Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 982
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Късметлиийка, честито.
Аморе, какво става с теб? Нямаш ли и ти някоя хубава новина?
Аз моля за отписване от късметлийското списъче и се включваме с любимия пак в бебеправещия маратон. Днес се събудих с "изненада" и съм готова да смачквам всичко живо. Много ми е криво. Особено като трябяа да кажа на ММ.... и като му видя тъжно-съжалително-неприятно изненаданата физиономоия, и направо полудявам. Е, успех на вас. Стиснати палци от мен. Чакам ви двете чертички.

# 91
Късметлийка  Hug толковя се зарадвах като видях! Честито! Едно пухкаво,лятно бебоче ви желая!
Аз ръся обилно със син прашец  Mr. Green

# 92
Нареждам се за син прашуляк  Mr. Green
Късметлийка, тихичко честито, лека и прекрасна бременност ти желая  Hug
Шуша, добре дошла и успех в бебеправенето  bouquet
Принципеса, нов месец-нов късмет! Само се отпусни малко и не се взирай в симптоми, от личен опит го казвам  Hug
Лоркър, успех следващия месец  Hug
Дими, стискам палци  Praynig
Хубави почивни дни на всички!

# 93
Късметлийка, честито! Лека и спокойна бременност!
Шуша, добре дошла!
Успех на всички!

# 94
Късметлийка,честито и от мен стискам палци всичко да е наред!
Аз съм в очакване,след три дни,нямам мн надежди  Sad доки нищо не каза,само да отида пак като ми дойди  newsm78  Confused

# 95
Късметлийка честито и от мен  Hug Лека бременност ти желая .

# 96
  • София
Късметлийка, много се радвам, тихичко честито  Hug и лека бременност

# 97
  • От Луната
Добрютро!
Ама какво хубаво утро само! Късметлийка, скоро се чудех къде се загуби! Много ти благодаря за милите думи  Hug . Тихичко честото  newsm19 ! Кога си на преглед?
Шуша, здравей и добре дошла! Бързо да забременяваш!  Praynig
Принчипеса, съжалявам за лелката! Следващия месец дано да имате успех!  Hug
Йоанна, събирам си, син или розов вече май не е от значение, не че някога е било де, но все се надявам на едни панделки някой ден!
Mишле  Praynig стискам палци!
Ms Whiskers, съжалявам за лелката, горе главата!

Приятна почивка на тези които почиват!  bouquet bouquet bouquet

# 98
Късметлийка,тихичко честита ти втора чертичка.Спокойни девет месеца и красив ревящ финал ти желая bouquetБлагодарим,че сподели с нас радостта си!На нас това ни дава сили и надежда, в борбата ни да продължим напред.

# 99
Добре де, аз пак с моите "умни" въпроси. Сигурно вече ви писна, ама да питам. Ако има две овулации, както се случи при мен, но се оплоди само едната яйцеклетка, а другата не, значи ли това, че може да има и бременност и менструация? В смисъл, неоплодената нали трябва да се изхвърли... аз май съвсем се побърках... имам нужда от почивка. Извинявайте, че ви пълня достатъчно натоварените мисли и с моите главоблъсканици.

# 100
Късметлийка тихичко честито! Да е лека и спокойна цялата ти бременност! Ей от кога не бяхме играли бременно хоро  newsm19
Принчипеса съжалявам за неприятното посещение! Подкрепям Кокоска, колкото по-малко се вглеждаме в симптоми, толкова по-лесно се приема едно такова посещение. Късмет следващия месец!
Шуша добре дошла и дано скоро отидеш към отчетни. Правилно си се ориентирала, че фолиевата е малко, трябват 400 поне Peace

Палци за всички Нечакащи  Simple Smile

# 101
Късметлийка, честито! Лека бременност и ревящо бебче за финал! Simple Smile))

# 102
Принчипеса не, не може. Ако настъпи бременност, жълтото тяло ще продължи да произвежда прогестерон и менструацията няма да дойде. Има още нещо, което щях да ти пиша. Две овулации могат да настъпят в рамките на около 24 часа само. При теб като са били прегнила за другите фоликули е с цел те да се спукат, но най-вероятно те не носят годни за оплождане яйцеклетки, тъй като след пукането на първия фоликул започва отделянето на прогестерон, който "блокира" останалите неспукани фоликули. Нещо като "първият печели".

# 103
Късметлийка, тихичко честито!!!

# 104
Късметлийка честито и от мен, надявам се накрая на месеца и аз да се похваля.
Принцеска дано следващият месец да е вашият месец.

Аз от вчера съм със зверско разстройство, рано е за симптоми знам, но от къде дойде това чудо. А и ме боли ниско корема и кръстта. Странна работа. А днес имах запазеен час за маникюр, ама май ще го пропусна

Общи условия

Активация на акаунт