Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 977
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Биха ми инжекция но шпа и папаверин за болките, май нещо като жлъчка, но продължава да ме боли. Вече се приреснявам. Такува болки не съм имала до сега. Дадоха ми да пия и нексиум. Е това го най мразя, не знам дали е станало бебе, за да знам какво да пия

# 136
  • Варна
Меци, честито! Да ви е здравичък и много да ви радва! Само хубави неща занапред!

Йоли, аз съм човек на плановете, но просто сега не знам какво да планирам. Мъжът ми си е наумил, че ще стане, само трябва да продължаваме да опитваме. Смята, че лошата СГ е случайност, и просто няма начин аз да имам еднометриоза, да мислим положително... Само да му спомена за това да ходим на лекар и се вкисва. Поне до Нова година трябва да стискам зъби и да си мълча, но усещам, че след това ще има яко избухване... По принцип трябваше да пие Ортомол, но не го пи, трябваше да сме на преглед при Калчев края на септември, но не отидохме. А отделно имам час за 1.февруари при Цветков в Надежда.

# 137
Меци, честит ти син Здравко Simple Smile Да расте живо, здраво и много щастливо дете Simple Smile

Благодаря за подкрепата, момичета Simple Smile Мен ме сърбят ръцете за тест, но се опитавам да устискам поне до сряда, въпреки че като си гледам календара последните месеци нещо все ми закъснява, така че може и да не дойде тогава....

# 138
Мецани, и тук да ти честитя сина и да му пожелая здраве, късмет и много, много усмивки в живота bouquet

# 139
Добре дошъл, Здравко! Да си жив и здрав за радост на мама, тате и кака!

# 140
Мецанке, честит син! Да бъде жив и здрав, много радост да ви донесе!

# 141
Мецани, честит син! Да е жив, здрав, и късметлив в живота!   bouquet

Малко ви поизпуснах, но на момичетата, видели 2 чертички, им желая леко бременеене и пухкав финал!  bouquet

# 142
  • Враца
Включвам се и аз, чак сега се записвам и първо искам да благодаря на Йоли за хубавата темичка.

Приветствам и новите момичета, като им желая минимален престой тук. Simple Smile

Мецании, честита рожба, нека е много здрав, да ви радва дори и когато ви разплаква. Wink

Късметчее, честита втора чертичка, дано всичко е наред и скоро да те последваме всички. Simple Smile

За мен какво да ви кажа. Дойде ми и този месец, даже ми свърши вече, предстои овулация (не знам точно кога, защото не я следя с нищо тоя месец). Опитвам се да си начертая план за предстоящи действия, за да не бездействам докато ММ се навие на спермограма (почти е готов между другото). Исках да нусна половите хормони да 3-ти ден, но той се падна събота, а тогава тук няма работеща лаборатория. Та сега се чудя дали да не взема тестове, да меря БТ и да засека овулацията, та поне ако мога на 7 ден след ову да пусна един прогестерон да го видя как е, не съм го пускала до сега. Ще ви държа в течение кви ги върша като имам резултати.

Аморе, какво става? Направи ли тест?

Пожелавам успех на всичкииии. Simple Smile

Облаче, много се смях с твоя тестохолизъм. Хиххи Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 16:35 от ferriy

# 143
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
mishletoooo89 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 06.10, дата на М или тест 20.10 fingerscrossed
★★★amore★★★ първи ден 25.09, предполагаема дата на О 05.10, дата на М или тест 21.10
слънце87 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 23.10
polin4eto първи ден 25.09, предполагаема дата на О 09.10, дата на М или тест 23.10
bubaleche първи ден 28.09, предполагаема дата на О 11.10, дата на М или тест 28.10
shik първи ден 30.09, предполагаема дата на О 13-14-15.10, дата на М или тест 30.10
petyto-83 първи ден 11.10, предполагаема дата на О 23.10, дата на М или тест 06.11

# 144
  • В къщурката на хълма на феите
Благодаря на всички за пожеланията и вие бъдете живи и здрави!

# 145
Сърбят ме пръстите да си направя тест утре сутрин, имам си престо. Знам че е много рано, имам осем дни до цикъл, ама така обичам да си пеавя тестове

# 146
bubaleche, при 8 дни до цикъл ако направиш тест наистина ще е за спорта и за нищо друго. Стискай зъби още малко.

# 147
  • От Луната
Рейни  Hug Hug Hug
Кейт, все едно говориш за ММ! Аз записах час за СГ, замъкнах го насила с такси, и така ... иначе можеше още да чакам да се накани! Просто един ден избухнах и му казах, че ако ме обича, независимо какъв е резултата, ще отиде, защото бях ударила дъното! Бях готова да се разделим, защото, не искам да съм с човек, който не зачита моите чувства! Много болно ми беше, че предпочита аз да се тормозя... не иска да ти влагам мисли и думи, но аз така се почувствах! Иии последиците бяха изключително емоционални и направо изтерзани. В такъв момент човек не знае какво ще каже ... и по-добре да не се стига до това!

# 148
bubaleche, при 8 дни до цикъл ако направиш тест наистина ще е за спорта и за нищо друго. Стискай зъби още малко.

И аз така си мисля, ама ей пусто нетърпение. Ще взема да стисна зъби и да почакам още малко. Ох този период много го мразя. Мразя да чакам

# 149
  • Враца
Защо са такива мъжете в началото. Не искат да приемат, че е възможно да има проблем и са като коне с капаци, Със сетни сили ги караме да тръгнем заедно по изследвания и ако се открие наистина проблем изведнъж едва ли не рухват и ние оставаме силните, които започваме да ги успокояваме, че всичко ще е наред. Това може пък и да е защото по-рано от тях сме приели едва ли не съществуващ проблем и сме се настоили за борба.

ММ тук от известно време го врънкам за СГ, той в началото се дърпаше, сега вече взе да склонява, само време да намерим направо в Сф да отидем (и за това слава Богу успях да го убедя, че първо искаше във Враца да пуска СГ). Някак като му отлежа в акъла всичко, което му казвам, че е редно да се направи след като година и половина почти вече не се получава взе и той да се притеснява.

Бубалече, като знаеш, че е рано за тест защо изобщо си го помисляш? "Да знаеш да чакаш е велико средство за успех." Това е цитат, но за съжаление не си спомням автора. Бъди търпелива и спри да бързаш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт