Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Феари благодаря ти, ще почакам.
Аз да кажа, че след като вече близо осем месеца не става, както трябва му проговорих за изследвания. Леле каква лекция ми дръпна, нямали сме проблеми, аз само съм се филмирала, само болести са ми били в главата. Когато го помолих за СГ лелеееее какво стана. Как преди ДЕВЕТ години нищо му нямало, а сега изследвания. Абе мъжете са много инати или ги е страх, да нямат проблем и това им смачква мъжкото достойнство

# 151
Направо се чудя на тия вашите мъже. Как може да не искат да си направят СГ. Какво толкова? Ние жените минаваме през какви ли не изследвания. На нас дали ни е хубаво да се разкрачваме на магарето примерно? На всичкото отгоре СГ може да се направи и в къщи. Ние примерно сме от Варна, а направихме СГ в Плевен.

# 152
  • до едно тепе
Моя се ослушваше леко за СГ, когато му обясних че докторката иска заедно с моите проблеми да видим дали и при него няма. Е имахме само няколко месеца опити, а при мен с този нередовен цикъл беше ясно, че има нещо. Поослуша се една седмица, втора и накрая му казах, че следващия път аз когато отида да ме бърникат ще влезе в кабинета с мен да види за какво иде реч. След 3 дена отиде и си свърши работата hahaha
За съжаление не са малко мъжете, които се опасяват, че ще са по-малко мъже, ако при тях изникне проблем. Абе трябва да си ги бараме с пухени ръкавици. Мъжка им работа ooooh!

# 153
  • От Луната
При моя пухената ръкавица не върши работа! Само здрав бой и категоричност! Иначе ще ме мотае години! Казвам това изследване, еди кой си ден в толкова часа, изобщо не го питам дали иска ... аман вече!

# 154
Лелеее, вие сериозно ли? Моя сам предложи да ходи първо той на СГ, че да не почвам с мъките аз. Докато се каза и беше в лабораторията. Слава Богу всичко е ок и при него и при мен. Утре почвам втори тур с клостила. Стискайте палци. А за списъчето - не мога да дам друго освен първи ден на М - 17.10. Овулацията ще кажа като мина фоликулометрията. От мен за сега това е . Успех, стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертички.

# 155
И при нас сравнително лесно се нави за СГ, за документите по фонда се дърпаше повече, надяваше се, че нещата ще се оправят, ама не позна!

# 156
  • От Луната
Аз съм напълно сериозна, заведох го насила ... бяхме говорили, бяхме обсъждали, че това трябва да се направи, но минаха два месеца и се размотава и размотава... и накрая ми прикипя, записах час за почивния му ден и така го замъкнах направо за насила.

Идвам с добра новина, ТСХ 0,76  newsm44 newsm44 newsm44 следващия месец и аз в Късметлийския списък, ако е рекъл Бог  Simple Smile

# 157
y♥♥li - Браво за ТСХ -то . Хайде вече ти е ред да започваш и ти обиколката по списъците. В късметлийския най-малко да се задържиш , в следващия: има -няма 8 месеца , а в последния  ... е той е довивот Simple Smile  newsm51 newsm51

# 158
  • Варна
Браво, Йоли! Simple Smile

Моят и той се нави сравнително лесно за СГ. Трудното е сега, да приеме, че имаме проблеми...

# 159
Страхотно Йоли,дано всичко вече започне да се подрежда!
Моя тест от днес е силно отрицателен  Crossing Arms Confused Лелка няма и още повече се нервя

# 160
  • София
Йоли, браво за хубавия резултат Simple Smile

# 161
  • Враца
Йоли, браво за ТСХ-то. Скоро да се похвлиш и с друго Simple Smile

# 162
Йоли, и от мен едно браво за хубавото ТСХ  Party
Мишленце, не всичко е загубено още, след ден-два, може и да се покаже втората чертичка  Flutter.  Стискам палци  Hug

След аборта, ММ сам предложи да си направи СМ, и при нас изскочи много лоша морфология  Shocked( а имам две спонтанни бременности от раз, едната успешна, втората-не) , всички други показатели са добри, и според док добрата концентрация и подвижност компенсират морфологията и не би трябвало да има проблем за спонтанно забременяване. Ще я видим тая работа, поне съм спокойна, че имаме записан час за декември, ако до тогава нямаме две чертички да поговорим с док за едно инсе. Tired

# 163
Колко ви е морфологията, Поли?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт