Отговори
# 255
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, моето момче  Crazy
Гъбак, аз тука не се нервя, инак майкооооо до сега кви гранати щях да мятам  hahaha hahaha hahaha

# 256
Да вървят сериите,ама дано не дълбаят много в драмата и да се сещат за веселите моменти,че тия няколко серии сякаш забравиха за тях.  Crossing Arms

# 257
  • Още у мъглата ...
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.

Няма как да й се развие образа за постоянно Peace Като каква Laughing Peace

# 258
 Е как остава и ще работи за тях ???Кой я е канил и назначил на работа???
  Като в сериал  ooooh! Появява се  бившето ( измислено) гадже на една вечеря с класа , после коктейл , остава да преспи у шефа и хоооп . Хем се урежда на работа , хем никой нищо не може да и каже . Йомко гледа кат пребозал но пък и дума не може да  обели .... Сега остава и на Дефнето един от детската градина да и измислят  ooooh! Mr. Green с пълни права в нейния живот  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
и аз това се замислих,щяла да им помага  newsm78 сигурно е неква и тя по дизайна,иначе с какво ще им съдейства...ще бърше пода ли  Mr. Green

# 259
За новата тема  bouquet Девойки не забравяйте, че ще се появи Дениз на хоризонта и ще види Дефне отново. Ееее тогава Йомер и ески севгили ще забрави, и всичко. Синан ме дразни  Peace бута му я на Йомер в ръцете тая, а и за съдружието колко е сигурен, че ще убеди нащият човек. За Ясемин съм на кантар, според мен, ще излезе положителен образ накрая, заради Исо. Много ми стана жал за Дефне  Thinking
+1 Peace

# 260
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 261
# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥
Синанджик, тая серия и мен нещо ме поядоса с тая и това упорстване за двете колекции  ooooh!

# 263
  • Още у мъглата ...
Ох, моето момче  Crazy
Гъбак, аз тука не се нервя, инак майкооооо до сега кви гранати щях да мятам  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Знааам те  Joy Joy

# 264
  • София
Аз съм спокойна. Йо е на ръба. Трябва му още съвсем малко и се е предал. Mr. Green

# 265
Синан обаче е отвратителен  Crossing Arms Какво й помага на тая  ooooh!
Дефне пак няма да е с него  Mr. Green

# 266
Ох, моето момче  Crazy
сладурчето ми той,Кориш бебеим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥

Епизода

# 268
  • София
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.
Mr. Green

Бу, пепел ти на клавиатурата  Simple Smile Не ти ли стигат розовите драми, та и тук

Диди, там си е за там, тук си е за тук  Joy Joy Joy
Както казвам аз ако един Йо не те ядоса, то друг ще те ядоса Grinning

# 269
И аз мисля като Бу,че нещо такова ще се заформи.Може и Дефне да не е с този Дениз,но си мисля,че ще стане така,ще ще работи за него.

ама той и Денис за малко бе,от преминаващите актьори...каква работа виждате  Rolling Eyes  Дефо може да напусне Пасион,ама неема отиде при Дениз  Crossing Arms щото шЪ я бием  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт