X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 3

• 34 536
  • 824
  •   1
Отговори
# 30
  • Berlin
Е, то щом Вирджиния държат песните, с кой да работи. Whistling

# 31
  • Испания
И правилно. Той е безпристрастен.

# 32
Саня тази година сякаш е един тон не толкова злобна, или просто се прикрива Laughing
О, тя никога не е била злобна. Напротив, много е мила, раздава суперлативи на килограм, оставя у участниците усещането, че те са най-велики, най-страхотни... Обаче съм забелязала, че очите ѝ не се усмихват. Има едно такова... студено, хищническо излъчване. Опасна е Саня - както ти се усмихва насреща, така ще те прати в девета глуха, ако дръзнеш да ѝ се противопоставиш.

# 33
Ида и аз в темата.

Саня няма причина сега да е злобна. Нека да почнат концертите и ще почне да бълва огън и жупел. Mr. Green
Има злобичка в нея, но я прикрива. Но си пролича миналата година към Бенчев. И към други също помня, че е злобяла без причина. ОСобено ако не е от отбора и.

# 34
Саня тази година сякаш е един тон не толкова злобна, или просто се прикрива Laughing
О, тя никога не е била злобна. Напротив, много е мила, раздава суперлативи на килограм, оставя у участниците усещането, че те са най-велики, най-страхотни... Обаче съм забелязала, че очите ѝ не се усмихват. Има едно такова... студено, хищническо излъчване. Опасна е Саня - както ти се усмихва насреща, така ще те прати в девета глуха, ако дръзнеш да ѝ се противопоставиш.

Е как иначе щеше да се сдобие с тази фирма. Предполагам знаете историята с Камелия Тодорова, защото на практика тази фирма е била на мъжа й, но Камелия Т. към днешна дата няма никаква собственост там.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 23:44 от Анонимен

# 35
  • in Wonderland
Бебе, благоддаря за темата  bouquet

А Вирджиния рекърдс преди години не продуцираше ли чалгарки или нещо се бъркам  newsm78

# 36
Бебе, благоддаря за темата  bouquet

А Вирджиния рекърдс преди години не продуцираше ли чалгарки или нещо се бъркам  newsm78

Не са продуцирали чалга. Продаваха дискове само. На практика Невена Цонева им беше първата певица, която трябваше да продуцират и те не са имали никакъв опит в това, но не че сега имат, ама тогава хич даже не са зацепвали ко е тва.

# 37
  • Испания

Определено бъркаш.  Peace

# 38
  • through the wormhole
Loriyn, не те обвинявам в уличаване ни най-малко. Не си ме разбрала правилно. Просто си коментирах общо така. Grinning

# 39
  • София
Благодаря за темата!
Много неща научих тук!

# 40
Loriyn, не те обвинявам в уличаване ни най-малко. Не си ме разбрала правилно. Просто си коментирах общо така. Grinning

smile3534

# 41
  • В царството на игрите:)
Благодаря за темата!
Много неща научих тук!
+1

# 42
  • through the wormhole

smile3534
Stuck Out Tongue Winking Eye
А да знаеш кога ще почнат концертите? Flutter

# 43

smile3534
Stuck Out Tongue Winking Eye
А да знаеш кога ще почнат концертите? Flutter

Към края на месеца трябва да започнат, както миналата година. Не знам как са направили епизодите, но миналата година беше по един епизод на къща, т.е след две седмици трябва да започнат и концертите.

# 44
Благодаря за темата!  bouquet
Много ме е яд, че тази година смениха цялото жури само Саня оставиха. Ужасна ми е, ужасна!

Общи условия

Активация на акаунт