♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 55 014
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Дам, аз казах и преди, враждата между Опашатко и Патроня има някаква лична нишка, каква ..предстои да разберем.
 Наглата солета или русата журналистка, или Мис Свят - никоя няма да е подходяща за Йо - така са ни свикнали от самото начало, явно и добре са се справили Simple Smile

# 31
ooooh! ooooh! ooooh! Воалено плашило, самоходен скелет... Излиза, че Лейля се справя много добре  Laughing Laughing
И как разбраха те я дадоха 15 мин. за цяла серия. Справила се тя друг път, докара стрес и паника на Дафа. Не е лошо момичето, но и определено не е за Йо, както си беше тръгнала, да си беше и отишла Sad

А ти как реши, че не става за Йо?
Рени аз за себе си реших, че не изглежда добре до него. Просто не ми хареса в тази роля до този актьор. Лично мнение де  Simple Smile

# 32
  • Яко в Матрицата...
Дам, аз казах и преди, враждата между Опашатко и Патроня има някаква лична нишка, каква ..предстои да разберем.
 Наглата солета или русата журналистка, или Мис Свят - никоя няма да е подходяща за Йо - така са ни свикнали от самото начало, явно и добре са се справили Simple Smile

И аз това казвам - само ще заздрави връзката им... Joy

# 33
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
ooooh! ooooh! ooooh! Воалено плашило, самоходен скелет... Излиза, че Лейля се справя много добре  Laughing Laughing
И как разбраха те я дадоха 15 мин. за цяла серия. Справила се тя друг път, докара стрес и паника на Дафа. Не е лошо момичето, но и определено не е за Йо, както си беше тръгнала, да си беше и отишла Sad

Рени аз за себе си реших, че не изглежда добре до него. Просто не ми хареса в тази роля до този актьор. Лично мнение де  Simple Smile

Аз говорех за това, че се след като толкова ни дразни, явно се справя с ролята си на дразнител. Не са я вкарали, за да измести Дефне. А дали визуално си подхождат... На мен ми харесват като двойка много повече от онази русата журналистка. Лично мнение Grinning

# 34
На мен също не ми харесват нито Ферйел, нито тази харпия Иззз..
Дефне и Йомер са си един за друг..Когото и да сложеха за ролята на Из,
все щеше да е дразнител..Не ми харесва, нито като визия, нито като игра..
Пък и подсказката загатва, че Йомер ще отсвири тази самонадеяна лигла..

Лично мое мнение.. Wink

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 12:33 от Nevin G

# 35
Скрит текст:
ooooh! ooooh! ooooh! Воалено плашило, самоходен скелет... Излиза, че Лейля се справя много добре  Laughing Laughing
Hug Hug Hug

Аз говорех за това, че се след като толкова ни дразни, явно се справя с ролята си на дразнител. Не са я вкарали, за да измести Дефне. А дали визуално си подхождат... На мен ми харесват като двойка много повече от онази русата журналистка. Лично мнение Grinning
Hug Hug Hug
Да попитам само Статус няма да има тази вечер, а имаше ли фрагман или не? Изпуснах му края вече....искам да ги гледам Simple Smile

# 36
  • Пловдив
Тая драка сега ще спомогне да се преоткрият наново един вид.Дефо ще порасне покрай тая битка, има нужда да узрее малко.
Йо я изпитва, наказва и обича едновременно.Интересно ще е много, тръгнаха по краткия път - сега ще се наложи да минат през дългия.Ама каква съм поетична днес  Mr. Green

# 37
Тая драка сега ще спомогне да се преоткрият наново един вид.Дефо ще порасне покрай тая битка, има нужда да узрее малко.
Йо я изпитва, наказва и обича едновременно.Интересно ще е много, тръгнаха по краткия път - сега ще се наложи да минат през дългия.Ама каква съм поетична днес  Mr. Green

Гори,абсолютно съгласна съм с теб Hug

# 38
  • IT
Направо си феноменално филосовски настроена! Joy Joy Joy

А, не мога да разбера какъв е този мерак да му се чекнат по бюрото на ПатронЯ. Първо Яса, сега тази. Ако ги сърби някъде, да ходат да се почешат някъде и тогава да влизат

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 12:59 от allexa.7

# 39

newsm10 newsm10 newsm10
Много ми хареса този коментар  Peace

# 40
Здравейте!  wavey

Реших да се похваля, че днес гледам епизод 11 на Статуса. Доста се посмях с този чай за младоженци. Харесва ми сериалът, развлича ме, понякога ме кара да се смея. Джан е много хубав, но на моменти смятам, че са прекалили с неговия герой, изкарват го много непохватен - не може да си налее в чашата сок от диня, както и много умствено ограничен - лекар, а не знае симптомите за бременност.

Съвсем малко ми остана, за да бъда в крачка с вас. Все още се колебая на какъв език да продължа гледането си после.

Докато пишех поста си, попаднах на една песен тук, която ме върна в миналото. Не си спомням всички пишещи тогава в темата, но предполагам някои си спомнят как събирахме песните на Една любовна история. Специален поздрав за хората, с които заедно изгледахме сериала и събирахме с удоволствие всички песни.

https://www.youtube.com/watch?v=bk-zDB4wa9E

# 41
Явно и не може да се боледува с вас  Laughing
Лично мое мнение - Ашка взе да става като Ягодите. Първите 7-8 серии имаше динамика. Сценаристите разтягат едни локуми, едни ластици. Сега Трамба, братовчедката, бившата, да вземат и Минак от Айшегюл, може и кучето...Може и от вируса, като не ми е добре и така да ме ядосват.
Бамби, благодаря. Една любовна история е страхотен, грабна ме още с първия епизод и така остана до последния.

# 42
Бамби, аз съм на същото мнение, че сценаристите са прекалили
в изграждането образа на Джан Whistling
Уж с Мурат са израснали заедно и са приятели от деца,
а, единия е станал улегнал, сериозен, амбициозен...
другия на моменти се държи като недоразвит, в други като
полуидиот... съвсем са го принизили newsm78

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 13:56 от *ems*

# 43
  • Пловдив
Явно и не може да се боледува с вас  Laughing
Лично мое мнение - Ашка взе да става като Ягодите. Първите 7-8 серии имаше динамика. Сценаристите разтягат едни локуми, едни ластици. Сега Трамба, братовчедката, бившата, да вземат и Минак от Айшегюл, може и кучето...Може и от вируса, като не ми е добре и така да ме ядосват.

И теб ли те долази тоз вирус мръсен? Аз цяла седмица се влачих  ooooh! Бързо оздравяване  Hug
Инак де, разтягат, за да удължат сериала, докато държи първото място.Без стрес и шокове няма да минем  Mr. Green

# 44

Общи условия

Активация на акаунт