Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 959
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Момичета болна съм като куче. Направо всичко е задръстено, носа тече и не мога да го спра, през нощта няколко пъти се будех защото не можех да дишам от запушен нос. Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick . А е още твърде рано за тест и не знам какво мога да пия. Направо ето този период от две седмици мразя най - много, когато си в неизвестност и не знаеш какво да правиш

# 196
Бубалече, много неприятно  Confused, погледни листовката на капки за нос Виброцил, защо си мисля, че могат да се ползват, но виж за всеки случай да не те подведа  Thinking
Принципеса, и аз от това най-се притеснявам, че минават месец след месец, а резултат никакъв. А и не сме първа младост да му се невиди  Crossing Arms Simple Smile. Стискам ти палци за две чертички до края на годината  Peace
Queen bee  Hug

# 197
Прави сте ,че най-неприятното е когато месеците си минават в неуспех.С всеки изминал месец надеждата в нас става все по-малка.Ние опитваме от почти 2 год.,но за съжаление все още не сме видели двете чертички.Лошо е ,когато няма открит проблем,защото няма срещу какво да се бориш.Дано по-скоро всички ние да успеем Praynig

# 198
  • От Луната
Петя, ти къде ходиш на прегледи? Две години са си сериозен период и мисля че време да се заемете със сериозно търсене на причини в съответната клиника. ТМ правил ли е СГ, засичате ли О по някакъв начин?
bubaleche бързо възстановяване и аз го искарах, за мое щастие, този път малко по-леко от обичайното!
Александрова, значи имате още време, но все пак заеми се сериозно с таймиране на О и малко секс по график. До януари, ако не сте успели така, вече ще е време да започнете от някъде търсенето.

# 199
Йоли,след като мина първата година се заехме с това да търсим проблема.Да,правена е СГ,овулация също е засичана в няколко поредни месеца,проходимост на тръбите при мен,но бебе все още няма.Започвам съвсем сериозно да се замислям,дали да не пробваме с инсеминация newsm78

# 200
Йоли,след като мина първата година се заехме с това да търсим проблема.Да,правена е СГ,овулация също е засичана в няколко поредни месеца,проходимост на тръбите при мен,но бебе все още няма.Започвам съвсем сериозно да се замислям,дали да не пробваме с инсеминация newsm78

Петя, един съвет от мен  Peace Ако се спрете на инсеминация, пуснете още една СГ в клиниката в която ще я правите + SDI тест, както и имунологични изследвания  Peace Пиша го от личен опит, защото аз правих април и май 2 инсеминации - стимулирана и не, но се оказа че СГ ни не е никак подходяща за инсеминация, отделно че аз имам антиспермални антитела, което я обрича на неуспех  Tired  Но всичко това го открих след като направихме инсеминациите.
Освен имунологични, може да пуснете и генетични изследвания, както и да си провериш антитела на щитовидна, ТСХ, инсулинова, вит.Д, листериоза и токсоплазмоза  Peace

Успех и дано преди да почнете с изследвания и процедури се похвалиш с + тест  Hug

# 201
Магнетична,благодаря ти за съвета.Ще направим СГ+SDI тест и имунологични изследвания(това е единственото,което не е правено досега),пък знае ли се може от там да изскочи проблема newsm78 С щитовидната,ТСХ и половите хормоми са наред нещата.Още веднъж ти благодаря,вашите съвети са ми в един голям плюс bouquet

# 202
Магнетична,благодаря ти за съвета.Ще направим СГ+SDI тест и имунологични изследвания(това е единственото,което не е правено досега),пък знае ли се може от там да изскочи проблема newsm78 С щитовидната,ТСХ и половите хормоми са наред нещата.Още веднъж ти благодаря,вашите съвети са ми в един голям плюс bouquet

Hug За това е темата, да си помагаме с каквото можем  Hug  Тук съм намерила много отговори и много помощ и съвети, и си открих доста неща, които трябваше докторите да ми открият  Tired

# 203
  • софия
Здравейте момичета   Hug
Ще ме приемете ли във вашата групичка? Ще се радвам да пиша и споделям с вас. Чета старите теми, но реших, че е време и да пиша  Peace Другият месец ставам на 37 години, а от този месец решихме, че искаме дете. И така - НЕ чакам Ц. на 31.10. Знам, че да се получи от първия път си е чист късмет и не се навивам много, но с наближаването да датата съм под напрежение...
Тъй като чета старите теми /до тази още не съм стигнала/, честито на всички, които са видели двете чертички и успех на всички, които ги очакват. Дано скоро някоя се похвали с положителен тест- това ме зарежда с много положителна енергия  bouquet

# 204
Момичета не издържах и си направих тест престо, появи се много бледа втора линия, дори мъжо я видя. Не мога да снимам че тела ми е скапаничък но я имаше сигурна съм

# 205
  • софия
bubaleche  - тихичко честито!!!  Hug
Извинявай, но не ви познавам още историите - ти по-рано ли го направи и ако да - колко дни? Имаше ли някакви симптоми? Разбира се, ако искаш не ми отговаряй, но съм станала много любопитна с всичко, което касае двете чертички.
Пожелавам ти чертичката да се насища с всеки изминал ден и след 9 месеца здраво и пухкаво бебенце  bouquet

# 206
Уоман555 да напеавих го шест дни по рано, защото съм маниак на тема тестове. Иначе аз се боря за второ дете, имам син на 9 години. Правим опити от 11 месеца и имам две биохимични, та не смея да сее зарадвам много

# 207
  • софия
Наистина ти пожелавам късмет. Дано всичко този път се развие нормално и да завърши с най-прекрасния финал  newsm30

# 208
Благодаря и аз силно се надявам

# 209
Bubalecheeeee, мноооого тихо честито и успех. Дано всичко е ок. Пожелавам ти леко бременеене с един шишав ревлив резултат.

Общи условия

Активация на акаунт