Отговори
# 345
  • Още у мъглата ...
Оф. страница канала в Инстаграмм написла, что актриса Лейла Лидия Тугутлу присоединилась к актерскому составу сериала.

По ходу ее приход оказался не на одну серию.-- Рускините изпаднаха в ужасТ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ааааа, без  Whistling Whistling Whistling

Ами не е за една серия, а за 2-3  Mr. Green

# 346
и сръвнение на целувките  Joy Joy Joy

# 347
# 348
# 349
  • Още у мъглата ...
Обаче, ще вземем май пак да отвеем Карагюла Laughing Party
От всички частични рейтинги, само на две места карагюла е пред Ашка (най-вероятно, като е имало реклами при нас Mr. Green), а навсякъде другаде Ашка е на 1-во място  Party Party Party Party Party

# 350
  • Още у мъглата ...

Няма бе, за мен ще е супер тъпо да остава, няма накъде толкова да й развиват образа Peace

Дидчоче, и мен Абито ме кефи в последните 2-3 серии Grinning
Взе, че стана нормален човек  Laughing Peace

# 351
  • София
От всички частични рейтинги, само на две места карагюла е пред Ашка (най-вероятно, като е имало реклами при нас Mr. Green), а навсякъде другаде Ашка е на 1-во място  Party Party Party Party Party
Екстри не вярвай много на временния рейтинг, в него почти винаги пише в понеделник, че на първо място са щерките, а те са на второ или на трето и не само там при доста сериали има разминавания.

# 352
Никъв Делибал нема да гледам с тая. Мани къде не понасям Чачун, сега и тя ми стана неприятна  #Cussing out Joy

Какво прави човек с една роля  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Ама много дразнеща бе  Crossing Arms

# 353
  • Още у мъглата ...
От всички частични рейтинги, само на две места карагюла е пред Ашка (най-вероятно, като е имало реклами при нас Mr. Green), а навсякъде другаде Ашка е на 1-во място  Party Party Party Party Party
Екстри не вярвай много на временния рейтинг, в него почти винаги пише в понеделник, че на първо място са щерките, а те са на второ или на трето и не само там при доста сериали има разминавания.

Гледам го от един туитър акаунт, който в предишни сезони не е бил крив Peace Но ще видим де Grinning Peace Всичко е възможно Peace

# 354
На мен тая па ми мяза мноу на Яса ...само дет са с различен цвят на косите  Mr. Green

# 355
  • Още у мъглата ...
Никъв Делибал нема да гледам с тая. Мани къде не понасям Чачун, сега и тя ми стана неприятна  #Cussing out Joy

Какво прави човек с една роля  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Ама много дразнеща бе  Crossing Arms

Ти остави като персонаж, че е дразнеща, на мен нещо не ми хареса и като изразни средства, които да използва в актьорлъка (мимики, очи и т.н.) Peace Виж, не е от мрънкащите актриси, но май до там Peace

Аз и за двойката Чачун и тя съм казвала, че визуално си пасват, но не я знам как играе, амииии ... не съм очарована Peace

# 356
Ма тя по снимките й от инста бая хубава беше  Peace
Обаче така са я офъкали и намачкали тая коса,че ми мяза на селска пръчка  ooooh!

# 357
Братче, кви са тия нахални повлекани дето се е занимавал Йо с тях  ooooh! ooooh!
То па бива нахалство  Crossing Arms

# 358
"Не можеш да обичаш друга освен мен"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Тая па, тая па  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 359
Изгледах няколко пъти фрагмана и ми се струва,че Дефне и Йомер ще са в някаква стая ама какво ще правят там ще разберем другият епизод.

Общи условия

Активация на акаунт