Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 903
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Габрово
Мисля, че мацката е в чужбина... затова няма как да пусне на свое усмотрение чхг, стискам палци Ането за здрава Б.Моя приятелка роди с киста, а в момента друга бременее с миома...  Peace

# 451
Мисля, че мацката е в чужбина... затова няма как да пусне на свое усмотрение чхг, стискам палци Ането за здрава Б.Моя приятелка роди с киста, а в момента друга бременее с миома...  Peace
      Да! В чужбина съм. Мисля си че ако всичко е ок няма да има МЦ а и мисля да повторя теста в сряда пак и по следващата седмица да отида на преглед.. Нали към 7 г.с може да се види.   Аз миналия месец си имах нормален МЦ затова мисля че няма вече киста.     Благодаря дано всичко е ок

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 13:52 от anetoabcd

# 452
Ех, Магнетична имах надежда за чудо при теб...нищо продължаваме напред!
Ането и аз по дигиталния тест я надуших, че не е в БГ. Дано всичко е наред!

# 453
Здравейте момичета, рядко пиша, защото направо съм се депресирала и ми идва да зарежа всичко  #2gunfire

Излезе ми резултата от цитонамазката - пап 2С - негативен за интраепителна лезия или злокачествен процес. Клетъчни промени, свързани с възпаление (включва типично възстановяване). Препоръчителен контрол след терапия. Следваща намазка: 3 м.

Другият петък трябва да правя цветна снимка...цитонамазката аз си я поисках, иначе никой нямаше да ми я направи...според вас с този резултат мога ли да правя цветна снимка? Записала съм си час за коментат, но е чак за другата седмица, а вече ще полудея...трябва да си пускам отпуска и т.н., а няма кой да ми каже по-рано има ли смисъл или не:( А за пръв път чувам за резултат 2 С??

bouquet

# 454

Бананчееее, продължаваме къде ще ходим  newsm19 и без тва сме се заформили за късно есенни,  средно зимни и пролетни бремелинки  Mr. Green Mr. Green

Абе и аз предполжих, че не е в БГ, но пък реших че при тях може и да може да се пуска кръвен, вместо да го мисли с дигиталния  Whistling

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 17:25 от г-ца Магнетична

# 455
Тери, МБ пуска ли, а хламидия?
Магнетична, аз се глася за пролетната партида, ма да видим...

# 456
хламидия пусках кръвен - отрицателен е

Докторът отказа да ми пусне МБ, защото съм нямала оплаквания...каза, че е излишно... #Crazy

# 457
Не знам вече и аз...все пак те са лекарите, а той как коментира резултата от цитото?

# 458
чак в сряда е коментара, а цветната снимка в петък Sad а аз трябва днес да си пусна отпуска, ако искам да изляза другия петък...а не знам с това "възпаление" дали може да се направи...егати работата

# 459
Тери, МБ пуска ли, а хламидия?
Магнетична, аз се глася за пролетната партида, ма да видим...

Стискам ти палциииииии   Hug Аз по план  за средноо зимна партида, но и при нас е клатещо според СГ на ММ  Praynig  Днес му дойдоха новите добавки и се надявам на добри резултати  Crazy

Тери, за съжаление не мога да те посъветвам нищо  Tired  Аз като правих ЦС не са ми пускали нито МБ нито цитонамазка  Crossing Arms 

# 460

Бананчееее, продължаваме къде ще ходим  newsm19 и без тва сме се заформили за късно есенни,  средно зимни и пролетни бремелинки  Mr. Green Mr. Green

Абе и аз предполжих, че не е в БГ, но пък реших че при тях може и да може да се пуска кръвен, вместо да го мисли с дигиталния  Whistling

То сигурно може ама да знаеш къде да отидеш. Гледам да не мисля много но то е неизбежно. Оказа се че  не е достатъчно да видиш  EFP притесненията не свършват.  Но все пак момичета да не забравяме че трябва да  сме спокойни и да вярваме че ще успеем. :* :* :*

# 461
  • София
Еми, момичета да се отчета, лелката дойде😩 Другият месец продължаваме

# 462
Сега като стана дума за добавки - вече втора поръчка от iherb ми се губи и няма какво да направя, освен да им пиша и ако те на добра воля решат някак да ме компенсират, ама едва ли. Много ме е яд, не толкова заради парите, ами че вече едва ли ще поръчвам от там при положение, че това ми се случва не за първи път, а е толкова по-изгодно от БГ! Ако някой има идеи какво друго да направя, моля да сподели?

# 463
  • софия
Здравейте момичета!
Аз само да се отчета, че ми дойде...
Успех на всички!

# 464
Розова череша,woman съжалявам за лелките  Hug
Anetoabcd тихичко честито ,наистина след положителен тест започват много други тревоги ,даже бих казала много по-големи,но всички стискаме палци
Аз да се отчета моята киста се е спукала след цикъл,вече всичко изглежда добре,доки е доволен ,аз също  Grinning
Стиснати палчета за всички в нужда!

Общи условия

Активация на акаунт