Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 896
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Щъркелова новина! stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy

Нашата прекрасна мама Estlar стана мама на първороден син Симеон днес

# 481
  • София
Честито на мама Estlar и бързо възстановяване, да й е жив и здрав Симеон и много да ги радва.

# 482
Оле, страхотна новина! Един труден път, който доведе до прекрасен край и същевременно до още по-прекрасно ново начало!  Heart Eyes

ЧЕСТИТО ЕСТЛАР!   bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 12:22 от Skeeter

# 483
  • София
Estlarчето е родила!!!!! Ох, че хубаво! Животът я възнагради за усилията и добрината! Simple Smile

# 484
Страхотна новина за добро утро  Hug честито на мама Естлар!

# 485
Честито на Естлар ,бързо възстановяване на нея и много здраве ,щастие и късмет на бебчо !

# 486
Това се казва новина!
Честито на мама Естлар! Да са живи и здрави цялото семейство, малкия мъж с голямото име много да ги радва и да им носи много поводи за гордост! Бързо възстановяване и адаптиране!  bouquet

# 487
Честито на Естлар! Да е живо и здраво бебе Симеон!

# 488
Честитоооо! Simple Smile Жив и здрав Симеон!

# 489
  • От Луната
Честит Симеон на мама Естлар! bouquet
А на всички нас честит празник! Днес е ден на будителите!

# 490
  • Враца
Честито на мама Естлар, нека са много здрави цялото семейство и бързо да се напаснат и да бъдат най-добрия тандем!  Heart Eyes

Иначе отчет - чакам си още, датата за цикъл е 5-ти, дано не се появява. От време на време ме поболват гърдите, и има тежест ниско долу, но не искам изобщо да си давам празни надежди, за да не се разочаровам.

Пени, браво за СГ, сега ще има много по-големи шансове. Аз понякога направо предпочитам да ми дойде с ден-два по-рано, за да не се налага да чакам деня и да ми дойде. Дано ако е цикъл да е последния в близките година - две. Wink

Бюти, аз също нямам никакви познания свързани с миомите и нямам идея за съвет. Дано намериш най-адекватния начин да се справиш. Успех!  Hug

Шик, стискам ти и аз палци. Дано ни зарадваш утре!  Hug

# 491
Честит пръвороден син, Естлар bouquet Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тати Heart Eyes

# 492
  • Габрово
Честита рожба Естлар  bouquetЗдраво и силно скорпиончето да пораства и
Скоро и една сестричка  Hug

# 493
Честито на Естлар! Да е жив и здрав малкия юнак и много да я радва! bouquet

# 494
  • Варна
Каква чудесна новина за начало на седмицата! Честито Естлар, бъдете здрави, много щастие и прекрасни мигове!

bananarama, при мен също е така от известно време. На втория ден се изсипва едно чудо, и след това още 2-3 дни цапа леко и това е. А преди си имах нормално кървене 4-5 дни. Не знам на какво се дължи, споменавала съм на докторите, вкл. и на Калчев, но нищо конкретно не ми казаха.

Общи условия

Активация на акаунт