Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 943
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря принцеска

# 211
Аз мисля да скачаме в маратона с през ден до ову и после го мятам всеки ден, ама по колкото повече пъти може. Чеееее вече не ми се чакааааа.

# 212
  • до едно тепе
Бубалече дано този път е до термин fingerscrossed
За носа ще изреждам хомеопатични лекарства, които могат да се приемат и по време на бебеправене и бременност. Спрей за нос Еуфорбиум композитум- слабичък е но отпушва. Цинабсин- хапчета, коризалия-хапчета. За гърло-хомеожен или тонзилотрен. При първи симптоми на разболяване осцилококцинум или инфлуцид. Ако някой има проблем с алергичен ринит- ринитал на хапчета и гранулки Пумон хистамин 15СН( с това изкарах цяла пролет, а съм с жестока алергия към тревен полен). При кашлица Стодал, Проспан, Мукоплант. Всичко това съм го ползвала без проблем докато бях бременна. С първата бременност нямах проблем, но миналата зима баткото влачеше постоянно какви ли не вируси и си бях все болна. 3 пъти ме заразяваха с вирус с кашлица, а за сополи и гърло да не ви говоря Crazy
Успех на всички Simple Smile

# 213
Поспалнчо, много полезен пост, благодаря  bouquet
Бубалече, тихичко честито, стискам палци, вече за успешен финал, и сега се пази и почивай повечко  Hug

# 214
Бубалече, тихичко честито и дано след всички перипетии, се сдобиете с хубаво и здраво бебче на финала  Praynig bouquet

# 215
Много тихичко честито Бубъл  Praynig дано всичко е наред този път!
Аз чакам лелката да си тръгни и започваме маратон  Laughing
И изследвания,на своя глава,явно АГ не ме взема на сериозно  Rolling Eyes

# 216
bubaleche, дано всичко да е наред. Стискаме ти палци  Praynig

waman555, дано те пропусне този месец и дано видиш така мечтаните от всички нас  EFP

mishletoooo89, аз те подкрепям за самоинициативата. Моята АГ ми каза, да чакам 1г. и ако не е станало, тогава да се търси проблем. На 4-ия месец си пуснах хормонални и се оказа, че имам висок пролактин и ДХЕА-с. Време за губене нямам, на 33 съм.

# 217
Rott и аз смятам от хормони да започна имам и час при АГ на 30 ,мисля до тогава да имам някои изследвания и да му ги занеса  Thinking

# 218
Бубалече, тихичко честито! Дано да е до края този път.
Бих те посъветвала да пуснеш два кръвни през 48 часа, да се види как нараства хормона за повече инфо.
След предходните случки е добре да се проследяват отрано нещата.
Аз си чакам прегледа в клиника Малинов- нямам търпение вече  Simple Smile

# 219
  • Враца
Бубалече, дано всичко е наред този път. Отивай веднага на кръвен Wink стискам палци

Аз също мисля да си пускам сама едни хормони, защото според АГ-то ми те са извън норми само ако имам нередовен цикъл.  Crossing Arms А аз нямам такъв.

# 220
Фери, много странна е тази логика на твоя гинеколог. Как тогава на жени с редовен цикъл лъсва проблем като ПКЯ при изследване на хормони или се засича висок пролактин, или с изследване на прогестерон се вижда че е нямало ову, а всичко това при един редовен цикъл? Не му се задълбава на твойто АГ май?

# 221
най-добре е специалист по стерилитет...тези обикновените АГ-та..направо се чудя за какво съм ходила всяка година на преглед...

# 222
  • Враца
Да бее, много се дразня като ми каза, че гинекологично нямалопричина да не забременея (как го установи с УЗ преглед само не знам). Отделно както повечето АГ-та изобщо не сметна за нищо една биохимична, която имах миналата година. Абе направооо... Сами трябва да си се следим и изследваме явно.  ooooh! Я ме светнете хормоните на 3-ти ден може ли да мйи ги пусне личен лекар?

# 223
ferriy, аз си мисля, че не може, май само Аг-то  Thinking Но нека и другите момичета потвърдят  Simple Smile

# 224
  • София
Аз имам пкя и цикъл на 28 дни. Понякога даже и кистичките ми изчезват и съвсем не мога да докажа че го имам.

Общи условия

Активация на акаунт