Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Оффф, олекна ми, аз си мислех, че съм тотално блокирала. А то си имало логично обяснение. Ето за това пак се извинявам, че ви занимавам. Е, ще си продължаваме с опитите, пък здраве да е. Стиснати палци от мееен.

# 106
Момичета, сърдечно благодаря на всички за искрените поздравления💐! Дано в тази темичка късметът да е с всички вас и скоро всички да се похвалите😊
Йоли, още не съм съобщила на моя личен гинеколог, но в понеделник първото което ще направя е да му се обадя и най-вероятно още във вторник ще съм на преглед. Не смея да кажа на никой, но може би след прегледа ще съобщя на най-близките.
От всички бременни симптоми най-много ме мъчи безсънието, събуждам се посред нощ и с часове не мога да заспя и много ме болят гърдите, особено вечер.
Аз също приветствам всички новодошли и им пожелавам да не се задържат много в тази тема. Ще ви държа в течение какво се случва с мен и дано  скоро да чуем сърчице. Благодаря Ви за топлите думи още веднъж, желая ви спокойни почивни дни😃

# 107
  • София
Бравооо!Всичко ще е наред! Дано повече мами споделят с нас щастието си!А ти споделяй как се чувстваш,какви промени усещаш Simple Smile

# 108
Запис и от мен .
Честито на родилите мами ,пожелавам им много да се гордеят със соите дечица .
Честито и на виделите две чертички ,на тях желая леки и безпроблемни бременности с прекрасни бебоци на финала .
Понеже доста време нямаше темичка и малко съм поизпуснала ,но се надявам ,че сега ще наваксам  Hug
При нас няма напредък ,от спермограмата се видя лошо морфология (2%) и в заключение  астенотератозооспермиа . Сега ще правим и SDI тест ...

# 109
  newsm51 newsm51Късметлийка , Пъпешче -- честито и то мен. Лека и успешна бременност.
littlerocknrollqueen - съжалявам много за лошите резултати. Дано всичко се нареди в най-скоро време. bouquet bouquet
За тези, които се подвизават в списъчето на skeeter или просто им трябват запаси .... обилно наръс с неопределен(по-вероятно розов), 15 седмичен  прашец:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 110
paulieM, благодаря за прашеца, смуквам си Simple Smile))  newsm75 newsm79 newsm28

# 111
Честито и от мен КЪсметлийка!

# 112
Kъсметлийче, и на ТМ ли няма да кажеш?
Ще чакам подробен разказ с реакцията му Simple Smile

# 113
Момичета според вас дали мога да пия ампула гентамицин, че не се издържа. И да е станало оплождане още няма имплантация, така че реално още няма бебе. Помагайте моля

# 114
Стане,

Всъщност той вече знае, беше в командировка и аз тази сутрин му пратих снимката във вайбър, а той милият ми вика чертичката била бледа, дали било истина😀
Казах му,че макар и бледа значи бременност. Преди два дни сутринта на първия ден закъснение го направихме заедно теста, не беше Престо и имаше много бледа черта, но не можех да повярвам и той не искаше да се надяваме, за да не се разочароваме, но след като тази сутрин категорично се видяха две чертички аз съм 100% сигурна. Сега милият няма търпение да отида на преглед  и да ми потвърдят, усещам го че все още не му се вярва. Щастлив е много, отдавна го очаква този момент и му олекна, че няма да прави спермограма, защото този месец щяхме да правим и аз щях да правя ЦС.
Не му се вярва, че след толкова месеци секс по график около О. стана от един опит за целия месец😀
По-интересно е баткото как ще реагира на новината. Уж много иска, но все пак се притеснявам, че е много емоционален и чувствителен и преживява всичко. Надявам се да е щастлив и да приеме добре новината 😀
Kъсметлийче, и на ТМ ли няма да кажеш?
Ще чакам подробен разказ с реакцията му Simple Smile

# 115
Браво! Баткото беше на 8, нали? Зряла възраст за зряла реакция Wink Успех със съобщаването! Лека и безпроблемна! От сърце се радвам за теб!

# 116
Честито Късметлийка. Лека и щастлива бременност  bouquet

# 117
Стане, баткото е на 8 и е много зрял за възрастта си, затова се надявам да реагира добре😀Със сигурност ще бъде много грижовен батко. Аз ти желая лека бременност до края и най-прекрасния пролетен подарък.
Vanesita, честито и на теб, и двете виждам сме при юнките😊
Скийтърче, пропуснах да ти честитя, да е жива и здрава бебка и много да ви радва!

# 118
  • Варна
Късметлийка, честито! Много се радвам за вас! Значи и от един път ставало, като има да стане Simple Smile

littlerocknrollqueen, всъщност ако погледнеш от положителната страна, може и да се нареч1е напредък, поне знаете с какво се борите. Пожелавам ви успех!

При мен, нищо ново. Чакам мъжът ми да узрее за идеята, че нещата няма да станат по-лесния начин и да се захващаме да ходим по доктори. То и пари ще трябват де, така че сигурно поне до Нова година нищо няма да правим.

# 119
Здравейте момичета Simple Smile

Бях се записала преди сливането на тремите, но после малко спрях да пиша. През септември беше голяма лудница в работа и нямахме никакво време за бебеправене, сега НЕчакам на 21, но някак имам чувството, че пак ще ми дойде. За сега не съм почнала с ову тестове, че в мола мн трудно ще ги правя, а там прекарвам почти целия си ден... съдба. В някаква емоционална дупка съм... някак ми се мн криво, че не става, а в същото време знам, че е мн глупаво, защото има двойки които опитват с години... Няма мн на кой да споделя, защото не сме казали на почти никой и ми е още по-криво... за това реших пак да се включа Simple Smile

За тези, които не знаят нищо за мен аз съм 24, а мм на 26, опитваме от края на юни ( но аз мн мн не го броя, че май бяхме изпуснали важните дни ) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт