Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 898
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Уомънче, черешке, и аз ви пожелавам това да ви е последната лелка, която виждате за 9 месеца напред Wink
Мишленце, радвам се, че си разкарала кистата  Party
Бананарама, много неприятно това с поръчката  Confused
Пиша от телефон и не запомних постовете на другите момичета, затова стискам палци на всички нечакащи, и всички на които им предстоят прегледи и изследвания Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Аз от утре мятам тестовете за ову, в понеделник следобяд съм при доки да видим как са фоликулите на 13 ден, и от утре вечер мисля да сме сериозни с ММ и да се потрудим за едно юлско лъвче  Grinning
Ох, измъчих се да пиша през тела Crazy
П.п: Гласувах за заглавие на следващата тема  Peace

# 466
Polincheto с теб вървим заедно и на мен в понеделник ще ми е 13 ден  Heart Eyes smile3521 и аз ще изтормозя мм тоя месец хайде дано да се отправим към отчетната заедно този път до финал(до колкото си спомням и ти имаш една неуспешна б) и да не се налага да ползваш часа през декември Hug

# 467
Мишленце, хей много помниш  Wink Hug
Аз часа декември ще ползвам, ама силно се надявам не да обсъждаме план за инсе, а за да видим една малка точица  Praynig
Хайде стискам палци и на вас и  на нас  thumbsup

# 468
  • Габрово
Еййй пожелавам ви безциклие 9 месечно с пухкав бебок на финал и нека всички с по един или два а може и повече коледни подаръка  Hug  Crazy

# 469
Аз още си чакам цикъла..... Нищо не усещам - нито гърди ме болят, нито нищо. Придърпване имам само в единия яйчник и ми се спи- това е !!!   Закъснение 2 дни- в понеделник вече, ако лелката я няма ще направя тест!!! Стискайте палци Simple Smile

# 470
Шик, стискам гиии  Hug

# 471
Дано!!!!Стискам палци и на вас момичета!!!

# 472
  • София
Аз ще пристъпя към записване на час за консултация за миомата си, която е 5см и е в стената на матката. Вече имам едно мнение на лекар, че трябва да се махне, защото е много близо до лявата тръба и може да пречи.
Някой да е минал по този път-махане на толкова голяма миома? Насочила съм се за консултация в Надежда, но май ми се иска да направя още 1-2 консултации с репродуктивни специалисти, които едновременно с това са и добри в диагностицирането на този вид проблеми.

# 473
Момичета, имам една добра и една лоша новина...

Добрата е, че СГ на ММ е много по-добра: има обща подвижност 95.83% (от които 82.78% прогресивно подвижни), концентрацията също е много хубава, а морфологията е скочила от 2.5% през юли на 9.57%. Явно бабините зъби са много ефикасни Simple Smile

Лошата новина е, че днес ми зацапа, имам всички признаци на цикъл, а още ми е 22-ри ден... (по принцип ми е на 25 дни).. Нарпаво ми потънаха гемиите, почувствах го като внезапна смърт, нямах време за надежди, чудене, трепети; връхлетя ме, когато въобще не очаквах Sad Вече не знам какви изследвания да си правя оттук нататък...

# 474
Здравейте, искам да ви споделя моите премеждия днес Sad
Сутринта с първа урина реших да си направя тест за бременност! Понеже много искаме бебче и се оказа положителен, макар да беше с втора бледа черта. Викам си не може да е истина и си направих още 2 и те с втора розово-бледа черта! Зарадвах се много и реших да пусна един кръвен за успокоение понеже имам от 2 дни някакво червеникаво зацапване и вечер по едно малко съсирече с болки в корема! Да, ама не, кръвния тест показа 0,01 като стойност Cry Имам час чак за другия петък по план, но много се притеснявам от това течение Thinking и от какво може да се дължи... Rolling Eyes

# 475
  • От Луната
Анонимна, понеже въпроса ти е сериозен ще ти отговоря, но по принцип съм на мнение, че на анонимни постове не бих отговорила.
И така според мен пикливите не са отчели вярно, при кръвен 0,01 изобщо няма как да отчете нещо. Няма как да се покачи и падне толкова бързо хормона. Това искам да кажа! Не мисли че си загубила бременност! Поне аз съм на това мнение ...
Ако искаш съвети, може да се регистрираш и да пишеш като всички тук.

Пени, браво на ТМ! Стискам палци да задържите постигнатото! За твоя МЦ не знам, дано е инцидент  Hug
Бюти, не знам какво да те посъветвам. Аз съм много далеч от тези изследвания! Кураж и смело напред!
Шик, стискам палци за понеделнишки положителен тест!
Бананарамаooooh! не знам пиши им! Търси си правата!

# 476
  • София
Полинче, Мишленце, айде дано този да е месецът, който ще завърши с две черти!
Шик стискам палци и аз!
Уомън, този път заедно с лелка, другият път заедно с две черти!
Аз да кажа в един пост си пожелах да ми идва точно на 25 ден, е дойде си чинно. Сега гласно да си пожелая следващия месец да не идва 😃 Пък да видим✌

# 477
Penny_lane -браво за хубавата СГ. Няма да се отчайваш,  организмът си знае неговото.За 1 год.опити поне 3-4 пъти ме изненада така(3-4 дни по-рано),  и все си мисля, че ако не било ок е по-добре така от рано само да се чисти.Все пак и всичко да е наред с двама ви са си 25% шанс да се случат нещата успешно. Хайде следващият път да сте в тези 25:-)

# 478
Айде да се отчета и аз набързо. Не ми остава много време да пиша, ама си ви чета де... та ние минахме периода с гимнастиката, сега идват онези дни на чакане, надежди, главоблъсканици. Абее... най-гадните дни. Та, стискайте палци да сме свършили добра работа. Стиснати палци и от мен, чакам яи двете чертичкиии.

# 479
Пени, браво за СГ, толкова хубав резултат май не съм виждала! Hug Аз МЦ, не знам какво да ти кажа, дано е инцидент, но ако се повтори отивай да се консултираш с лекар. Да не би да е само някакво зацапвана?
Принципеса, палци!
Аз пък друго се чудя - кървенето по време на МЦ ми стана много оскъдно, нормално ми вървя 2-3 дни и на 4-ти ден само леко зацапва, до сега не било така, поне 5-дни си имах нормално кървене. Май ще трябва и аз да си записвам въпроси за прегледа на 9-ти! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт