква #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 43

Аз треперам цялата от нерви Sad некакъв мангал е бил Цецо в училището и сега Боби отиде да се разправя с училищните власти. Каза, че и в полицията ще ходи ooooh! Тоя нашенски мингян, една година по голям от нашия #2gunfire Цецо е със синьо, подуто око и рана на брадата. Аз кат го видях и ми се подкосиха краката ooooh! Направо тоя ще съжалява що се е родил #2gunfire ако не го осъдя, те па на #Cussing out  училището също ще ми дава яки обяснения #2gunfire #2gunfire  Никога не съм очаквала, че тук може нещо подобно да се случи ooooh! ooooh! но, там къде има наши мангали, сичко се очаква #2gunfire #2gunfire #2gunfire
spoko spoko hug hug hug Бъктън от тия бе ooooh! ooooh! ooooh!

# 44

Аз треперам цялата от нерви Sad некакъв мангал е бил Цецо в училището и сега Боби отиде да се разправя с училищните власти. Каза, че и в полицията ще ходи ooooh! Тоя нашенски мингян, една година по голям от нашия #2gunfire Цецо е със синьо, подуто око и рана на брадата. Аз кат го видях и ми се подкосиха краката ooooh! Направо тоя ще съжалява що се е родил #2gunfire ако не го осъдя, те па на #Cussing out  училището също ще ми дава яки обяснения #2gunfire #2gunfire  Никога не съм очаквала, че тук може нещо подобно да се случи ooooh! ooooh! но, там къде има наши мангали, сичко се очаква #2gunfire #2gunfire #2gunfire
spoko spoko hug hug hug Бъктън от тия бе ooooh! ooooh! ooooh!
+1 мандали насекъде бе... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт