♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 55 014
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Лаве  Hug, именно - спадът в рейтинга е даже минимален за лятно дизи, останало в сезона.

Да ви кажа - Судка ме плаши, опасно луда е..

Рускините искат сценаристите на сапун  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 16
От коментарите ви получавам просветление, само Синан,
на който бях в известна степен фен, видях, че го #2gunfire

Той подразбирам, че иска да работи фирмата им с Трамба,
но сам ли взе това решение или се опитва да убеди Йо в това newsm78
щот тая гад Трамба знаем, че поиска от Яса да вгорчи живота на Йо ooooh!
Правилно ли от картинките си мисля, че и Яса го играе мръснишката...
че ако е така напразни ли бяха усилията на Исо да я направи човек newsm78   

# 17
  • Яко в Матрицата...
 ooooh! ooooh! ooooh! Воалено плашило, самоходен скелет... Излиза, че Лейля се справя много добре  Laughing Laughing

# 18
  • Пловдив

Опита се да убеди аркадаша си, ама он категоричен и Синан зад гърба му звъня за Дениз, да каже, че е съгласен да работят заедно, ама Трамбич иска Йо.А Яса още се ослушва и се чуди накъде да хване.

И тука сефте не ни подлъгаха с фрага - помните ли, всички бяхме убедени, че Синан не говори с Дениз по телефона..

# 19

Емс от Яса човек скоро няма да стане, Йомер мисля, че отказа да работят заедно с Транба, но Синан се обади и каза, че ще се радват да работят заедно, а след като Дениз попита за Йомер....Синан не мога да ти кажа какво отговори, но мисля, че го направи зад гърба на Йо ooooh!

# 20

И тука сефте не ни подлъгаха с фрага - помните ли, всички бяхме убедени, че Синан не говори с Дениз по телефона..
  така беше  Peace

# 21
ooooh! ooooh! ooooh! Воалено плашило, самоходен скелет... Излиза, че Лейля се справя много добре  Laughing Laughing
И как разбраха те я дадоха 15 мин. за цяла серия. Справила се тя друг път, докара стрес и паника на Дафа. Не е лошо момичето, но и определено не е за Йо, както си беше тръгнала, да си беше и отишла Sad

# 22
  • Пловдив
И как разбраха те я дадоха 15 мин. за цяла серия. Справила се тя друг път, докара стрес и паника на Дафа. Не е лошо момичето, но и определено не е за Йо, както си беше тръгнала, да си беше и отишла Sad

Пък на нас колко стрес ни докара  Joy Joy Joy, трябва да искаме вредни от сценаристите и Star TV.

# 23
  • Яко в Матрицата...
Ама вие много се вкарвате в сериала ooooh! Стрес докарала Joy Стресът дойде от Йомер, той е този, който трябва да постави границите.

# 24
  • Яко в Матрицата...

А ти как реши, че не става за Йо?

# 25
Емс от Яса човек скоро няма да стане, Йомер мисля, че отказа да работят заедно с Транба, но Синан се обади и каза, че ще се радват да работят заедно, а след като Дениз попита за Йомер....Синан не мога да ти кажа какво отговори, но мисля, че го направи зад гърба на Йо ooooh!
Нинче,  Hug
малко по малко нареждам пъзела, благодарение
ва коментарите ви...
половин епизод гледах само картинки и е трудно... ooooh!
извинявам се за питанията Peace

# 26
Привет гюзелки Hug
Не успях да съм снощи с вас,но ще наваксам Peace
Нежи bouquet bouquet bouquet -за новата къщичка Wink
Някоя добра душица ще ми пусне ли новата серия на Статуса със субки Praynig Лютфен Praynig

# 27
За Яса надежда нямам ,че ще се оправи. Тя като разбра, че Трамба старши е починал си помисли, че се е куртулисала ,ама  не позна. Сега се опитва да се измъкне от тази работа ,но няма да може. Дениз е твърдо решен да я използва за да съсипе Йомер.

Интересно какви ли са причините за тази неприязън ,която изпитват Йо и Транба един към друг........

# 28
Привет гюзелки Hug
Не успях да съм снощи с вас,но ще наваксам Peace
Нежи bouquet bouquet bouquet -за новата къщичка Wink
Някоя добра душица ще ми пусне ли новата серия на Статуса със субки Praynig Лютфен Praynig

Дети ,буйрум джанъм  12 епизод с бг субки  http://vbox7.com/play:5e079dbf5a?p=playlist&id=1622141&order=date
 и 13 епизод с руски http://vbox7.com/play:5f19d6f1fe?p=playlist&id=2148399&order=date

# 29
Лаве,тешекюрлер,джанъм Hug

Общи условия

Активация на акаунт