Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 555
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе и аз си обичам форума, ама май го занемарих и аз.  То не ми се повтаря за туй. Аз въвеждам тая седмица млечните, започнах с краве масло днес, от утре козе сиренце с кус кус за закуска. Да видим как ще го приеме. Искам след македонската Коледа вече на кухня да го запиша, че ме домързя вече. Ще започна с Хер Бебе че пункта ми е в блока, и не искам да съм обвързана с доставка. Живея в мъглив квартал, и не ми се рискува с другите, че са малко подалеч.

# 256
  • софия
И аз обичам форума, но също като Мацето не ми се повтаря. Деница харесва яденето от Беборани, така че продължаваме.

# 257
Мда, и аз така. Маце, каква марка козе реши? По-нататък и аз ще трябва да почна, но още ми е рано. Моята пак е болна, така че засега ще я карам по-леко с новите храни. Макар, че вчера дадох малко бульонче от рибена чорба (приготвена от баща ми), но тя го повърна от кашлицата, та все едно не съм:(

# 258
  • София
Джада, пак ли е болничка, милата. Иначе на Маджаров взех сирене. Хич не ги разбирам, а с домашно не ми се рискува че майка ми ме наплаши че имало бруцелоза... бррр

# 259
Aз също като започна млечните ще са на Маджаров.

# 260
И аз се притеснявам от домашните продукти.
Да, от три-четири дни пак е болна дребната, сега и голямата я почва. Вече попретръпнах. Няма смисъл от нерви, само вредя и на себе си.

# 261
Оф, аз още не мога да претръпна с тези разболявания.Писна ми вече!  Баткото като се разболее до няколко дни и дребният е болен.И това е всеки месец, без август.

# 262
Весели празници, момичета!

# 263
Благодаря,Меги!Весели празници на теб и на всички момичета тук! Party

# 264
  • софия
Весели празници!

# 265
  • София
Весели празници и от мен, момичета!
И аз занемарих форума, но май беше неизбежно.
Имам си едно малко дяволче вкъщи, което не се спира, даже напоследък спи в мен и не смея да мръдна, га съвсем нямам време!

# 266
Весели празници! Здраве, любов и семеен уют ви пожелавам  santa2

# 267
  • Варна
Здравейте мамита, отдавна не съм писала... Честита Коледа и всичко най!!!

Пиша защото на нас ни откриха АБКМ и не можем да пием АМ. Имам една кутия Аптамил и от нея съм взела само 1 мерителна лъжичка. Не му понася на бебо. Пробвахме и с други млека преди това, но пак не става. Ако някой ползва такова мляко, да му я дам. Не ми се иска да го изхвърлям. Да кажа пак че съм във Варна. Дано някоя варненка го вземе.

# 268
Честита Коледа на всички.Бъдете много здрави и обичани. Болните да оздравяват,имам прекрасни подаръци LaughingВесели празнци!!!

# 269
Весела Коледа на всички мамита и бебоци! Много здраве, по-малко грижи и повече усмивки!
И да се похваля, че на нас дядо Коледа ни донесе първото зъбче. Simple Smile Много е кисел и ревлив милия от три дни не ще и да яде и днес като изби надявам се да го отпусне.

Общи условия

Активация на акаунт