Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
la principessa, защо отписване от списъчето, можеш да дадеш следващите дати  Hug
Успех на Мишлето!
Късметлийка - мерси!  Hug
Miele - всеки има право на емоционални дупки, независимо от колко време опитва за бебе. Ние сме тук точно за подкрепа в такива моменти. Горе главата и напред към целта! Ако не стане този месец на 21-ви се концентрирай над следващия!  Hug

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
mishletoooo89 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 06.10, дата на М или тест 20.10 fingerscrossed
★★★amore★★★ първи ден 25.09, предполагаема дата на О 05.10, дата на М или тест 21.10
слънце87 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 23.10
bubaleche първи ден 28.09, предполагаема дата на О 11.10, дата на М или тест 28.10
shik първи ден 30.09, предполагаема дата на О 13-14-15.10, дата на М или тест 30.10
petyto-83 първи ден 11.10, предполагаема дата на О 23.10, дата на М или тест 06.11

# 121
Връхлитам с новина голяма - mecani пак е мама!!! newsm44 Прекрасен Здравко им се е родил днес (мама все още няма идея в колко часа) - цели 3050гр. и 50см.! Желаем му да е здрав като името си, да папка, да спинка, да пълни гащите, да не разбере що са колики и никнещи зъби! На мама бързо и леко възстановяване, на тате наздраве, а на кака - да бъде най-послушната помощничка на мама! Hug

# 122
Честито на Мецани! Да е жив и здрав Здравко и да радва много мама, татко и кака! На Мецани бързо възстановяване!  bouquet

# 123
  • От Луната
Ехааа, Тедди, благодаря за щъркеловата вест!  Hug
Мецани, честито! Много щастие, много здраве, много прекрасни моменти да имате от тук нататък! А на малкия Здравко, желая да смел, умен, много любознателен, нека има най-прекрасното детство и успех във всяко начинание! Меци, на теб бързо възстановяване!  Hug Hug Hug
Миеле, нов месец, нов късмет. Не падай духом и не мисли, че твоята мъка е по-малко важна. Просто двете неща са различни!  Hug Горе главата! Ще стане!
Кейт, направи план! Този месец това, другия месец друго ... стъпка по стъпка! И изпълнявай, някак е по-леко, като знаеш поне какво следва, а не просто да чакаш безметежно!  Hug
Късметлийка, чакаме те с новини тогава! Стискам палци всичко да е където трябва Simple Smile

Приятна почивка на почиващите!
А аз отивам да готвя, но преди това скок подскок към тренировката за деня  Mr. Green

# 124
Страхотна новина ,честито на мама Мецани,много здраве и бързо възстановяване пожелавам  Hug
Благодаря ти Скийтър,но усещам че лелката наближава доста ме боли корема,но пък докато я няма надежда има  Grinning #Cussing out

# 125
И от мен едно голямо честито на Мецани от мен. Аз момичета съм попаднала в някаква гадна дупка. Все едни мисли в главата, че не е станало, че ако е станало дали ще се справя. Може да е заради бируса дет ме е улепил. Трети ден не мога да изляза от тоалетната. Боли ме корема зверски не мога да мръдна от леглото. Ох извинявам се, че ви натоварвам, но с никой не мога да споделя

# 126
Мецани, честита радост, мамо! Simple Smile)) Да ти е жив и здрав прекрасният Здравко и много да ви радва! Бързо възстановяване! Simple Smile))

# 127
Ех колко хубави новини! Честито Мецани, да ти е жив и здрав Здравко! Много да ви радва,понякога да ви слуша и да пази кака си! На теб бързо възстановяване Simple Smile чакаме те скоро с бърз разказ и някоя снимчица  Blush
Хайде дано Късметлийка ви е на късмет и повлече крак Simple Smile

# 128
Ето ме и мен. bouquet
Жив и здрав да бъде малкият Здравко!Да расте здраво и щастливо дете.Мецани,бързо възтановяване.
Късметлийка,честито и на теб.Лека и успешна до финал.
Толкова запомних newsm78,отивам да дочета по сериозно. Hug

# 129
Страхотни новини! Да е жив и здрав Здравко и бързо възстановяване на мама!

# 130
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА МЕЦАНИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!

# 131
  • София
Честито бебче:) Мецани да ти е жив и здрав Здравко, много да ви радва всички, а на теб бързо възстановяване:)

# 132
Меци, честит ви син Здравко, нека да е много здраво, обичано и щастливо дете, а ти бързо да скокнеш на крака  Hug

Бубалече, ако знаеш как те разбирам относно мислите, които ти се въртят из главата...  Hug
Ма....а му и аз усещам, че и тоя месец нищо не е станало  Tired, а така исках да имам най-хубавия подарък за рожденния ми ден догодина юли месец  newsm32 #Silly
Но както казва мишлетоооо89, докато я няма лелката все още има надежда. Мишле стискам ти палци и ти чакам двете чертички  Flutter

# 133
  • София
Честит Здравко на мама Мецани! Манекенски мерки! Браво!

# 134
  • София

И тук да честитя малкия наследник на мама Меци  bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!

Все още помня преди тоооолкова много време, когато казваше, че няма как да успеете за едно дете, а сега.. ехееееееееееее честитя второ! Носталгично ми е...

Общи условия

Активация на акаунт