Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 549
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
Честита Нова Година, момичета!Нека тя ни донесе много радост,късмет и успех!Да са ни живи и здрави бебоците,и ние също,че да си ги гледаме и мир и любов във всяка къща! Hug

# 286
Chestita 2016 godina momicheta!Badete zdravi!Izviniavam se,no pak da pitam dali moje da me dobavite v grupata na facebook,blagodaria predvaritelno.

# 287
  • София
Chestita 2016 godina momicheta!Badete zdravi!Izviniavam se,no pak da pitam dali moje da me dobavite v grupata na facebook,blagodaria predvaritelno.

Групата във фейсбук е затворена и нови не се добавят от доста време за съжаление.

# 288
Момичета,как посрещнаха вашите бебоци 2016?
Ние си бяхме вкъщи,дойдоха баба и дядо Grinning,нашата госпожица беше толкова изморена от игри с тях,че заспа от раз и проспа пиратките baby_neutral Joy

# 289
  • Пловдив
Здравейте и Честита Нова година на всички.Бъдете живи и здрави,и вие, и децатата,и семействата ви!
Празниците прекарах ме при бабите,а на Нова година бяхме с майка ми и децата,нашият татко беше на работа Sad.
Относно двигателните способности на децата,които сте коментирали по напред,моят Марти е от най-мързеливите.Така и не се научи да се върти,единствено ако е легнал на една страна,се врътва по гръб,но това при движение лесно се прави,та затова и само него може де.Иначе седи седнал и си играе с играчките,които много обича да  хвърля,и после в стремежа си да я стигне пада по корем,и се започва един рев,понеже изобщо не обича тази поза.Не лази,като го държим прав си стои,че и пружинира.Пробвах ме го в проходилник, и там само пружинира.Няма да  го мъча имайки предвид,че има пухкави крачете да не направим беля от тежината.Хубав снежен ден!

# 290
Blagodaria vse pak,az za dochno vsichki vi poznavam,sajaliavam che po rano ne se zapisah...

# 291
За много години - здраве, щастие, късмет... всичко хубаво да ни се стовари.

Да питам кърмещите майки в предвид сезона взимате ли някакви витамини за кърмачки?
Някой може ли да ми прати на лично името на темата ни във фейсбук или да ме упъти как да ви намеря,.че с тая ниска активност тук не се издържа. Така ми е носталгично, като се сетя миналата година какво беше.

# 292
Аз не взимам витамини, но ми стана интересно дали има такива.А вие по колко пъти на ден се кърмите вече? Аз вече само три пъти, за да може беба да заспи. Също така докога мислите да кърмите? Посто не знам какво ще е с това отбиване, пък и моята бебка наистина заспива само докато се кърмим, иначе мисията е невъзможна.

# 293
Купих си днес витамини на Джеймисън Пренатал - това ми препоръчаха.
Кърмим се на поискване, само гледам 2-3 часа преди твърдата храна да не я кърмя, че не и се яде и после си я дохранвам, не ги броя и не мога да ти кажа колко на брой са.
За отбиване не мисля до годината със сигурност ще се кърмим интензивно, а за после не съм мислила още ми е далече този период.

# 294
Аз витамини не пия. Колкото пъти питах лл за имуностимуланти за малкия, категорично ме отказва, защото е на кърма. Не се чувствам отпаднала, не ми липсва нищо като витамини от храната и затова не пия нищо. Само за магнезий се замислям, защото много ми изтръпват ръцете.
Кърмя го на поискване. Заспива само на гърда или без нея ако сме в колата. Яде поне 3 пъти на ден пюрета - зеленчуци + елда/ киноа. Сега мисля просо да въвеждам. От няколко дни давам ябълка и слива. Кърмим се около 7-8 пъти за денонощието. Той сам си иска, идва и ми дърпа деколтето. Днес 2 пъти се мъчих да дам пюре, но на 30тия грам отказва и иска да суче. Понякога не иска да суче, а иска твърда храна.  Съобразявам се с неговите предпочитания.
НА моменти се притеснявам, че всички други вече сса много по-напреднали в заместването на хранения, но после си казвам, че е до дете и не трябва да го сравнявам с никой друг, а да се водя по неговите нужди.
След застоя с избиването на зъби и само непресттанните мъки по тях, онзи ден го забелязах, че има още 1 избил долен, предните горни почти да избили, вече се виждат, и още един долен е много близо. Като цяло ще се озъби наведнъж с 4 нови зъба Simple Smile

# 295
Да питам още нещо- вашите бебета по колко време могат да издържат да си играят сами?

# 296
  • над кукувичето гнездо
Да питам още нещо- вашите бебета по колко време могат да издържат да си играят сами?
Simple Smile Здравей,
Не издържа дълго. Все иска да има някой край него. Сега се научи от легнал да се изправя до седнал и да лази, и постоянно трябва да го наглеждаме. Като го оставя сам и стане подозрително тихо, значи е стигнал до нещо неразгледано/ непозволено.

И май не съм ни представила в темата, иначе я следя, та - роден нормално, Април 2015, мъж и половина и то с характер, по-лесно е да подковеш див бизон, отколкото да му сложиш пелена на това чудо, както казва по-силната ми половинка  Laughing

# 297
  • София

Доста, особено в кошарата за игра по час може да си играе сам.

# 298
  • софия
Зависи в какво настроение, но сравнително дълго играе сама.

# 299
Аз не пия витамини, но за сметка на това добре си хапвам, каквото ми душа сака. Не усещам някакви липси, а на беба последните изследвания си бяха супер. Засега съм заместила две хранения с твърда храна ( добавям по лъжичка АМ), а през останалото време кърмя на поискване - от 3 до 5 пъти на ден. Скоро ще заместя още едно хранене, но иначе до годинка и аз ще си я кърмя колкото има нужда.
Моята беба сама си играе не повече от 5-10 минути Crazy

Общи условия

Активация на акаунт