Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 966
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Благодарско..  bouquet през декември средата ще запазя за януари.. ок е нали ?

# 181
Здравейте на всички мами!
Нова съм във форума, от доста време го чета, най накрая реших да се регистрирам!
С приятеля ми сме заедно почти 6 години и вече все по сериозно обмисляме да си направим бебе. Единственото, което ме притеснява е че през Май бях на преглед при ендокринолог, откриха ми малко по-висока граница на ТСХ и ми изписа елтирокс. Това възможно ли е да повлияе на опитите ми за бременност, както и при евентуална бременност. Вече много силно желая да съм мама. Simple Smile все пак.
Лек и според ден на всички! bouquet

Трябва да го смъкнеш до 2.2 и всичко ще е наред. Няма да има проблем, ако е под 2.2.

# 182
Маце, тя от Щерев ли е? И аз искам да си сменя моята. Само да влезнеш в кабинета и е 25лв. А първоначалния и е 40-Токуда-машина за пари!
Александрова и при мен е така. Непрекъснато да си гледаш календара, да следиш О и по време на бебеправенето да си мислиш "Господи, дано да стане сега" е доста натоварващо.

# 183
  • В сърцето на любимия човек
То и в Щерев не е по-евтино  Rolling Eyes
Общо взето за "Добър ден" - 35 лв  Rolling Eyes

# 184
Аз в момента за преглед + цитонамазка давам 120лв.. Ужасно неприятно е обаче друго, че докито ми работи в Плевен през седмицата.. В София е само събота и неделя и графика му е пълен с месеци.. Никога не отказва да ме взема при всеки случай, когато съм искала, но ми е съвестно да пререждам другите жени пред кабинета му.. Пък и не ме взема на сериозно относно забременяването, псотоянно ми казва, че всичко ми е наред и да престана да се филмирам, нямам против да е така, ама искам изследвания, а той не счита за нужно да ми прави.. Пусках хормони и се видя, че са в норма.. от там нищо повече..
Надежда ми е точно под носа.. на 5 мин пеша от вкъщи.. Някакви мнения и от там?

# 185
Надежда ми е точно под носа.. на 5 мин пеша от вкъщи.. Някакви мнения и от там?
Да, за мен са по-добрият избор, мога да споделя чудесни неща, но за час се чака с месеци (напоследък около 6-7 месеца). Освен това цените са в пъти по-разумни (миналата седмица за преглед, микробиология, цитонамазка и колпоскопия платих 110лв). Първоначалният преглед е 50 лв, след това прегледите са по 20лв, понякога само за проследяване съм заплащала 10лв или 0лв (когато проследяването е преди пункция). Опит на ЕЦ излиза 990лв (проследяване,пункция, оплождане, трансфер).
Навсякъде има доволни и недоволни, всеки сам трябва да прецени къде се чувства добре.

# 186
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
★★★amore★★★ първи ден 25.09, предполагаема дата на О 05.10, дата на М или тест 21.10 fingerscrossed
слънце87 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 23.10
bubaleche първи ден 28.09, предполагаема дата на О 11.10, дата на М или тест 28.10
shik първи ден 30.09, предполагаема дата на О 13-14-15.10, дата на М или тест 30.10
petyto-83 първи ден 11.10, предполагаема дата на О 23.10, дата на М или тест 06.11
mishletoooo89 първи ден 21.10, предполагаема дата на О 03.11, дата на М или тест 17.11
polin4eto първи ден 21.10, предполагаема дата на О 04.11, дата на М или тест 18.11
alexandrova_90 първи ден 18.10, предполагаема дата на О 4-5.11, дата на М или тест 18.11

# 187
Пънче, предполагам Александрова (здравей и добре си се завърнала в редиците  Simple Smile ) има предвид за обикновенно АГ, не за репродуктивен специалист. И все пак в Надежда и за обикновенните АГта, не е толкова лесно да зипишеш час, по спомен и по 2 седмици ми се е случвало да чакам.
Съжалявам за Мишленцето и Полинчето - това да е последен месец разочарование  Hug

# 188
  • София
Пънче, предполагам Александрова (здравей и добре си се завърнала в редиците  Simple Smile ) има предвид за обикновенно АГ, не за репродуктивен специалист. И все пак в Надежда и за обикновенните АГта, не е толкова лесно да зипишеш час, по спомен и по 2 седмици ми се е случвало да чакам.
Съжалявам за Мишленцето и Полинчето - това да е последен месец разочарование  Hug

Да, смисъл те тепърва започват. Знам че Пънчето няма добро мнение за Щерев,за което не я осъждам, има за какво тя да не ги харесва,  но за мен е по-добрия избор. В Надежда когато имах нужда с връзки чрез рецепция искаха след 2 седмици час да ми дават. В Щерев не съм чакала и минута, особено бременна.

# 189
Останах с впечатлението, че опитват отдавна Wink
Малинов също е добър вариант и не се чака, а Калчев е привърженик на естественото забременяване.

# 190
  • От Луната
Аз мисля че и е време за репродуктивен специалист! Пише отдавна, и според мен емоционално вече не издържа. Трябва да действа на някъде и това някак не ми се вижда да е ОК при обикновен АГ.

# 191
  • София
Не е чак в такова положение, знам понеже от друг форум я познавам. Имат оше малко мегдан, сега си трябва сериозни опити обаче, следене, тестове, да не се изпуска овулация.

# 192
  • От Луната
Не е чак в такова положение, знам понеже от друг форум я познавам. Имат оше малко мегдан, сега си трябва сериозни опити обаче, следене, тестове, да не се изпуска овулация.
До януари надявам се да успее  Hug

# 193
Аз от това следене се предадох. Ще ходя на фоликулометрия в понеделник, че предния път ову се оказа много ранна и беше минала. Та сега по - рано, белким я хванем преди пукането. Решила съм от сега да почваме "правенето" . Мъжо няма нищо против, така че силно се надявам да имаме успех. Стискайте палци, че времето минава и шансовете с всеки месец намаляват. Стиснати палци от мен, чакам ви двете чертичкииии.

# 194
Благодаря ви за мненията.. Ще пробвам в Щерев през Януари пък да видим.. Иначе да, не се пазим от около година, но в тази година 9 от месеците преминаха в подготовка на сватбата и положителните и отрицателни емоции, които това носи само по себе си.. Преди цикъла ми беше бето 32-33, стигало е до 35 дни, но никога не съм имала проблеми и си ми идваше редовно.. В този период беше ужас, като не мога да кажа, че съм го усещала толкова, нито съм била под напрежение, нито съм се депресирала или нещо, но на подсъзнателно ниво си е дало отражение и закъснения от 50+ дни направо ме ошашкаха.. Ще видя сега 1-2 цикъла как ще е, за да имам и яснота, какво да говоря на прегледа с новия специалист.. Определено искам първоначален преглед, насоки и тн.. Не ми се хвърля в дълбоко с директна консултация по репродукция.. Не се плаша от това, дори го считам за много по-добър вариант от просто чакането, но искам да имаме няколко лежерни месеци на опити, без допълнително изнервящи обстоятелства  Joy

Хубаво ми е да пиша пак тук Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт